Şimdi Ara

turkcellden vodafona geçtim ama ulaşılamıyorum :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahinmustafa1987

    quote:

    Orijinalden alıntı: vodaveacell

    Arkadaşlar, bu sıkıntı Turkcell kaynaklı olabilir teknik olarak. Turkcell yapılan aramalarda Turkcell bu hattı taşındı göstermek yerine kapandı göstermiştir kendi sistemlerinde bir ihtimal

    hayır bu vodafone la ilgili bir sorun. teknik bir sorun var sim kart yada cihaz kaynaklı değil. bi baksınlar onlar seni yönlendirecek arkadaşım.

    128 kb la 64 kb işlevsel olarak bir farkı kapasiteleri aynı vodafone 2010 yılının sonunda 128 kb üretimini durdurdu. elindeki sim kart yeni ve güncel olandır.

    sorun yaşamaman dileğiyle.




  • Selam arkadaşlar aynı sorun bende de oldu. Hattımı VODAFON den TURKCELLE taşıdım 2 ay sorun yoktu 2.aydan sonra TÜM VODAFONE ABONELERİ geçiş yapmış olduğum TURKCELL hattı arayamıyorlar aradıkları zaman ENGELE alınmış gibi 2 kez dıt sesinden sonra kapanıyor..

    Düzenli faturasını ödediğim hattımımı 1 haftadır çözemedi TURKCELL müşteri hizmetleri. Saçma sapan şeyler yapmamı istiyorlar hattı çıkar başka telefona gibi vs.

    Turkcell bölge müdürüne kadar ulaştım YİNE OLMADI en sonunda bu sorun VODAFONDEN kaynaklanıyor diyerek absürt bir cümle kullandılar bende onlardan bile kaynaklanıyor ise ben TURKCELL ABONESİYİM ve düzenli fatura ödüyorum bunu çözmek size düşer dedim ama SONUÇ YOK.
  • Rex kullanıcısına yanıt
    bu saçmalıkta kesin vodafonun parmağı vardır bence turkcellin değil...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.