Şimdi Ara

TÜRKCELL T 40 KAMPANYASINDAN NASIL ÇIKARIM ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şubat ayında bir basiret bağlanması sonucu 24 ay taahhüt ile aylık 24 tl si telefona 49 tl si de paket hattıma olmak üzere 73 tl sabit ödeme ile Türkcell T 40 telefon almış idim.Şimdi mesela avea nın aynı paket hattı 25 tl ye verdiğini biliyorum .aylık 24 tl daha fazla ödememek için mevcut Türkcell kampanyasından çıkmak istiyorum sizce sonucu , cevapları ne olur .Tabii Türkceli arayabilirim ama önce hazırlıklı olayım dedim Teşekkürler...

• Ben kendim Türkcell e gittim bana dediler ki netekim 600 Tl ödeyerek hattınız iptal edilebilir.Ben de düşündüm ki başka bir hatta geçince (mesela aylık 25 tl lik avea paketi benim ihtiyacımı karşılıyor ) bir hesaba vurdum al takke ver külah 18 ayda (24 aylık taahhüdün 18 ayı kaldı ) Türkcelde kalırsam 250 tl fazla ödemiş olacağım .Dolayısı ile ben dedim ki kendime : 250 tl aylık bana 13 tl (18 ay ) yük getirir bunun için uğraşıp hat numero değiştirmek gerekmez...
    Ha bu da bana ders olur inşallah 50 yaşında hala bu firmaların kazığını yiyorum ya helal olsun bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.