Şimdi Ara

Türkçeye düşman mısınız kardeşim??? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
12.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -OdATA-

Kulaktan dolma değil diyanetin kendi sitesinden okurum yalan dolan sevmem. Benim gibi Türkçe okuyanların, bakanların araştıranların çoğu inanmayanlardır. Çünkü sana dayatılanı kabul etmek hemen onaylamak için araştırma yapmak gerekmez. Kabul etmemek için kendini araştırırken okurken bulursun.

Eski nesil güzellemesi yapmayalım. 50-60-70-80 neslinin abuk sabuk işleriyle Türkiye'nin durumunu biliyoruz. O kadar başarılı nesillermiş ki ülke refahta dünyada 200 ülke arasında 60-70. sırada falan o konuyu geçelim eski nesiller Türkiye'de direkt fiyasko.

Konu zenginlik demişken...

Örnek;

Nahl suresi 75-76. ayetler

Allah size, hiçbir şeye gücü yetmeyen, başkasının mülkü konumundaki köle ile katımızdan kendisini güzel bir şekilde rızıklandırdığımız ve bundan gizli-açık başkalarını da yararlandıran kişiyi örnek veriyor: Bunlar hiç eşit olur mu? Hamd Allah’a mahsustur ama onların çoğu bilmezler.

Yine Allah şu iki insanı örnek veriyor: Biri dilsizdir, elinden hiçbir şey gelmez, efendisinin sırtında yüktür, onu nereye gönderse yararlı bir sonuçla gelmez. Şimdi bununla adaleti emreden ve kendisi de dosdoğru yolda bulunan kimse bir olur mu?

https://kuran.diyanet.gov.tr/tefsir/Nahl-suresi/1976/75-76-ayet-tefsiri

Türkçe okumak güzeldir. İnan ya da inanma beni çok ırgalamaz ama sana ne dendiğini bil. Yeni nesil de bilmeli.

Sana kitabı indiren O’dur. Onun (Kur’an) bir kısım âyetleri muhkemdir, ki bunlar kitabın esasıdır; diğerleri ise müteşâbihtir. Kalplerinde eğrilik bulunanlar, fitne çıkarmak ve onu (kişisel arzularına göre) te’vil etmek için ondaki müteşâbihlerin peşine düşerler. Halbuki onun te’vilini ancak Allah bilir; bir de ilimde yüksek pâyeye erişenler. Derler ki: Ona inandık, hepsi rabbimiz katındandır. (Bu inceliği) yalnız aklıselim sahipleri düşünüp anlar.

Al-i İmran 7.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0378E4255

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Müslümanları terörist, İslam'ı terör dini olarak gören birinden farkın yok. Çocuk tecavüzcülerine senin gibi aklı selim olmayanlar ancak sahip çıkar, savunur. Senin gibi bir dinsiz bile pedofilinin kötü olduğuna kanaat getirebilirken bir müslümanı nasıl tecavüzü savunduğunu söyleyebilirsin. Şu an gözümde iftiracı konumundasın, bu kişinin dediğin mesajlarını kanıt olarak getiremezsen. Sapla samanı karıştırmayın her zaman diyorum. akplilere muhalif olabilirsin pek tabi. ama bu inceden İslam'a ve müslümanlara saldırma hakkı vermez sana veya hiç kimseye.

Sen şu anda apaçık kin ve tehdit dolu mesajlar atıyorsun. Sonra suçlu başkası mı oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0378E4255

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

bu nasıl bir dil ? nasıl bir uslup? kin ve nefret kusmuş adeta!

• dinsiz olduğumu nereden çıkardın? Bana iftira attığın için dinden çıktın. Hakkımı da helal etmiyoru, haram, zehir, zıkkım olsun. Senin gibi yobazlar yüzünden insanlar dinden soğudu. Savunduğun tipin ipiliğini pazara çıkardılar sen derin uykulardayken, başkalarının haklarını yerken...

şimdi defol git!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: saint42

ırkcı dolmuş buralar ha unutmadan ins. twet. ordan burdanda webo yalnız değildir diye de sosyal medyadan yazmayı unutmayın.

ya bırak bu işleri konyalı, asıl sen ırkçısın Türk düşmanlığı bu

• sen Türk oldunda neyi başardın dahi arkadaş üstünlük ırkla olmaz bilgi ile olur bu yılda ırkçılığın olmasına şaşıyorum lafa gelindiğinde insan olsun yeter dersiniz bu bir kaderdir yahudi olarakta dünyaya gelebilirdi ne gelirdi elinden o zaman napardın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saint42

sen Türk oldunda neyi başardın dahi arkadaş üstünlük ırkla olmaz bilgi ile olur bu yılda ırkçılığın olmasına şaşıyorum lafa gelindiğinde insan olsun yeter dersiniz bu bir kaderdir yahudi olarakta dünyaya gelebilirdi ne gelirdi elinden o zaman napardın?

en azından elin arabına özentilik yapmadım

Orijinalden alıntı: Peni_Silin

Bu mesaj silindi.

Birader beni neden etiketledin... sil beni ordan neden bahsettiğini bile bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.