Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.891
Cevap
103
Favori
474.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusT_SmiLe

Filbox nedir hocam

D-smart Digiturk gibi bir platform.
  • quote:

Orijinalden alıntı: easternmediterranean

quote:

Filbox nedir hocam

D-smart Digiturk gibi bir platform.

Alıntıları Göster
    Web tv kanallarında Fx,Fox Life,Fox Crime ve A Spor eklenmiş hayırlı olsun lakin hd logolu bir çok kanal sd yayın yapıyor acaba cihaz ile kullananlarda da öyle mi ?
  • Turksat 4K Test eklenmis yayin yoo

• 4k kutular icin kutulari ureten firma calisiyormus

Bu arada Number1 Turk Hd eklendi

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

4k kutular icin kutulari ureten firma calisiyormus

Bu arada Number1 Turk Hd eklendi
    kanal d hd, show hd, ntv hd, ntvspor hd gelmeli.
  • portative P kullanıcısına yanıt
    Showla protokol imzalanacakmis sanirim imzalandigi an gelir

• Hocam bu apple tv olayını biraz daha açar mısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL21Tr

quote:

Hocam bu apple tv olayını biraz daha açar mısınız

Turkcell tv plus uygulamasını apple tv ye indiriyorsun bu kadar. Bi yerde turkcell superonline fiber internet kullanıcılarının apple tvde turkcell tv izlediklerinde kotaları düşmüyor diye okumuştur. Yatak odasındaki tv ye bağladım apple tv yi çokta iyi turkcell tv uygulaması

son nesil apple tv demi var ?
    uygulamanın içeriği nedir ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

quote:

Turkcell tv plus uygulamasını apple tv ye indiriyorsun bu kadar. Bi yerde turkcell superonline fiber internet kullanıcılarının apple tvde turkcell tv izlediklerinde kotaları düşmüyor diye okumuştur. Yatak odasındaki tv ye bağladım apple tv yi çokta iyi turkcell tv uygulaması

Evet son nesil apple tv. İçerik olarak seç izle yok ama bence ileride gelir. Birde sinema kanalları yok

görüntü kalitesi nasıl?
    cep telefonu ve tablettekiyle aynı mı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet son nesil apple tv. İçerik olarak seç izle yok ama bence ileride gelir. Birde sinema kanalları yok

görüntü kalitesi nasıl?

Sanırım tabletten biraz daha iyi

digiturk playin tv uygulaması gibi yani.

dsmart blu ve digiturk play de apple tv ye gelir umarım

• Tivibu evdeki kanal icerigini verirse is yapar
    Tivibu cekin içeriği Sıfır

D-Smart blu nun da içeriği iyi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

görüntü kalitesi nasıl?

Sanırım tabletten biraz daha iyi

digiturk playin tv uygulaması gibi yani.

dsmart blu ve digiturk play de apple tv ye gelir umarım

Tivibu ve digiturk apple tv uygulamasını yakında çıkaracakmış

nerden duydunuz? eğer gelirse süper olur bende bekliyorum

• Yuksek ihtimalle gelir bu apple tv yi ben begendim tek eksigi 4k desteklememesi desteklese hemen alirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Yuksek ihtimalle gelir bu apple tv yi ben begendim tek eksigi 4k desteklememesi desteklese hemen alirdim

arkadaşım...ülkemizde satışı yapan apple television fiyat tespitine yazıklar olsun...!!!...türkiye üzerinde iki çeşit makinayı pazarlamışlar...mavibahçe üzerindeki teknoloji mağazasını ziyaret ettiğim vakit görmüştüm...modelin teki 630 liramı neymiş,hafıza belleği yüksek daha kaliteli diğer modelide 830 liramı neymiş aklımda kaldığı kadarıyla bence pahallı makinalar...!!!...güzel makinalar fakat fiyatları yüksek...!!!...dijitürk,d-smart,teledünya,tivibu,filbox,filimbox ve türkcell tv plus ülkemizdeki bütün şifreli dijital yayın şebekeleri apple television üzerinden yayın yapsın temenni ederim...!!!...dünyanın gelişmiş ülkelerinde fiyatları daha ucuzdur apple television modellerinin tahminim herhalde yeni teknoloji 4 K yayınlarınıda gelecek yıllarda destekleyebilir apple television...!!!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 16 Şubat 2016; 2:36:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Yuksek ihtimalle gelir bu apple tv yi ben begendim tek eksigi 4k desteklememesi desteklese hemen alirdim

arkadaşım...ülkemizde satışı yapan apple television fiyat tespitine yazıklar olsun...!!!...türkiye üzerinde iki çeşit makinayı pazarlamışlar...mavibahçe üzerindeki teknoloji mağazasını ziyaret ettiğim vakit görmüştüm...modelin teki 630 liramı neymiş,hafıza belleği yüksek daha kaliteli diğer modelide 830 liramı neymiş aklımda kaldığı kadarıyla bence pahallı makinalar...!!!...güzel makinalar fakat fiyatları yüksek...!!!...dijitürk,d-smart,teledünya,tivibu,filbox,filimbox ve türkcell tv plus ülkemizdeki bütün şifreli dijital yayın şebekeleri apple television üzerinden yayın yapsın temenni ederim...!!!...dünyanın gelişmiş ülkelerinde fiyatları daha ucuzdur apple television modellerinin tahminim herhalde yeni teknoloji 4 K yayınlarınıda gelecek yıllarda destekleyebilir apple television...!!!...

Alıntıları Göster
    Dün projeksiyonla D-Smart'ta FX HD'de The Walking Dead dizisini izledik. Nedendir bilinmez bu dizinin uydu yayınında bir kalitesizlik var. Sonra aynı kanala Turkcell TV'de baktık ve çok şaşırdık. Çünkü Turkcell TV'deki görüntü kalitesiyle uydu yayını arasında ciddi fark vardı ve kesinlikle Turkcell TV çok daha kaliteliydi. Tabii bu istisna olabilir, çünkü uydu yayınında dizi kalitesi düşük olmasına rağmen reklam girince kalite düzeliyordu.

Not: Uydu yayınındaki kalitenin düşüklüğünden kastım SD olması değil, yayın zaten HD, fakat görüntüde kumlanmalar oluyor. TV'de bu pek farkedilmez ama projeksiyonda kalite farkı daha net ortaya çıkıyor.

• Laynis kullanıcısına yanıt
    Ven teledunyada iken fx den sikayetciydim cok kaliteli degildi the walking deadda kalite

• Hocam turkcell tv de de seç izle yok bildiğim kadarıyla. Apple tv de geri ileri sarma özelliği var mı ?

Ayrıca bir arkadaşımızdan rica etsek üyelik bilgilerini gayet güzel izleriz ama kotadan düşer sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EE6EF2C69

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    D-Smart'ta akıllı kumanda var. TV ayrı D-Smart ayrı kullanmıyorum. Tek kumanda işi çözüyor. Zaten önemli olan TV'yi açıp kapamak ve sesi kontrol edebilmek.
    Turkcell TV+'tan aradılar. Güzel de teklif yaptılar. Akıllı kumanda dediler ama düşündüğüm gibi değil sanırım. Kumanda muhabbeti canımı sıkıyor. Salonda 10 tane kumanda ve sadece açıp kapamaya yarıyor.
    Turkcell TV+ kullananlar, kumandası programlanabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: saltug

D-Smart'ta akıllı kumanda var. TV ayrı D-Smart ayrı kullanmıyorum. Tek kumanda işi çözüyor. Zaten önemli olan TV'yi açıp kapamak ve sesi kontrol edebilmek.
    Turkcell TV+'tan aradılar. Güzel de teklif yaptılar. Akıllı kumanda dediler ama düşündüğüm gibi değil sanırım. Kumanda muhabbeti canımı sıkıyor. Salonda 10 tane kumanda ve sadece açıp kapamaya yarıyor.
    Turkcell TV+ kullananlar, kumandası programlanabiliyor mu?

Alıntıları Göster
    s.a arkadaşlar trcell tv+ uygulaması daha önce lg smart tv markette sanırım varmış ama şu an bulamıyorum bilgisi olan varmı bizi bi aydınlatsa. şayet uygulama varsa wirelesten bağlayıp aynen cepten tabletten veyahut yukarda arkadaşın apple tv den izler gibi yan odada tv izlenebilir

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.