Şimdi Ara

Türkiye'de internet haberciliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bakın o haberci ne yaptı

İşte o habercinin....

Şok! O habercinin son hali

Türkiye'de haberciliğin böyle olmasının nedeni ise....

Haberci öyle bir şey dedi ki

İşte sadece o ülkede haberciler...

Artık bu başlıkları görmekten bıktık be hiç mi saygısı yok bu haberi yapanların insanımıza resmen aldatıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o haberi yapan sitelere girme. tweeter veya facebook üzerinden link paylaşip yapiyorlarsa hiç girme. böyle sayfalardan takibi anında bırakıyorum.
  • Aldığı hite göre kazanırlarsa durum maalesef böyle oluyor.

Ben en az beş yıl içinde önemli adımlar atılacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

o haberi yapan sitelere girme. tweeter veya facebook üzerinden link paylaşip yapiyorlarsa hiç girme. böyle sayfalardan takibi anında bırakıyorum.

Hocam hepsi böyle
    Bi nyt, the guardiana bakıyorum birde bizimkilere hit kazanmak için elinden geleni yapıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin içine para girince mertlik bozuluyor. Adamların derdi olması gerektiği gibi kamuoyunun haber alma hakkını sağlamak değil, tıklanma sayılarını arttırmak olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 15 Eylül 2016; 1:57:22 >
  • ben mesela bu facebookta tuttugum takımın fan sitelerini takip ediyordum bunların saglam takipcisi var. yapilan haber şu "Antrenör o futbolcuyu antremana almadı ŞOK son dakika" merak ediyorsun giriyorsun habere farklı bir site açılıyor hit almak için tabii. meğer oyuncu grip olmuş antremana çıkamadı sonra küfürü basiyorsun tabii ama boşa ... resmi sayfalar dişinda zor takip etmem. geri kalanların hepsi para kazanmak için böyle sahtekarliklara başvuruyorlar.
  • ensonhaber gibi iktidar yalakası haber sitelerini de unutmamak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.