Şimdi Ara

Turkcell tl transfer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar az önce bir arkadaş 5tl transfer etti benim hattıma 3 ay aktif süreyi uzatmıştır.2135 ten bu mesaj gelmiştir. BizBizede yurtici heryone 2 dk.si 65 kurusa konusabilirsiniz. Yurticinde 1 SMS 40 kurus, 1 MMS 80 kurustur... Yani tam kontor yüklenmiş gibi oldu bilginize...

• Bende bir bilgi vereyim. 75 gündür kontor yüklenmeyen aboneye şimdi 5 tl transfer ettim. Süre uzamadi. Arama yapabilmek için kontor yükleyin dedi.
  • Transfer edilen kredilerle yarı aktif veya deaktif durumdaki hattımı aktif hale getirebilir miyim?

Hayır. Hazır Kart kredi yükleme süreleri KrediTransfer işlemi ile değişmez; aktif durumu devam ettirmek için kredi yüklemeniz gerekir.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/kontorsuzkalmayin/kontorTransfer
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis
    Bende bir bilgi vereyim. 75 gündür kontor yüklenmeyen aboneye şimdi 5 tl transfer ettim. Süre uzamadi. Arama yapabilmek için kontor yükleyin dedi.

31 martta 3 aya kapanacaktı hattım temmuzun 1 ne uzadı..
  • transfer yerine internetten yüklemiş olmasın arkadaşınız.
  • transfer yerine yükleme yapmış olmasın ?
  • Peki aramaya kapanmaması için 90günde bir kaç tl yüklemesi yapmak gerek?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TURKCELL TL TRANSFER
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 tl.
  • Faturalı hattan gönderdiyse krediyi o yüzden olabilir...
  • faturalı yada hazırkarttan 5 tl transferin bedeli farklı mı ?
  • Faturali olabilir o zaman birde 100 küsür dakikam vardı şimdi 202 dakika olmuş *123*43#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahasan. -- 3 Nisan 2010; 20:54:56 >
  • Önödemeli hattan yükleme miktarı maksimum olan 15 tl kredi transferi yaptım ama süreyi uzatmadı malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahasan.
    Faturali olabilir o zaman birde 100 küsür dakikam vardı şimdi 202 dakika olmuş *123*43#

Hangi kampanya o
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orijinalden alıntı: karahasan.
    Faturali olabilir o zaman birde 100 küsür dakikam vardı şimdi 202 dakika olmuş *123*43#

Hangi kampanya o

Bedava 2383
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.