Şimdi Ara

Türkiye'de koronavirüs tedavisinde kullanılan ilaç yurt dışında yasaklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hukumet uyeleri ve yakinlari kullaniyorsa kullanirim. kullanmiyorsa uzak durmak gerekli
  • Onun bunun ne yaptığı değil bizim sağlık ekibimiz bu ilaçla tedavide başarılı oluyor mu ona bakalım. Görünen başarılı olduğu.

    Fahreddin koca açıklama yapar illaki.

    Abd fransa covid mücadelesinde sınıfta kalan sözde süpergüçler. Biz sağlık alanında hepsinden iyiyiz çok şükür.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vatandasim yine buyuk oyunu gormus. helal be.
  • Donanım haberın tüm dallarda her şeyi bilen prof üyeleri işbaşında yine. Ben ülkeme bakarım işe yarıyor mu yarıyor. Sağlık örgütü ne derse desin. Anlaşılan ölü sayısı yetmedi bunlara daha fazlasını istiyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiyedeki ölüm oranının azlığını hazmedemediler anlaşılan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Onlara söyleyin Türkiye'de insan hayatından daha değerli şeyler var.
  • Romatologlar leblebi gibi veriyor çoğuda ekg qt bile bakmadan takip ediyor. Romatoid artritte, SLE de yıllarca kullanıyor hastalar. Yıllardır öldürmüyordu da şimdi mi öldürür oldu kaldı ki covid de maksimum 8-10 gün veriliyor. Covid miyokardit yaparsa ilaç yan etki riski eyvallah fazla ama vermesen de miyokardit gelişen hastanın zaten ölüm riski çok yüksek. Semptomlar çıktığında erken başlanırsa hayat kurtarıcı olabiliyor . Muhtemelen yeni ilaç itelemeye çalışacaklar ve histoksiklorokinle benzer etki gücüne sahip fakat fiyatı pahalı olacak beleş sıtma ilacı varken kim alsın .

  • Ne alaka, faydalı olduğu düşünülmüş kullanılan bir ilaç. Şimdi bir çalışmada faydadan çok zararı olabileceği açıklandığı için önlemler alınıyor. SB de gerekli önlemleri alacaktır.

  • Onvious kullanıcısına yanıt
    NATO görev kapsamında sağlık desteği de bulunmakta üye ülkelere. Önceliği askeri sağlık olsa da askeri imkanların sivil için kullanılmasında bir misyonları var. Neticesinde içerisinde üye ülkelerin bulunduğu bir topluluk üstelik BM ve WHO'dan farklı olarak askeri amaç taşıyor. Burada da sağlık önemli ve NATO'nun aktif üslerinin olduğu dünyada birçok ülke bulunmakta.
    https://www.nato.int/cps/en/natohq/topics_49168.htm
  • Ben bu ilacın da kullanıldığı tedavi ile Türkiye'de kötü durumdaki korona hastalarının iyileştiğine bizzat şahit oluyorum. Ya bizimkiler bu ilacı üretiyoruz diye başka ilaç üretiyor,bunu veriyoruz diye dünyayı kandırıp bizdeki formülü gizliyorlar,yada bu ilacı kötüleyenler başka bir amaç içerisindeler. Kalbe zararlı deniyor,ama kalp kapağı sorunu olan bir tanıdığım 20 gün hastanede yattı,bu ilaçlarla iyileşti ve 40 gündür kalp sorunu yaşamadı.
    Ben Almanya'nın da tedavi planlamasını merak ediyorum. Almanya ilaç işinde en iyisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye ilacı üretiyor diye yapıyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlaç virüsten öncede üretiliyodu zaten. Sadece faydalı olup olmadığı bakanlık tarafından denenmek istendi. Eczanelerden bile toplatıldı.
    Çok yan etkisi olan bir ilaç.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • trump iyi dedi diye sırf ilacı kötülüyorlar, trump ne derse tersini söylemek moda oldu dünyada.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Bu olayla alakalı mı dedim birader? Bu örgütler ne işe yarıyor diye sordum açıkça yazıyor zaten orada.
    Kimin ne kadar çalıştığını da görüyoruz boşver.
  • Who ya güvenen var mı hala? Maske takmayin diye direttiler sonra maske takın dediler. Abd den milyonlarca dolar yardım alıp bilgileri bile eksik ve yanlis paylastiklari icin trump yardimi kesti. Bu ilac kesin ise yariyordur ondan bu bidi bidiları

  • yapılan saçma yorumlardan ve beğenilerden anladığım kadarıyla siteyi troller basmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakarikikiri -- 28 Mayıs 2020; 10:18:43 >
  • O ilacı 15 senedir romatizma tedavisi için kullanıyorum ben. 200mg x gün . Buradaki hidro olmadığı için yurtdışından getirtiyordum Kovid den önce. 15 senedir hiç bir romotolog kalbe bakalım kardiyo vs demedi bugüne kadar. Şimdiye kadar sorun yoktu kovidden sonra ilaca yasak.

  • DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ NE İYİ GELİYORSA NE ONLEYİCİ OLUYORSA BU HASTALIĞA HEP BİRSEYLER UYDURUYOR!<br /><br />DOĞAYI KATLEDİYOR İNSAN OGLU DİYE FİSİLDASİP YAŞLILARI OLDURELİM DEMİSLER.

  • Bu ilaç batıda malesef siyasi bir kamplaşmanın kurbanı oldu. Siyasi figürlerin övmesiyle olay siyasileşti. Fransızların çalışmaları da doğru örneklem üzerinden değil malesef. Zaten çok ağırlaşmış hastalara hastalığın artık son anlarında ilacı verip "ilaç hastalığı iyileştirmiyor" sonucunu çıkarıp yayınladılar. Zaten ölüm sayılarından hangi ülkenin bu konuda başarılı olduğu çok açık. İlacın yan etkileri olduğu zaten bilinen bir gerçek ama Covid'li hastaları toparladığı da bir gerçek, tabi kullanım politikanıza bağlı bu.

    TR bu ilacı hastalara zatürre başlangıç aşamasındayken vermeye başladı, bu yüzden olumlu sonuçlar aldı. Kamu oyunda da ilaç siyasileştirilmedi. Sonuçlar da ortada. Nüfus ve vaka sayısı gibi etmenlere oranla açık ara en düşük ölüm oranı TR'de gerçekleşti.

    Böyle ülkenin kritik süreçlerde anlamsız siyasi kamplaşmalar yaşamaması, her konunun karşılıklağa dönüştürülmemesinin ne kadar hayati önem taşıdığı Covid meselesinde net ortaya çıktı.





  • Biraz konu dışı olacak ama Türk Tabipler Birliği ve Türkiye mühendisler ve Mimarlar odası ne yapar. Bu ülkeye bu zamana kadar ne faydası olmuş. Merak ediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.