Şimdi Ara

Türkiye'de SUV rekabetinde son durum: Lider bir Çinli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
4.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gercekbeko G kullanıcısına yanıt
    Aldım, kapalı otoparkta yatıyor. Geçen çıkıp bi misafiri otogara bırakalım dedim. Baktım akü boşalmış. Aradım yol yardımı anında bağlandı. Sonra beni servis ekibine yönlendirdi, ben de tamam şuan acil lazım değil yarın ararım dedim. Sabah iş çıkışı aradım, servis elemanı konum istedi attım. Geldi bağladı güç kaynağını, aracı çalıştırdı. Var mı başka bir isteğiniz dedi, yok dedim. El sıkışıp gitti. Ben de aracıma binip bir saat dolandım, doldurdum aküyü. Ha aküyü kendisi doldurmayı da teklif etti ama o bir saat felan sürer ve ücrete tabi dedi. İstemedim o hizmeti. Servis, arıza, yedek parça konusuna gelince. Chery’nin bir arızası çıksa kıyameti koparıyor forumlar ama mercedes, bmw gibi markalar forumlarda ve şikayet sitelerinde eleştirilse de herkes normal karşılıyor. Nedense belli bir kesimin bu markaya alerjisi var. Girin şikayetvar sitesine istediğiniz marka modeli yazın, yine içinize bir korku girer almazsınız. Sadece otomobil için değil, kombi, telefon, tv ne isterseniz. Binen aracından memnun, sıkıntı yaşayanlar da illa olacaktır. Her markada yaşanır. Hatta en çok da fiat egea da yaşanır ama hala da kime sorsanız aracımdan memnunum der. Allah kimseye kaza bela göstermesin, kusurlu araç nasip etmesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esxici -- 5 Haziran 2024; 1:27:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • şubart kedisi kullanıcısına yanıt
    Çinde de en çok satan markalardan biri. Sorduğun Çin’li o bölge için konuşmuştur ya da pek anlamıyordur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CWaRRioR tarafından paylaşılan fotoğraf Togg'un konsept hali olması lazım. Halit Bolkan da Autoclub'ın Togg ile ilgili videosunda aracın konseptten seri üretime doğru aks mesafesinin bile değiştiğini kaç kişi biliyor diyordu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bellek -- 5 Haziran 2024; 8:43:37 >
  • nuksws_99 N kullanıcısına yanıt

    Var ama kar marjını mümkün olduğunca düşük tutuyorlar, sürümden kazanıyorlar ve kalte ile donanımdan da ödün vermiyorlar, tek kusuru ,se çok yakıyor olması, o da önümüzdeki ülkemize gelecek olan phev modellerle çözülecek, tiggo 9 phev sanırım 1 aya burada

  • kimse de dememişki chery tiggo7, tiggo8 ve omoda ile suv piyasasını acık ara ele gecirmiş diye.. model olarak bakmayın marka olarak bakın. bu gidişle sokaklar chery dolacak. hele ki sedan ve tiggo4 gelirse egea bile yapan olacak gibi.

  • Esxici E kullanıcısına yanıt

    Çin'de çok büyük firmanın şoförü olduğu için muhtemelen sizden daha çok anlıyordur. Chery, Çin'de en çok satan markalardan biri falan değil. Dediğim gibi sürekli Çin'e gidiyorum. En az gördüğüm Çin markası Chery'dir.


    【易车销量榜】全国2024年04月零售量销量榜-易车榜-易车 (yiche.com)


    2024年04月全部车系零售量销量榜_排行榜_懂车帝 (dongchedi.com)





  • nuksws_99 N kullanıcısına yanıt
    Ek vergi elektrikli modellerde. O ek vergiyi Avrupada Amerikada koyuyor. Çünkü Çin komunist ülke. Siz üretin ben bedava taşıyım satacağınız ülkeye diyor. Hal böyle olunca rekabet imkansız hale geliyor. Zaten üretim adetleri yüksek. Kalite problemi olacak mı? Onu da ilk 200.000 kmyi geçenlerde göreceğiz.

  • Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    olması gerek bu değil mi tüm arabalara zaten ötv ödeniyor tiggo nun ne özelliği var da ötv ödemeyelim.

  • Chery'nin lider olması çok normal. Chery artık eski Chery değildir. Hiçbir marka da Türkiye'de sattığı modellerden ibaret değildir. Chery satış, servis ağı, yedek parça sorununu çözdüğü sürece Türkiye'de SUV pazarında tutulmaya ve satışlarını daha da arttırmaya devam edecektir. Chery sadece Chery değildir. Chery'nin .QQ, Tiggo, Arrizo, Omoda, eQ, Karry, Exeed, Jaecoo, Jetour iCar premium markalarıdır. Kim ne derse desin Chery çok başarılı işlere imza atmaya devam ediyor ve edecektir. Yükselişini hem dünyada hemde Türkiye'de sürdürecektir tebrikler Chery!

  • Arkadaşlar ben de pro 8 aldım gayet memnunum sıkıntısı çalışıyorum 3 aydır bende bir sıkıntısını göremedim gemi gibi araba alamayanlar tasfiye ederim alsınlar ki ondan sonra yorum yaz gayet memnunum

  • chery chery lady   araba hacı murat gibi aks kırıyor . yüksek hızlarda başınıza gelirse allah muhafaza bütün aileyi gömersiniz. sıfır arabada olmaması gereken birşey. hatta bırak sıfırı 2002 model telmaşa toyotalarda bile olmuyor.

  • fen0men0 kullanıcısına yanıt
    Olması gerek değil. Otomobil lüks bir ihtiyaç değildir. Tıpkı beyaz eşya, mobilya, cep telefonu, kola ve limonata gibi kalemlerden ötv alınması olması gereken birşey değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 yıl 15 bin km.yi doldurdum tiggo 7 ile. Bu aracı lansman sonrası ilk alan kişilerdenim. Evet o dönem bir kumar oynadık ama görüyorum ki her ay kırılan satış rekorları ile kumarı kazanmışım. Bu zamana kadar araçtan kaynaklı herhangi bir sorun yaşamadım. Yakıt ortalamamı hiç sıfırlamadım ve dönemsel olarak 7-5 ile max 8-5 arasında geziyor. (yakıt konusu tamamen kullanıcıya göre değişiyor)

  • Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

    Yanlış hocam.


    Tiggo 8 pro ortalama fiyatı 1600bin.


    %10 gümrük vergisi, %80 ötv ve üzerine kdv ekleniyor.


    1.6 milyon olan Tiggo 8 pro nun net fiyatı sadece ve sadece 675bin, üzeri vergi.

  • Cherry e bak sen eskiden yüzüne bakmadığımız marka liderliğe yerleşmiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şubart kedisi kullanıcısına yanıt

    Çin'in 7. büyük şirketi.


    İhracatta 1 numara.

  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Hesap aşağı yukarı doğru. 16,700 – 21,600 USD arası Çin satış fiyatı


    Motor garantsi Çin'de sınırsız. Pek çok ülkede de 10 yıl/1 milyon km. Alanlar hiç korkmasın.

  • Çinde SAIC motor VW ve PSA'yı üretimde %50 ortaklık zorunlu kılarak tüm üretim metot ve tekniklerini kavradı.


    Chery, BYD vs. hepsi Çin devleti ve SAIC Motor destekli. SAIC motor istese gerçeğinden ayırt edilemeyecek VW vs. üretecek kadar bilgiye sahip.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • socialworker kullanıcısına yanıt

    Chery aynı fiyata dizel getirebilseymiş PSA grubunu da dağıtırmış. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.