Şimdi Ara

Türkiye'deki sağlık sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok zorda kalmadıkça Hastaneye gitmeyen biriyim şükür bir sorunum yok hasta dahi olsam, ilaç vs vs almıyorum kendiliğinden geçmesini bekliyorum.

Ama geçenlerde bi akrabam rahatsızlandı(kanser) fenalaştı hangi devlet hastanesini aradılarsa yoğun bakım ünitelerinde yer yok dediler. Yazık değilmi be kardeşim o kadar vergi alıyorsunuz GSS de bunun bir örneği.

Gidip özel hastaneye yatırdılar. Ödediğimiz paralarla rezil oluyoruz. Yer Ankara

GSS Borcum çıktı 700 lira gidip öğrenci belgesi alıp verdim SGK ya ama 2 ay sonra borcum hala gözüküyordu. Aynı kadına gittim pişkin pişkin evrakları işleme almamışız dedi. Çalışanların hepsi bunak +50 yaşında birde artist artist cevaplar veriyorlar. Ben SGK ya gitmek için iş yerinden izin almak zorunda kalıyorum izin aldığımda kesilen maaşımı kim karşılayacak 3 kez SGK ya gitmek zorunda kaldım ordaki çalışanlar yüzünden.

Bu ülkede insana bir gram değer verilmiyor.

Kısacası tüküreyim böyle sağlık sistemine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 6 Nisan 2015; 14:32:40 >

• Benim elimden gelse maaşımdan kesilen sigorta payını bile ödemem

Her ay 300 kesilmesindense versinler o parayı bi kenara atıyim özel sigorta yaptırırım yada ameliyat olunca karşılarım.

Emeklilik desen 2500 TL nin altında prim yatmıyorsa ileride emeklilik maaşı 330 TL ye düşüyor

http://www.internethaber.com/2500-tl--644273h.htm

Devlet artık vatandaşı yük olarak görüyorsa sosyal güvence sağlamıyorsa büyük güven sarsılır, zaten insanların hukuka olan güvenini kaybetmiş durumdayken mazallah ülkeyi kaosa sürükler.
  • Ödediğimiz paralar sağlık eğitime vs gitmiyor ki. Saray ve mercedeslere gidiyor maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaybe önceden sabaha karşı 3-4 gibi sıra alınır doktorların gelmesi beklenirdi öğleye kadar sıra gelirse şanslıydık gelmezse artık yarın tekrar sıraya gidilirdi. Şükür ki o günler çok uzakta kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrongToucH

Vaybe önceden sabaha karşı 3-4 gibi sıra alınır doktorların gelmesi beklenirdi öğleye kadar sıra gelirse şanslıydık gelmezse artık yarın tekrar sıraya gidilirdi. Şükür ki o günler çok uzakta kaldı.

Türkiye'yi eski Türkiye ile değil bir avrupa ülkelerinden biri ile karşılaştırırsanız aradaki farkı görürsünüz.

devlet hastanesinde kanser bir insanın patoloji sonucunu 2 ay sonra veriyolarsa 2 ay içinde olabilecek herhangi bir vakada suçlu kim?

Bir ultrason çektirmek için tamı tamına 6 7 hafta ileri atıyorlar o zaman gel diyolar.(mecburen beklememek için Özel hastanelere yöneliyoruz) Evet dediğin gibi eskidende böyleydi. Git ve sonra gel.

Bildiğim kadarıyla doktorlar her hastabaşına prim alıyorlar ve ne kadar hasta o kadar para, acele acele bak yolla :) geçen sene hastaneye gittim, Cildimde alerji vardı sana yemin ediyorum uzaktan 5 saniye baktı krem yazdı yolladı :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.