Bildirim
Turkcell T50 mi, Sony Xperia SP mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
şimdi herkes büyük ihtimal sp önerir performansı ıyı ama benim için kamera önemli diyosan t50 al t50 performansı yeterli bence -
kesinlikle ilk aradığım özellik kamera, ikinci tasarım.
T50'de 16 GB arttırılamayan dahili hafıza ve değiştirilemeyen bir batarya var. Sizce bunlar önemli bir sorun mu? -
bataryayı bilmem ama hafıza kulanımına göre değişir -
Sp alirsan elden bi sure sonra cikar fakat t50 alirsan elinde kalir ve kisa surede modasi gecer bence t40 gibi olur 2. El bakmanda fayda var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mert2190mert
Sp alirsan elden bi sure sonra cikar fakat t50 alirsan elinde kalir ve kisa surede modasi gecer bence t40 gibi olur 2. El bakmanda fayda var
şimdi t40 la bir tutulmaması lazım t40 göre baya üstn bi telefon üretiler t50 elde kalcanı hic sanmam moda olarak bakarsan sp gecti bıle -
quote:
Orijinalden alıntı: mnbvcx12
quote:
Orijinalden alıntı: mert2190mert
şimdi t40 la bir tutulmaması lazım t40 göre baya üstn bi telefon üretiler t50 elde kalcanı hic sanmam moda olarak bakarsan sp gecti bıle
Valla alindiktan sonra elden cikarilmasi zor olur yada ucuza guder tabiki t40 dan iyi ama spde t50 den iyidir bide illa 0 alinmasi gerekmiyor temiz 2.eller var bunlar da tercih edilebilir
tabi elden çıkarmada ucuza gidebilir 2. el temiz bulursan onu al tabiki ama dikat edilmeli -
turkcellin dandik telefonu yerine sony al -
elbette sony'nin kalitesi tartışılmaz ama T50'ye de dandik diyemeyiz.
Operatörlerin telefonlarını kullanmaya bende karşıydım ama Turkcell T40 ile benim bu düşüncelerimi değiştirdi ve T50 ile harika bir iş yaptı.
o fiyata o telefon kesinlikle küçümsenemez. -
Adam akıllı telefon yok piyasada benim gibi 2.el s4mini bak sp den iyidir ama t50 yi bilemem
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
xperia sp
Cok afedersin sp t50yi.....,yani almisken o butcede zaten sp den guclu donanim yok cpu yada gpu olarak batarya olarak,t50 nin suan yeni olmasi bazi seyleri aciga cikartmamista olabilir yazilim olarakta sony cok dahabiyi icinde bi suru turkcell uygulama sacmaliklarida yok,sp one mini nexus4 s4mini xperia m2 moto g den ustun donanimdadir.
Turkcell T50: daha ince ve hafif, büyük ekran, hafıza, dört çekirdekli
Sony Xperia SP: 1700MHz işlemci, Adreno 320 GPU, biraz daha güçlü pil
Her iki telefonun birbirlerine göre artılarını yazdım.
Daha ayrıntılı kıyaslama için:http://hadikiyasla.com/komper/1/193,68/ -
Xperia Sp. -
quote:
Orijinalden alıntı: musty382
kesinlikle ilk aradığım özellik kamera, ikinci tasarım.
T50'de 16 GB arttırılamayan dahili hafıza ve değiştirilemeyen bir batarya var. Sizce bunlar önemli bir sorun mu?
Kullanima gore degisir ama sd kart her zaman avantajdir video resim mp3 ivir ziviri karta atabilmek guzel zaten 16dan sana muhtemelen 9 yada 10gb alan birakilmis olacaktir,ayrica sp de ben 128gb kart kullandim çalışıyor harici disk gibi.
Sony Xperia SP -
t50 ye paramı verılır allah askına. ınternette bıle gezerken kasan bır telefon arayuz berbat. sp o telefonu 2 ye boler 5 le carpar. kıyaslamak yanlıs -
sony sp -
sony sp yi 1 yıl kadar kullandım ve sattım kesinlikle memnundum diyebilirm kasma yok denecek kadar az geçişler çok iyi hızlı daha bir oyunda kastığına şahit olmadım ama sony sp nin bir sorunu var oda ön kamera. ön kamera gerçekten kullanılmaz berbat hatta ama dediğim gibi telefon hızlı zaten sony arayüzü felanda çok iyi sony gerçekten alınır müşteri desteğide iyi çalışıyor diyebilirm gerçekten hızlı telefon iyi ama tek sorun ön kamera arka kamera da güzel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X