Şimdi Ara

Turkcell T10 Ayda 12.90 TL [Alınır mı ?]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Konuyu buraya açtım çünkü tartışma konusu gibi birşey. O yüzden Cep Telefonu bölümüne açmadım.

Babama mesaj gelmiş bugün (babam kamu tarifesinde) Turkcell T10 ayda 24 ay taksitle faturaya +12,90 TL gelecek şekilde bir fiyatlandırma var. 2 kötü yanı var. Rezistif ekran olması ve düşük ekran çözünürlüğü. Alınır mı sizce ? 309 TL ye geliyor.

Ya da bu fiyat civarına başka bir telefon önerisi olan var mı ?

Teşekkürler...

• resistif yani kanırtmatik telefona o para kesinlikle verilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

resistif yani kanırtmatik telefona o para kesinlikle verilmez.

Beni düşündüren de o zaten. Bir de yazmayı unutmuşum. Android market resmi olarak artık var. Bu telefonda Turkcell market gibi birşey varmış sanırım. Android market yok mu ?
  • eniştemde 2-3 tane var . Birkaç gün kullanmışlığım var .'' Bence '' Kendi arayüzü berbat , dokunmatiği vasat ; Fakat android olduğu için uğraşılırsa bol işlevsel bir cihaza dönüşebilir ...
  • 500 liralık başka telefon al taksitleri ailene ödettir.
  • vurmatik olmasa güzel gibi görünüyor ama ben - puan veriyorum
  • Aslında bunu almayı düşünmemizin sebebi kredi kartını kullanmadan taksit ödemek. Yoksa üstüne 100-150 hatta daha bile fazla koyabiliriz.

Bir de android 2.2 yükleyebiliyormuşuz galiba. Belki yukardaki arkadaşın da dediği gibi iyi kötü bir telefona dönüştürebiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 15 Temmuz 2011; 2:26:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir de şuanki telefon 5130 eminim ki ondan iyi olacaktır. Ama yine de pek hoşuma gitmedi. - yönü var baya. Başka böyle faturaya ekstra olarak ödeyebileceğimiz kampanya var mı acaba ?
  • ben memnunum sorun yok
  • arkadasim paranizin bosa gitmesini istemem.diger ozelliklerini bosver.o ozellikleri dogru duzgun kullanabilmen icin oncelikle telefona hukmedebilmelisin.resistif ekran ile bunu istedigin sekilde yapamazsin
    not: telefonum resistif
  • Rom değiştirme işlemleri ile daha stabil ve rahat kullanılabilir bir hale gelmesi olası . Biraz araştırırsanız ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: E2

Rom değiştirme işlemleri ile daha stabil ve rahat kullanılabilir bir hale gelmesi olası . Biraz araştırırsanız ...

Evet hocam araştırdım merak etme. Demek istediğim kredi kartı olmadan Turkcell'de kampanya vb ile 300-400-500 TL civarlarında başka telefon var mı ? Yoksa alıcaz ayda 13 TL birşey değil. İyi kötü kullanırım. 1-2 sene sonra çöpe zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Rom değiştirme işlemleri ile daha stabil ve rahat kullanılabilir bir hale gelmesi olası . Biraz araştırırsanız ...

Evet hocam araştırdım merak etme. Demek istediğim kredi kartı olmadan Turkcell'de kampanya vb ile 300-400-500 TL civarlarında başka telefon var mı ? Yoksa alıcaz ayda 13 TL birşey değil. İyi kötü kullanırım. 1-2 sene sonra çöpe zaten...

Burada Kampanyalı Cihazlar mevcut .

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/genel.aspx Cihazlar Tuşuna basarsanız ..

29 Tl taksitle Turkcell T20 çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapıcizzet -- 15 Temmuz 2011; 2:45:41 >

• T20 gerçekten güzel telefon, T10 alınmaz artık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Burada Kampanyalı Cihazlar mevcut .

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/genel.aspx Cihazlar Tuşuna basarsanız ..

29 Tl taksitle Turkcell T20 çıkmış

T20 kapasitifmiş ve sanırım teknik özellik olarak da daha iyi. Yarın sabah Turkcell iletişim merkezine gidip bakıcaz ona göre bir telefon seçicez.

Herkese teşekkürler...

• uP.
  • Arkadaşlar birazdan iletişim merkezine gidicem. Şu son dklarda düşüncesi olan varsa paylaşırsa sevinirim...Son kez up.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.