Şimdi Ara

Turkcell T70 tanıtıldı, işte fiyatı ve teknik özellikleri: (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
1
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bari S4 PRO koysaydınız en azından (Adreno 320) grafik tarafında Biraz gelişmiş bişey gözükür.

• Snapdragon 210 dan sonrasıni okumak işkence gibi geldi. Bir önceki modelden zayıf telefon yapmak neyin kafası

• Bu şerefsizler sattıkları malın arkasında durmuyorlar. Aldıkları para haram turkcellin.

• Bu telefonu piyasaya surerek resmen milletimizin akliyla dalga geciyor turkcell

• Amd64x2 kullanıcısına yanıt
    güldürmedi... komik mi bu? 350TL fiyata satarlarsa iş görür ama...
  • 800 TL altına konumlandırırlarsa "belki" derim ancak 1000 TL'ye 2 sene önceki amiral gemisi modeller alınır ve iş görür düzeyde. G3 kullanıyorum her işimi görüyor, Türkiye'deki firmalar tüketiciyi aptal yerine koyarak rezil durumda olan konumlarını daha da aşağıya çekiyorlar. Ciliv zamanında da böyleydi Terzioğlu ile hiçbir şey değişmeyecek. Aferin bu kafayla devam edin.
  • Süreyya Ciliv döneminde telefonlar biraz daha eli yüzü düzgündü belki de operatör telefonları arasında en iyisi denilebilirdi. Kaan Terzioğlu döneminde ise tam tersi bir durum söz konusu. Sanırım son olaylardan sonra hedef kitlelerini değiştirdiler.

Telefon hakkında yorum yapmayacağım çünkü yukarıda arkadaşlar malum 3 harfli yorumu yapmış. Ç Ö P! İmzamda 2 yıldır kullandığım Diskavri bile bunu her açıdan tokatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şaban Oğlu Şaban -- 12 Mayıs 2016; 19:23:22 >
  • ZTE elinde kalanları, turkcell yazarak çakmış, türkcell de halka çakacak. 25 lira ve de 36 ay lan. boru mu 36 ay. 3 YIL . 3 JENERASYON. 2 sene önceki jenerasyonu 3 senelik kontratla 5 yıl götürttürecekler.
    dalga mı bu ? komik mi turkcell ? çok mu komik ? vestel 1 turkcell 2 casper 3. bu ne lan ? bir de bunlar para kazanıyor ya işin acınası kısmı o.

• Ne utanma kalmış ne ar damarı diyecek birley yok bunlara. 100 liralık telefonu 700 liraya satıyorlar ticaretinde belirli bir oranı var haram paranın cezasını inşallah bu dünyada alırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 mayıs şakasıdır bu. Pardon yaa o 1 nisandı dimi.

Turkcell ceosu, bu yorumlari okursa cok iyi olur, da bence yinede şöyle der;

Ben turkcelle ceo oldum ya siz ne oldunuz, çok biliyosunuz! işime karışmayın.

Rezalet çöp saçma bi telefon. Arkadaşların da dediği gibi, milletin aklıyla dalga geçmişler resmen. bu telefonun hakkı 200 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saylia -- 12 Mayıs 2016; 20:34:16 >
  • 720x1280

• Şaka mı bu? ıUlan akıllı saatlere bile koymadılar bu işlemcimsi şeyi. Rezalet diz boyu.

• Allah ım sana geliyoruz
    çöpselle bağlan hayata
    hayata bağlan çöpselle

• Çöp diyen arkadaşlar, çöpün faydalı olduğu o kadar çok şey var ki, saymakla bitmez. O nedenle çöp diyerek, çöpe hakaret etmeyin yahu :D

• Flash TV deki ixperia lar bile antutu dan daha yüksek puan alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar utanmadan bir de tanıtımını yapmış.

• 1 kelime, 3 harf, 1 hece...

ÇÖP

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elin gavuru o taksit şartşarına elma alıyor. bize ÇÖP.
    Bu kelimeyi ilk kez ve gönül rahatlığıyla yazıyorum.

• tamam arkadaş anladık. telefon dandik. olabilir yani. ,

benim asıl anlamadığım böyle dandik bir telefona lansman yapılması.

sessiz sakin piyasaya sürseydiniz keşke. en azından rezil olmazdınız

• Turkselde üst düzey yönetici olsam bu telefonu çıkaran bütün personeli grup halinde işten atarım...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.