ilki berbattı büyük ihtimalle bu daha berbat olur hangi devam filminden hayır gördük ki
quote:
Orjinalden alıntı: darkblaziken
ilki berbattı büyük ihtimalle bu daha berbat olur hangi devam filminden hayır gördük ki
Hababam serilerinden mesela
quote:
Orjinalden alıntı: (s)éq0
quote:
Evet fena değildi onlar yani bu filmlere göre güzeldi sonradan çekilen hababamlar orjinal hababamlar zaten ayrı bi seri :))
quote:
Orjinalden alıntı: Fatih Sultan Mehmet
quote:
Orjinalden alıntı: (s)éq0
quote:
Evet fena değildi onlar yani bu filmlere göre güzeldi sonradan çekilen hababamlar orjinal hababamlar zaten ayrı bi seri :))
Yo ben sonradan cekilenleri kastetmedim aslında.. Orjinallerindne bahsediyorum.. sonradan çekilenleri begenmedim ben..
Çılgın dershane serisine göre onlarda fena deil :)
quote:
Çılgın dershane serisine göre onlarda fena deil :)
bence aynılardı... yeni nesil hababam sınıfı, cılgın dershane, neşeli genclik.. Birbirine benziyolardı bence..
Hababam sınıfında biraz daha mizah anlayışı vardı sanki Neşeli gençlik ve Çılgın dershane ise tamamen cinsellik ile komedi yapmaya çalışılmış..
Saçma bir film..İlkini zar zor izleyebilmiştim..
uu et şov devam ediyor
bıngıl bıngıl
Rezalet devam ediyor... 10 Ocak'ta sinemalarda... Dejenere Türk gençliği 70'lerin dejenere Amerikan gençliğini taklit ediyor... Zart Zart film sunar...
Dediğim gibi taklit.
İlk film berbattı bana göre özellikle Mehmet Aslan
quote:
Lütfen Amerikan pastası gibi kaliteli bir yapımın adını kirletmeyelim
Uff evet acayip kaliteli bir yapım ya,toplamda tüm seri 45 oskar mı aldı? Yanılıyorsam düzeltin beni.
Sözüm olmasa buna da gidicektim en azından gülüyodum...
quote:
Orjinalden alıntı: 1881
quote:
Uff evet acayip kaliteli bir yapım ya,toplamda tüm seri 45 oskar mı aldı? Yanılıyorsam düzeltin beni.
Filmin kalitesini oskar ile mi ölçüyosun
quote:
quote:
quote:
Zaten hep dandik,kalitesiz filmlere oskar verirler. Neyse ya senin kalite anlayışın amerikan pastası ile örtüşüyorsa ne söyleyebilirim ki? Gerek yok demek istiyorum.
quote:
quote:
quote:
quote:
Zaten hep dandik,kalitesiz filmlere oskar verirler. Neyse ya senin kalite anlayışın amerikan pastası ile örtüşüyorsa ne söyleyebilirim ki? Gerek yok demek istiyorum.
Evet ya,American Pie filminede kalite diyeni de ilk defa...
Ben komedi filmlerini severim
Beni güldüren filmde Başarılıdır (Benim için)
Yeterince açık oldu mu ?
Daha da anlatamamışsam..
quote:
Ben komedi filmlerini severim
Beni güldüren filmde Başarılıdır (Benim için)
Yeterince açık oldu mu ?
Daha da anlatamamışsam..
Genel kurallar vardır,senin içini benim içini yoktur. Amerikan Pastası gibi filmler çerez filmlerdir,kaliteyle alakaları yoktur.
bkz.Korkunç Bir Film serisi.
Korkunç film ve Amerikan pastası Yakından uzaktan alakaları yok
Korkunç film serisi çekilmiş filmlerle dalga geçmek amaçlı gösterilen komedilerdir
Amerikan pastası gibi filmler ise olayları abartıp, muhabbet katarak komikleştirme amaçlı filmlerdir