Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ [Limitsiz 15 Mbps 1250₺] (454. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.813
Cevap
136
Favori
183.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Belki faydalanmak isteyenler olur , superbox üzerine TV paketi felan alınmıyor .Tivibu uygulamasını indirip mobil ödeme ile aylik 7 TL yada full paket 13 TL superboxun üstüne mobil ödemeyle alıp izleyebilirsiniz ,ben aylık 13 TL full paketi aldım otomatikte yenileniyor bütün kanallarda var TV+ dan daha güzel

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Benim taahhütüm de haziranda bitiyor. Bana da 129 tl fiyat çıktı. Altyapı kontrolu yaptım. Altyapı gelmiş. Yine de bazı tereddütlerim var hız konusunda. Acaba superboxtan iyi olur mu ? Superbox fiyatı çok fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nman N kullanıcısına yanıt
    Benim taahhüt bitecek Bursa içi devir edebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mufape

    Benim taahhütüm de haziranda bitiyor. Bana da 129 tl fiyat çıktı. Altyapı kontrolu yaptım. Altyapı gelmiş. Yine de bazı tereddütlerim var hız konusunda. Acaba superboxtan iyi olur mu ? Superbox fiyatı çok fazla.
    Fiber altyapı geldiyse ölüsü bile superbox tan iyi olur. Altyapı olan hiçkimseye tavsiye etmiyorum Superbox ı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Fiber gelmedi. Vdsl altyapısı görünüyor. Turknet üzerinden sorguladım ama ablama port sorunu çıkınca ona da tırsıyorum. Normalde Turknet iyi ama bu son port olayı canımı sıktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi paket için 129 tl teklif yaptılar acaba? Normalde 149 veya 159 tl olarak 10 mbps devam paketleri var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene haziran ayında bulunduğum konumdaki altyapının upload olarakk maksimum 1.2mbps vermesi sebebi ile başlattığım 10mbps sınırsız superbox hzimetimde uzun süredir upload kısmında sorun yaşıyordum. Ki bu hizmeti alma sebeplerimin başında 10mbps upload hızını vaad etmeleri vardı. İlk telefon ile yaptığım superbox başvurum esnasında ısrarla sorduğum upload 10mbps olacak değil mi soruma verilen evet yanıtına mütaakip superbox üyeliğimi başlattım. Aralık ayı dahil sorunsuz olarak 10mbps varan uploadd hızını sıkıntısız aldım. Ancak ocak itibari ile upload 5mbps hızı geçmemeye başladı. Dün itibari ile açmış olduğum teknik desteğe cevaben evime gelen ekip ve sonrasında aradığım müşteri hizmetleri yetkilisinin verdiği bilgiyle şok oldum. paketimin upload hızı 2mbps olduğunu şu an aldığım hızın normal olduğunu belirttiler. Bu konuyla alakalı başvuru esnasında yapmış olduğum telefon görüşmesinin incelenmesini, o günlerde internet ortamında yapılan reklamların gözden geçirilmesini, turkcele gönderdiğim geçmiş tarihli superbox hizmetiniz ile aldığım değerleri gösteren test sonuçlarını dikkate almalarını, varsa turkcell tarafından tek taraflı olarak bir servis değişikliğine gidildiyse bu konuda tarafımı bilgilendirmelerini talep ettim.Yapılan geri dönüşte; hizmetin daima klasik şu mbps e varan hızlarda denilerek satışı yapıldığını, asla o hızları her zaman almayı garanti etmediklerini, şu an aldığım 3-5mbps değerlerin normal değerler kabul edildiğini, paketimin upload ve download hız sınırının 10mbps olduğunu fakat baz istasyonu ve çevremde artan superbox abonelerine bağlı olarak bu hızın düşmesinin olası olduğunu vb. uzun uzun anlattılar. Bende haziran ayında taahhütümün biteceğini, yenilemek istemediğimi belirttim(gerçi yenilemek istersem de 2 lokasyon kuralına ve maksimum 2mbps upload hızı sınırına göre olacağı söylendi direk kendileri tarafından). O kadar para verip böyle rezil bir servis almayı düşünmüyorum elbette. Airfiber dedikleri olay gelmiş bizim buraya onda bile upload 4mbps, download 16mbps ve 75TL aylık. Benim superbox maceram bu. Umarım bilhassa upload için almayı düşünenler varsa bu yazıya denk gelirler ve fikir edinirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capreolus -- 30 Mayıs 2020; 21:35:37 >




  • skylinegti S kullanıcısına yanıt
    10 mbps için böyle teklif aldım. Kesin vergiler falan dahil değil-dir 149 u bulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün itibari ile Turknet e başvuru yaptım, vdsl ile 50 mbps a kadar altyapı görünüyor. Gelelim şu meşhur Superbox a, 4 aydır 10 mbps a kadar sınırsız paketi kullanıyorum. İlk hafta hariç vaad edilen hızı asla ama asla alamadım, 3 defa teknik talep başvurusu yaptım ne arayan var ne soran. Zar zor bağlandığım internet kopa kopa bir hal oluyor. Dağ başında da oturmuyorum İstanbul un orta yerinde yaşıyorum. Telefondaki internet harika bir şekilde kullanılırken Superbox sürünüyor. Superbox yetkilisi muhakkak okuyacaktır bunları müşteri memnuniyeti ıvır zıvır adına, ilgili arkadaşlara söylüyorum BOŞSUNUZ, BOMBOŞSUNUZ! Tüm samimiyetimle söylüyorum bundan önce kullandığım 8 mbps a kadar adsl hizmeti bundan kat kat daha iyiydi. Paranızla rezil olmak istiyorsanız buyurun meydan sizin bağlatın Superbox. 5 diş sinyal görünen cihaza bir telefon ya da bilgisayar kaplumbağa hızıyla bağlanıyor şaka gibi ya. 129 liralık pakete 149 dan aşağı fatura ödediğimide hatırlamıyorum ayrıca. Bağlatmadan önce müşteri hizmetlerindeki gevşek gevşek konuşan hanımefendi 129 liranın üzerine 1 lira dahi gelmeyecek sabit ödeyeceksiniz dediğini çok iyi hatırlıyorum. Gidin 8 mbps adsl alın yine de bunu almayın derim paranıza yazık. Turknet başvurum onayladığı, internetim bağlandığı an cayma bedeli ne olursa olsun o an iptal edicem, 8 aylık taahütüm var ama zerre umrumda değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Yasin.Safak kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun.Bende evimde turknet kullanıyorum.Ayriyetten superbox ta var.Turkneti bağlatirken sadece siteden gözükene aldanıp 50 lik başvurusu yaptıysan ,turknet seni superboxtan 10 kat daha fazla süründürebilir.Ben evime turknet 35 lik bağlattım hiçbir sıkıntı yok.10 gün sonra hız kesmedi 75 lik olana geçiş yaptım internet üzerinden ,hat kaldırmadığı halde beni 75 lik olana geçirmişler.Müsteri hizmetleri yok tam 2 aydır ,1 saat Aralık larla internet kopuyor ,hayatımda böyle birşey görmedim.Sadece uygulama üzerinden destek atabiliyor sun ,onlarla otomatik mesaj donüyorlar.Dalga geçiyorlar.2ay mesajlaştıktan sonra bir babayiğit ,aralarından çıkıverdide , hattaki sorunu cözdü.Turknet şans işi .En ufak birşeyde karşında kesinlikle muhattap bulamazsın.İnsallah sorun çıkmaz .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaman ayırıp bilgilendirme yaptığınız için teşekkür ederim. Tam 10 senedir aynı adreste ikamet ediyorum, Turknet, Ttnet, Superonline ve Superbox kullandım bu adreste. Hepsi arasından en sorunsuzu Turknet olmuştu zamanında, ki taahütüm bittikten sonra Turknet e devam etmediğim için pişman olmuşluğum da var. Tabii o zaman 8 mbps a kadar Adsl alıyordum ama hiç bir sorun yaşamıştım çok şükür. Umarım yeni dönemde aynı memnuniyeti yaşarım. Hocam madem Turknet kullanıyorsun Vdsl için modem seçimini neye göre yapmalıyım bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? Modemi kendim alıcam o yüzden bakıyorum sabahtan beri ama sonuca ulaşamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yasin.Safak kullanıcısına yanıt
    Keşke ,superbox a hiç bulasmasaydın ,turknette sorun yoksa hep öyle devam etseydin kardesim.Suan benim internetteki sorunu çözdüler sıkıntı çıkmazsa ki çıkmaz artık 10 gündür kopmuyor.Böyle gider.Sana tavsiyem bikere bağlattınmı ,üst pakete felan geçiş yapma düşürmüyorlar da.Öyle kal.Tahadut felan olamamasıda çok güzel.İstediğin zaman iptal ettirebilirsin.Sana davet kodu verebilirim.2.ay 2 mizde interneti 1 ay bedava kullanabiliriz.Bağlattıktan sonra kodu bağlatırken aradığın numaraya veriyorsun 2. ay bedava.Modem olarak kaç lık bağlatcaksın letgodan 2. El bir modem al ucuzdan ,gidip 0 alma 150 ,200 lira verip.Bende turtelekomdan kalma fiber modemi var direk ona , verdiler interneti.Tabi 57 mbps ye çektiler,75 lik olandayim ama 57 kullanabiliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Bilseydim böyle rezillikler yaşayacağımı inan devam ederdim. Çok yoğun internet kullanan bir hane değil bizim ev. Turknet 50 vaad edip 20 verse o bile eyvallah der geçerim yani o derece. Paket yükseltme falan yapacağımı sanmıyorum. Davet kodu geçti elime başvuruda kullandım hocam maalesef. Modem için teferruata gerek yok yani tamamdır. Teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benimde taahhütüm bitmek üzere, dün aradılar yenilemek için, fiyatı yüksek bulduğunu belirttim. Taahhütü bitmek üzere olan arkadaşlar lütfen fiyatı yüksek bulduğunu belirtsin, belki bu şekilde indirim alabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne oldu senin internette sıkıntımı oldu hayırdır
  • mgsgsg2010 M kullanıcısına yanıt
    Yok , evde fiber de var.Telekomun tahadüt ü bitti , turknet e geçtim 2 aydır büyük sıkıntı yasattılar .Turknette superbox gibi ,şans işiymiş.Superbox ta traşa bağlamaya başladı ,tam tahadüt yenilettim evde kullanılmaz , 2 aydır superboxla idare ediyoruz , mutfakta tabletten TV açık , tvdende bişey açınca , telefonlardaki net yavaşlıyor ,turkneti yaptılar Allah'tan ,superbox başka yerlerde de bana lazım oluyor.Evde kullanıyor olsaydım ,direk kapattırırdım.Artık eski verimliliği kalmadı.Yakında bu kafayla devam ederlerse , Vodafone yi geçerler.İnsanlara ev interneti diye sattıkları şey artık evlerde internete girmiyor .Şikayet varda sayfa çökmüş superbox şikayetlerinden.Nerde eski herkesin memnun olduğu Türkcell .Çok ciddi düşüşler var ,İnternet hızlarında 1 sene daha böyle giderse ,Çok kişiyi kaybederler.Birde çok değişik sınırlamalar getiriyorlar , insanın gıcığına gidiyor bu kadar para verip , sınırlamalara mahkum bırakılmak .Adam Telekomda , abone alımına kapanmış tarifeye bile tahadüt ,yenileyip teklif alıyor.Turkcellde tahadutun bitince ne olacağın bile belli değil .Adam şimdi sınırsız ı kaldırıyoruz dese ,tahadutun bitince seni sormadan kotalıya atar.İlersi yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • hocam süperbox 20mbps internetim iki aydır düşüyordu hatta birgün 2mbps bile gördüm, geçenlerde senin yazını bir uygulayım dedim birincisi sebeke ayarlarını otomatikten manule ve ikincisi anten ayarlarını dahili yapınca süperbox düzeldi tşk.ler
    sabit internette evin saha dolabına uzaklık çok önemli, saha dolabına çok yakınsan çok güzel hızlar alırsın snr yüksek olur... ne kadar hız alırım sorgulatığında 80mbps çıkıyorsa 50mbps paket almak en mantıklısı ve snr yüksek olur, snr düşük olursa internetin kaldırmaz gün içinde habire modemin reset yapar hatta hızın bile düşer bu bakır kablonun kaderi...bizim mahalleye bakan türk telekomdaki elemanla benim adsl yüzünden samimi olmuştuk bana tek tek anlatmıştı, 60mbps hız alabilirsin çıkıyorsa 35mbps al derdi veya 80mbps alıyorsan 50mbps paket al rahat et derdi....

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • senin gibi adsl de paket yükseltmiştim yani aldığım hız 7mbps paketimde 16mbps idi ama telekomcular hızımı 8mbps düşürüyordu paket tutarım 99 tl idi, birgün mh aradım çıkan bayan 12mbps 79 tl paketle değiştirdi iki gün sonra hat kaldırmıyor habire modem reset atmaya başladı arıyorum 12mbps paketi sabitmiş 8mbps düşüremiyorlar hatta paketi iptal etmiyorlar ceza yerim diye, 20 tl kar edeyim derken belamı bulmuştum... devamlı türk telekom aradım aylar sonra mh aradığımda rapor tuttular sonra onlar aradı cezasız 8mbps pakete geçirdiler bir hafta sonra süperboxa geçmiştim...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zamanında Superboxtan memnun olmadığımı yazdığımda eleştiri alıyordum. Bunlar:
    - Kullanmayı bilmiyorsun
    - Turkcell gibi üst seviye hizmet sana fazla
    - Köyde kullanıyorsan ne bekliyorsun tarzında eleştirilerdi. Şimdi benim gibi kişilerin artmasıyla sorunun büyüklüğü ortaya çıktı. Almak isteyenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum. Altyapı olmadığı için katlanmak zorunda kalıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 31 Mayıs 2020; 23:43:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcell izmirde 5g antenleri koymaya başlamış(selway yolundaki otobanda 5g antenleri görenler var)

    https://www.youtube.com/watch?v=IY1VH29JVXY&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 1 Haziran 2020; 1:15:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.