www.titanyummu.tr.cx Lag 0 come on turk serveri orginall
arkadaşlar TURKHİSMU serverini kesinlikle öneririm ben oynuyorum çok güzel bi server hem burda kanat yapmanıza gerek yok ala biliyorsunuz(tabi bu benim gibi kanat yapmayı bilmeyenler için)tamamen tavsiye ederim
herseyı ogrendım de su kanat yapmayı ogrenemedım be :) bı vatan evladı cıkıp anlatsa ne kusel olur dur ben bı topic atam bu konu hakkında
Bu serverda hiç bir arkadaşlık yok kimseye kanmasın böyle şeylere tamam server güzel ama ARKADASLIK , DOSTLUK yok ....
ne arkadasliigi olacak ki???ne bekliyorsun.bunun icin biraz adam gibi adam lazim.tamam adama helal olsun server kurmus.ama servera baglananlarda biraaz iş olmasi lazim bence.adminlerin gunahi yok
Doğru söylüyorsun adama selam diom adam cevap vermio bi daha atıom adamın verdiği cvp '' ne '' bir kerede olsun a.s diyen adama rastlamadım
arkadaslar burda bi abimiz var adam 35 yasında bir kere beni saat 12den 3 e kadar kastırdı adam bide cafedewn oynuyo düsünün bana set yaptım cok yardımsever bi abimiz bakın ya bunda olur yada digerinden DL_serbaba yada hosgeldin diye bu nickler bu abimin o yardımcı olur size bende bu aralar giremiyorum ama karsılasırsanız bana söyleyin yardımcı olurum önemli degil
Turkish mu bles bug kapalli oynanmio res atmakta cok zor + pointler gidio10 res atmadan adama benazemion 10 res atmak icinde 5 ayi gozden cıkarman lazım heraldewww.titanyummu.tr.cx
ben oynadım iğrenc bi server kimse kimseye yardım etmio hiç sewmedim
server down
server uctu...
Zaten dandik bi server. Bi de kanat store da satılırmı yaww. Ne diye oynuyoruz o zaman. Ne zevki kaldı
yaa benim o serverda tanıım adam gibi adam bizmu dan wardı 2 ark sora 2 tane daha tanıdım okadar gidim aidada kasioduk dierleri ise hiçmi eziqqen yardım almamıslar bi dusunsunler serverın en kotu yanı ise: HAKSIZ YERE ADAM KESMEK YASAK!!!
Servera yapılan namert saldırıdan dolayı hizmete 2 gun ara vermişti.bugun tekrar acıldı.