Şimdi Ara

turkcell ve internet bağlantısı (help)!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nokia 6630 ve turkcell hatla internet bağlantısı nası yapılıyor bilgisi olan varmı PC SUİTE ile CONNECTCELL yazılımlarıyla denedim ama yapamadım bilgisi olan arkadaşlar çookkkkk aci yardımcı olursa sevinirim

HuИŦэЯ-ђдŞiM

Hiçbir konuda kimseyi kendine örnek alma...
    Çünkü en fazla onun kadar yükselirsin ama ondan daha iyi olamassın!
  • Anladığım kadarıyla sen, Cep telefonu üzerinden Bilgisayarına internet sağlamaya çalışıyorsun. Eğer durum benim anladığım gibiyse, Aklını başına al, sakın bulaşma. Çünkü ücretlendirme acayip kazık. Yani aldığın her 10 kilobayt veri için bir kontor bedeli olan 110 kuruş (yüzonbinlira) ödersin. Bu ne demek oluyor, hemen izah edeyim, bilgisayara start verdiğin anda en az 1 milyon, bu siteye girip bi mesaj yazdığın zaman bir milyon daha, Allah muhafaza birde chat falan yaptığını düşün, 10 milyon ile zor çıkarsın. Bi arkadaşım laptop ile bi ay bağlanıp (sürekli değil tabiki, sadece web de mail falan filan) 350 milyon fatura ödedi.... Bilgine....
    HP COMPAQ PRESARIO DV6730 ET - Aidata - P IV 2,8 GHz. � 512 Mb. Ram - Win XP SP2 � Nikon D50 � Sigma 17-70 mm. F2.8-45 Macro � Nikon 18-55 mm. F3.5 -5.6 G ED � Nikon Nikkor 70-300 mm. F 4-5.6 G � Nikon SB-600 - Canon EOS 3000V - Canon 28-90mm. DC-Sony Ericsson P990i -Nokia E50 � BlackBerry 7130G - Nokia 8910i - Ipod Nano Siyah 4 GB. � Opel Corsa 1.3 CDTI Essantia 2005 � Besiktas - Ferrari
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunter_hasim

bak kardes msn de ben 4 saat kalıyorum boyuna chat çut saatte 3 kontor gidiyor 4 saat kaldım 1 kere toplam 13 kontor gitmişti
    turkcell kontorlu hattım var hazırkart:D 60 kb başına 1 kontor gidiyor msn de upload oldugu için pek kontor gitmez merak etme

bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler ama yorumlardan hangisi doğru kafan karıştı benim bağlanıp yapacağım şey her sabah max 1.5 saat msn ye girmek bundada çok yazarmı...bu arada bağlantısının nasıl yapıldığını bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum (usb kablo ile) tşk..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.