Şimdi Ara

Türkiye'de Hayvanat Bahçedeki Develer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün çok güzel bir hikaye okudum.Böyle insanlar aklıma gelince hep üzülürüm.Çünkü yıllarca aynı şeyi bende yaşıyorum.

Yavru Deve, anne Deveye sormuş: "Anne bizim neden hörgüçümüz var?"
    Anne Deve cevaplamış: "Oğlum biz çölde susuzluğa çok uzun süreler dayanırız" demiş.
    Yavru Deve tekrar sormuş: "Anne bizim neden boynumuz uzun?"
    Anne Deve cevaplamış: "Oğlum biz çölde uzaktaki tehlikeleri daha kolay görürüz, kum fırtınasından daha erken haberimiz olur" demiş.
    Yavru Deve tekrar sormuş:"Anne bizim toynaklarımız neden bu kadar geniş?"
    Anne Deve cevaplamış: "Oğlum, biz çölde kuma batmadan gidebiliriz, diğer hayvanlar kuma saplanır" demiş.
    Yavru Deve demiş ki:"Anne o zaman biz süperiz "
    Yavru deve son kez sormuş: "Anne biz çölde mucizeler yaratabilecekken Atatürk Orman Çiftliği'nde ne işimiz var ?"

Türkiye, Atatürk Orman Çiftliğindeki Develer ile dolu.
    Başka yerde mucizeler yaratacak insanlar, sırf hayallerini bıraktı diye tatsız bir yaşam sürmekte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahmet serif izgören. Deve olmamak icin çalışıyoruz bakalim sonumuz ne olacak.

• Hayvanat bahçelerinden, sirklerden, yunus parklarından nefret ediyorum. Elimde olsa hepsini yok ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Ahmet serif izgören. Deve olmamak icin çalışıyoruz bakalim sonumuz ne olacak.

Dış Ticaret bölümü 2. sınıfım.Ancak hayalim ve 4 yıldır aklımdan çıkaramadığım Jeofizik bölümü var.Eger okursam askerlikte dahil 27-28 yaşında mezun olurum ve iş olanaklarıda kısıtlı.

Sizce Hayvanat Bahçesinde kalmalı mıyım yoksa çöle gidip mücadele mi ediyim hocam fikriniz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Hayvanat bahçelerinden, sirklerden, yunus parklarından nefret ediyorum. Elimde olsa hepsini yok ederdim.

Neden böyle düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Körfezli89

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Hayvanat bahçelerinden, sirklerden, yunus parklarından nefret ediyorum. Elimde olsa hepsini yok ederdim.

Neden böyle düşünüyorsunuz?

Doğaya yeterince tecavüz eden insanların bir de pişkin pişkin sırf kendi zevki, eğlencesi için özgürlüklerinden alınıp kafese tıkılmasının, işkencelerle, dayakla bir şeyler öğretilip şov yaptırılmasına katlanamıyorum.
  • quote:

quote:

Dış Ticaret bölümü 2. sınıfım.Ancak hayalim ve 4 yıldır aklımdan çıkaramadığım Jeofizik bölümü var.Eger okursam askerlikte dahil 27-28 yaşında mezun olurum ve iş olanaklarıda kısıtlı.

Sizce Hayvanat Bahçesinde kalmalı mıyım yoksa çöle gidip mücadele mi ediyim hocam fikriniz nedir?

İş olanakları konusunu tekrar düşünüp, yani gerçekten yok mu bu işten para kazananlar nasıl kazanıyor o seviyeye ulaşabilir misiniz gibi, o bölüme geçin bence 2-3 yıl geç kalırsınız belki ama ömür boyu sevdiğiniz işi yaparsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Hayalinde böyle birsey varsa ve yapma imkanın varsa neden olmasin.

• Aklıma kırmızı başlıklı kız ile kurt geldi ulan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi develer bekliyo nineler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.