Şimdi Ara

Türkısh mu oynayanlara dikkat ve Rica (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ne demek bu???
  • yousee accountunda o nickli karakterler var demek(elf,mg,sm )vs...galiba admin bölümünden cıkarmı$ yanılmıosam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaHZeN -- 31 Mayıs 2006; 15:40:21 >
  • ya tgbv abi valla birisi benim charla girmiş ne olursun geri bana bi üyelik verirmisin aam yousee olmazsa cvb nı bekliyorum abi
    yeni üyelik:hero11
    Şifre:hero11
  • ahah sifren güzelmis
  • uyelik bu şekilde yapılmıyor.

Acc Adı :
    Şifre :
    İsim Soyisim:
    Kurtarma şifresi:

bu bilgileri tgbv@turkishmu.com adresine mail olarak gonder acc hemen acılsın
  • hemen acılsın konusuna katılıorum 3 4 gundur oyunuorum serverde acc almak cıın maıl attım ne yalan solum daha 5 dakka olmadan hazır dıe maıl geldı

tgbv ufak bı onerı umarım yalnış anlamazsın ama acc acıldıgında yolladıgın
    maılde sadece hazır dıye yacagına hesabınız yaratılmızstır Iyi oyunlar iyi eglenceler felan desen olmaz mı

sadece hazır cok soguk bı maıl oluo be :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoulRever

hemen acılsın konusuna katılıorum 3 4 gundur oyunuorum serverde acc almak cıın maıl attım ne yalan solum daha 5 dakka olmadan hazır dıe maıl geldı

tgbv ufak bı onerı umarım yalnış anlamazsın ama acc acıldıgında yolladıgın
    maılde sadece hazır dıye yacagına hesabınız yaratılmızstır Iyi oyunlar iyi eglenceler felan desen olmaz mı

sadece hazır cok soguk bı maıl oluo be :)

sende çok şey istiyon

• İlgili Açıklamamız için Teşekkür Ederim

<---- tgbv :D
  • yanlış anlaşılmasın surekli bişilerle ugrasıyoruz vede surekli acc geliyor acele ile hazır yazıyoruz.

ama sogukluk derseniz ben soguk bir insanım ...

saygılar
  • tgbv Peki Bu Benim Charı Ele Geçiren Her Kimse Onun Kim Olduığu Biliyomusun Peki . ?
    Soğuklukta Üstüne YOk :D
  • Konu nerden nereye gelmiş. ama ceza uygulaması hakketen bir acaip bu kadar acımasız olurmu insan.

arkadasım sende gerekli cevabları almışın tgbv inmisin cinmisin bu ne hız ne bu siddet celal. ama olan olmuş gidene eywallah demek gerekli.
  • evet bi arkadaşın charını kastım acc m silindi silin tabi ya 6 ay emek vermişim emek!!!!! o kastığım charda bi admini yan charıydı ve bana orda geçilen en ufak bi torpil yok evet msn de ben charımı arenaya atayım sende gel kas dedi sonuçta arkadaşım tabi kasıcam burda acc silimini gerektirecek bi durrum yok bence ilk defa severek oynadıım bi serverdan bu şekilde ayrıldım nabalım hayırlısı olsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.