Şimdi Ara

Turkcell TV+’a HBO Max’in tüm içerikleri eklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biraz önce sıfır abonelik denedim ve istenen aylık ile yıllık fiyatlar buradaki ile aynı. HBO Max fiyatlara dahil diyor. Mevcut abonelere ne derler bilemiyorum. SuperOnline+TvPlus aboneliğimi geçici olarak dondurduğum için kontrol edemedim.

• Haber hwber değil. Sanki ücretsiz izleniyor gibi başlık var. Ama alakası yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Reklam kokan hareketler. Sanki bedava

Yıllık ilave 2.000 Tl verince reklamsız izlemek hakkındır hocam. Biz izlemeye başlamadan 2 reklam izliyoruz ondan sonra reklam yok. Bedava olunca onada katlanıyoruz.

Bu konuya gelirsek, yıllık TV+ üyeliği 1000 TL, Max üyeliğini eklersek 2800 TL civarı oluyor. TV+ içeriklerini tüketiyorsanız mantıklı olabilir, ama fiyat daha makul tutulabilirdi.

• Ben hali hazırda tv+ a Turkcell faturama ek aylık 80 lira veriyorum ve baya avantajlı oluyor. Esas sıkıntı şu; Hbo Max içeriğini şu haliyle 1 ayda tüketebilirsiniz çünkü Türkiye kütüphanesi çok zayıf. Forumdan 5 kişi ile hesap paylaşımı yapsanız en üst paket zaten aylık 75 liraya geliyor, 3 aydır bu şekilde devam ediyorum ve şu an kaliteli içerik anlamında izleyecek bir şey kalmadı. Özetle Tv+ ın Hbo Max ilavesinin fiyat performans anlamında hiçbir mantığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 11 Kasım 2025; 20:47:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Direkt Turkcell canlı destekle iletişime geçersen, ilk 6 ay 130₺, sonraki 6 ay da 200₺ kampanyasını öneriyor sana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Parasını verdiğim platformda:
    - reklamsız olmalı;
    - tüm içerikler bir platformda olmalı biri yok diye başka platforma geçmeyi zorlamamalı;
    - DRM olmamalı
    Cloudstream kullanın keyfinize bakın abi bu açgöz şirketlere para kazandırmayın

• omerxnx kullanıcısına yanıt

Hepsiburada geçen hafta yaptığı VISA kampanyasını uygulamaya çalıştığımda 40 dereden su götürdü. Tüm mesajlaşmalar da kayıtlı. Maalesef hakkınız doldu dediler ama ben uyarı geldiğinden beri deniyorum, yok, yok. Ne için kampanya yapıldı o halde.

Zarar etmelerine nedense şaşırmadım. Müşteri hayal kırıklığına uğrarsa artık alternatife geçer. Benim için öyle oldu. Tek kullanma sebebim premium yanında gelen hbo, o da artık bir etken değil.

Haber konusuna dönecek olursak Turkcell için mantıklı bir işlem olmuş. Bunu ABD ve Avrupa içinde kablo firmaları Amazon Disney (hulu) gibi firmalar yapıyor. Türkiye'de ilk Blutv ile discovery+ anlaşması bu şekilde uygulanmıştı. Yakın zamanda da TOD-Paramount+ sekmesini getirmişti. Ayrıca sürekli bir altyazı geçerek anlattıkları WBD bölünmesi Paramount SKYDANCE ya da Netflix ile satış konusunda aldıkları teklifleri de ihtimalinde hbo kütüphanesinin Digiturk ve veya TV+ içinde olması olumlu bir gelişme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 12 Kasım 2025; 7:14:12 >

• Benden ekstra ücret istiyor saden aboneyim saçma mevcut abonelik biter ona göre fiyat biçilir o ayrı konu abonelik yenilemiycem bende

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Direkt HBO Max ile anlaşmalı oldukları için, herkese (Mevcut üyeler de dahil) paket yükseltme seçeneği sunuldu. Yani senlik bir durum değil. Yükseltme yapmazsan da, HBO Max içerikleri dışındaki kanal ve içeriklere erişmeye devam edebilirsin. Yani o paket sadece HBO Max içeriklerini kapsıyor.

Bende yaklaşık 2 ay önce 24 aylık premium almıştım . Platform eklenmiş ama extra üyelik istiyor

AMD FX 8350 --- ASUS CROSSHAIR FORMULA-Z 990 FX ---ASUS GTX 750Tİ OC --- 4X4 GB G.SKİLL Trident X DDR3 2400MHz CL10 --- COOLER MASTER HYPER 212EVO --- FSP 750W POWER--- CORSAIR GT 3 SSD 120GB --- SAMSUNG 850 EVO SSD 250 GB --- WD GREEN 1TB --- WD GREEN 2TB---WD GREEN 2TB---WD GREEN 3TB---SAMSUNG HT-H5500 5+1-- AOC 20" IPS MONİTÖR---TechniSat SkyStar 2 eXpress HD PCIe TV Card---A4 TECH120 Klavye---LOGITECH M705---(YEDEK)((Mad Catz R.A.T.7 Gaming Mouse---Gigabyte AiVia Osmium MxRed Klavye)))
  • orochi18 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle birşey yok

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.