Şimdi Ara

Turkcell zam yapmıs (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
14.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mutalvarol

Turkcelli daha kullanmak akil kari degil iyi cekiyon diye bu kadar fiyat farkina degmez maddi durumun iyu degil kullanmyacan
    Paran yoksa kullanmayacaksın. Ben avea kullanıyorum 10gb 750 dk 29 tl. Türkiye'de en uygunu bu şuanda. Tcyi de birinin girdim öyle selfyli oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene kontrat yapmıyorsan turkcellden uzak duracaksın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DolaBoynumaReis D kullanıcısına yanıt
    adamlar 10 gb 14 lira ya kullanıyorla ne en iyisi

en iyisi bende kimse bilmiyor aslında
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Dakika yoksa ne yapacan aveada da 15 tlye gündüz paketi var.

• Bimcell’e davet Ediyorum, Gel kazıklanma kardeşim.

35 Liraya 7Gb+900Dk+900Sms+1GbHediye+500SmsHediye= 35 Lira.

Markaya paranızı Dökmeyin, Devir tutumluluk devridir.

Türkcel’in yapıpta Bimcel’in yapamadığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başpiskopos -- 29 Eylül 2018; 12:5:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DolaBoynumaReis D kullanıcısına yanıt
    1000 dk 1000sms 10 gb bahsediyorum ben
  • Birkaç yıl önce Birleşmiş Milletler internet erişimini temel bir insan hakkı olarak tanımlamıştı, yakında ülkemizde internet bir lüks haline gelecek gibi.
  • selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    Tabii ki hayır.

• Zam nerede? Liste fiyatları bunlar görünüyor uygulamada

Turkcell zam yapmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vindobona -- 29 Eylül 2018; 13:23:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

8 Mbps. Maalesef mahallemizde altyapı yok, maksimum kullandığım hız bu.

Netspeed kullanıyorum.
    ALtyapı sorunu genelde tüm ülkede var. =( 44 tl güzelmiş. Vodafone süresi bitince kapatmayı düşünüyorum arada kesilip duruyor gece gece sinirleniyor insan.
  • vindobona V kullanıcısına yanıt
    Turkcell zam yapmıs

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Nasıl oluyor böyle, herkese farlı tarife mi anlamadım

• Lifecell 5 gb'lık pakete, 39 liraya sırf Türk Telekom eziyetinden kurtulmak için geçiştim. İyi zamanda geçmişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

bedava kullanırsanız zamlardan etkilenmezsiniz (salla kazan, yükle kazan, sarı nokta, bip vs.)
    Pahalı diye turkcell'e laf ediyorlar kampanyalardan paket satın almaya gerek kalmıyor bile. Sürpriz nokta salla kazan gollercepte her gole 100 mb gnç çatlat kazan 1 gb bip grup kur msj at 1 gb dergilikten dergi indir 1 gb yaani kullan 1 gb kazan vb. kampanyalardan internetim eksik olmuyor fazlası ile dakikada geliyor bip üzerinden heryönü arıyorum 6 ayda bi hat kapanmasın diye transfer olarak 10 tl alarak aktif kullanım süresini uzatıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• zam yapılan ürünü nasıl kampanya adı altında satmaya çalışabilirler ? Bu şirket kampyananın tanımı mı biliyor mu acaba. İlk sayfa da gördüm linkini tahattümün bitiyordu 3 gblık paketi alacaktım 59dan 65e yükseltmişler sonra buna kampanya diyorlar. Hiç denetleyeci yok ki ülke de şunlara dur desinler.
  • _nick falan yok_ _ kullanıcısına yanıt
    paranın bir degeri kalmadı ki denetlese nolacak zamlar dogal elektrıge 2 3 aydır yuzde 9ar zamlar geldi. O bile yeterli zam icin.
  • vindobona V kullanıcısına yanıt
    Uygulamada gösterilen fiyatlarla sitede gösterilen fiyatlar birbirini tutmuyor, bende de fiyatlar farklı. Sanırım güncelleme aşamasında. Ya da bazı kullanıcılara özel teklifler var uygulamada. Bilemiyorum, 3 aydır Turkcell kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

paranın bir degeri kalmadı ki denetlese nolacak zamlar dogal elektrıge 2 3 aydır yuzde 9ar zamlar geldi. O bile yeterli zam icin.
    o da doğru tabii haklısınız, elimiz mahkum yine bunları seçeceğiz. Diğerleri çekmiyor gibi bişey.
  • geçen gün 1 yıllık Turkcell sözleşmem bitti, fiyat 28 TL'den 50 TL'ye çıkınca ben de Vodafone'a taşıdım. çok daha fazlasına 29 TL ödüyorum şimdi.
  • Turkcellde 90 lira olan pakete telekomda 38 lira ödüyorum.Çekmiyor muhabbeti yapmayın gayet iyi çekiyor TT.

Turkcelle bu paraları verenler ya zengin yada aklı yok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.