Bildirim
Turkcell tl transfer
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Bende bir bilgi vereyim. 75 gündür kontor yüklenmeyen aboneye şimdi 5 tl transfer ettim. Süre uzamadi. Arama yapabilmek için kontor yükleyin dedi. -
Transfer edilen kredilerle yarı aktif veya deaktif durumdaki hattımı aktif hale getirebilir miyim?
Hayır. Hazır Kart kredi yükleme süreleri KrediTransfer işlemi ile değişmez; aktif durumu devam ettirmek için kredi yüklemeniz gerekir.
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/kontorsuzkalmayin/kontorTransfer -
quote:
Orijinalden alıntı: piri.reis
Bende bir bilgi vereyim. 75 gündür kontor yüklenmeyen aboneye şimdi 5 tl transfer ettim. Süre uzamadi. Arama yapabilmek için kontor yükleyin dedi.
31 martta 3 aya kapanacaktı hattım temmuzun 1 ne uzadı.. -
transfer yerine internetten yüklemiş olmasın arkadaşınız. -
transfer yerine yükleme yapmış olmasın ? -
Peki aramaya kapanmaması için 90günde bir kaç tl yüklemesi yapmak gerek? -
5 tl. -
Faturalı hattan gönderdiyse krediyi o yüzden olabilir... -
faturalı yada hazırkarttan 5 tl transferin bedeli farklı mı ? -
Faturali olabilir o zaman birde 100 küsür dakikam vardı şimdi 202 dakika olmuş *123*43#
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahasan. -- 3 Nisan 2010; 20:54:56 > -
Önödemeli hattan yükleme miktarı maksimum olan 15 tl kredi transferi yaptım ama süreyi uzatmadı malesef. -
quote:
Orijinalden alıntı: karahasan.
Faturali olabilir o zaman birde 100 küsür dakikam vardı şimdi 202 dakika olmuş *123*43#
Hangi kampanya o -
quote:
Orijinalden alıntı: piri.reis
quote:
Orijinalden alıntı: karahasan.
Hangi kampanya o
Bedava 2383
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X