Şimdi Ara

TURKISHMU HERKEZ BAKSIN ARKADASLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Exp : 200X

Drop rate : %80

Bless Bug : Off

Lvl Reset : 400 Lvl & 50M zen
    http://turkishmuonline.6te.net/
    HER TÜRLÜ YARDIMI SAGLARIZ ARKADASLAR SERVER SÜPER ARKADASLIK SÜPER KACIRMAYIN DERİM

• Senin nick ne oyunda ?
  • Nickim:SlipKnot35
  • www.titanyummu.tr.cx Lag 0 come on turk serveri orginall
  • arkadaşlar TURKHİSMU serverini kesinlikle öneririm ben oynuyorum çok güzel bi server hem burda kanat yapmanıza gerek yok ala biliyorsunuz(tabi bu benim gibi kanat yapmayı bilmeyenler için)tamamen tavsiye ederim
  • herseyı ogrendım de su kanat yapmayı ogrenemedım be :) bı vatan evladı cıkıp anlatsa ne kusel olur dur ben bı topic atam bu konu hakkında
  • bende sehzade
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xigenon Un Gm i Kim Arkadaslar?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu serverda hiç bir arkadaşlık yok kimseye kanmasın böyle şeylere tamam server güzel ama ARKADASLIK , DOSTLUK yok ....
  • ne arkadasliigi olacak ki???ne bekliyorsun.bunun icin biraz adam gibi adam lazim.tamam adama helal olsun server kurmus.ama servera baglananlarda biraaz iş olmasi lazim bence.adminlerin gunahi yok
  • Doğru söylüyorsun adama selam diom adam cevap vermio bi daha atıom adamın verdiği cvp '' ne '' bir kerede olsun a.s diyen adama rastlamadım
  • arkadaslar burda bi abimiz var adam 35 yasında bir kere beni saat 12den 3 e kadar kastırdı adam bide cafedewn oynuyo düsünün bana set yaptım cok yardımsever bi abimiz bakın ya bunda olur yada digerinden
    DL_serbaba yada hosgeldin diye bu nickler bu abimin o yardımcı olur size bende bu aralar giremiyorum ama karsılasırsanız bana söyleyin yardımcı olurum önemli degil
  • Turkish mu bles bug kapalli oynanmio res atmakta cok zor + pointler gidio10 res atmadan adama benazemion 10 res atmak icinde 5 ayi gozden cıkarman lazım heraldewww.titanyummu.tr.cx
  • ben oynadım iğrenc bi server kimse kimseye yardım etmio hiç sewmedim
  • server down
  • server uctu...
  • Zaten dandik bi server. Bi de kanat store da satılırmı yaww. Ne diye oynuyoruz o zaman. Ne zevki kaldı
  • yaa benim o serverda tanıım adam gibi adam bizmu dan wardı 2 ark sora 2 tane daha tanıdım okadar gidim aidada kasioduk dierleri ise hiçmi eziqqen yardım almamıslar bi dusunsunler serverın en kotu yanı ise:
    HAKSIZ YERE ADAM KESMEK YASAK!!!
  • Servera yapılan namert saldırıdan dolayı hizmete 2 gun ara vermişti.bugun tekrar acıldı.
  • servera acaba kim saldırdı :D ???
  • hangi haysiyetsiz saldirdi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.