Şimdi Ara

TÜRKÇEYİ FULLEMEK İÇİN KAÇ GÜNLÜK ÇALİŞMA YETERLİDİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biraz kafan sözele yakın olması lazım pek çalışmayla gelişmiyor kendi gözlemim bu
  • 10. Sınıfta bi edebiyat hocamız vardı Hepimizden söz istemişti 10. Sınıfın ikinci dönemiyle başladık Hergün 10 tane paragraf sorusu Ünverste sınavına kadar hiç durmaksızın tatil falan dinlemeden O seneki bu işe başlayan 64 öğrenciden sadece 11 i sonuna kadar götürdü Ben değil :) bu 11 arkadaş kapaste olarak ben ve bazı arkadaşlarımdan daha düşük olmalarına rağmen başka hiçbir çalışma yapmadan 11 i de ful yaptı Biri bir tane bile şaşmamış ilginçtir Vay bee demiştim :) bu da 2012 de türkçe sınavında herkesin döküldüğü senede oldu yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LYS'de fulleyebilirsiniz orda zaman sıkıntısı yok da YGS'de fullemek için okuduğunu anında anlaman gerek.Yani yukarıda arkadaşın biri de demiş bu biraz da senin o günkü odaklanabilmenle durumunla ve psikolojinle de alakalı.Ama işin dil bilgisi kısmı için şunu diyebilirim:Günde sağlam bir şekilde 3-4 saat çalışılarak 10-15 gün arasında biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikacan

10. Sınıfta bi edebiyat hocamız vardı Hepimizden söz istemişti 10. Sınıfın ikinci dönemiyle başladık Hergün 10 tane paragraf sorusu Ünverste sınavına kadar hiç durmaksızın tatil falan dinlemeden O seneki bu işe başlayan 64 öğrenciden sadece 11 i sonuna kadar götürdü Ben değil :) bu 11 arkadaş kapaste olarak ben ve bazı arkadaşlarımdan daha düşük olmalarına rağmen başka hiçbir çalışma yapmadan 11 i de ful yaptı Biri bir tane bile şaşmamış ilginçtir Vay bee demiştim :) bu da 2012 de türkçe sınavında herkesin döküldüğü senede oldu yani

ilginç demek paragraf geliştiiyor hocanız bayağa deneyimliymiş

• Gunde 1-2 saat sadece konu anlatimi calis. Varsa konu anlatim sonunda konu testi coz 1-2 tane. 1 hafta uygula boyle. Bu süreden sonra konu testine gerek yok Türkce denemeleri al her hafta 3-4 tane coz. Ne kadar fazla zaman ayirsanda sinav aninda durumuna bagli fazla calisarak kafayi bozma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe basit olmasına rağmen fullemesi çok zordur. Sonuçta anlam sorularında ufak bir dalgınlık yanlış cevaplamana neden olur. O yüzden yıllarca çalışmış olsan bile full çıkarmak çok kolay değildir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.