Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.890
Cevap
133
Favori
213.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama bu ZTE modem, telefonlarda sıkıntı. dediğim gibi WhatsApp resimleri, twitter resim ve videoları, google play yüklemeleri 30 saniye bekledikten sonra indirmeye başlıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyle birsey olmamasi lazimm huaweii modem kullananlarda boyle sorun yasamadik ben dahil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 1 Ekim 2019; 23:34:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bomi01

ama bu ZTE modem, telefonlarda sıkıntı. dediğim gibi WhatsApp resimleri, twitter resim ve videoları, google play yüklemeleri 30 saniye bekledikten sonra indirmeye başlıyor
    Bende de zte marka modem var bahsettiğiniz sıkıntılar yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

Beyler modeme reset attım simdi giremiyorum şifre ne olabilir superonline denedim olmadi benim şifre de olmuyor
    Modem tipi ise 192.168.1.1 k.a: admin şifre: superonline
    Kule tipi ise 192.168.8.1 k.a: admin şifre: modemin üstündeki wifi şifresi

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthropomancy

Bende de zte marka modem var bahsettiğiniz sıkıntılar yok

Alıntıları Göster
    modem fotoğrafını atabilir misin
  • Merhaba arkadaşlar superbox alalı 2 ay oldu taahhüt bozsak ne kadar ücret çıkarırlar ? (10mbit aylık 129 lira olan tarife)
  • Yeni adrese taşındım altyapı yok diye superbox alayım dedim 4.5g hizmet veremiyoruz orada dediler ama telefon turkcell ve 4.5gsi 40mbit hız verdi telefonda.Çalışma mantıkları aynı değil mi? Başka adrese bağlatıp geitrsem sıkıntı yaşar mıyım dostlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedunedain

Yeni adrese taşındım altyapı yok diye superbox alayım dedim 4.5g hizmet veremiyoruz orada dediler ama telefon turkcell ve 4.5gsi 40mbit hız verdi telefonda.Çalışma mantıkları aynı değil mi? Başka adrese bağlatıp geitrsem sıkıntı yaşar mıyım dostlar?
    Benim ikinci adresime bağlamadılar ama diğer adresimi gösterip aldım. Her ikisinde de aynı hızda kullanabiliyorum. Bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.

• Peder bey memleketten gelince dün akşam sıcağı sıcağına ön başvuruyu yaptık.
    Bugün randevu için aranacağımızı söylediler ve büyük olasılık yarın için randevulaşacağız.
    Peder bey'in diyaliz hastası olması nedeni ile 179 liralık paketi 145 liraya alabileceğimizi söyledi müşteri hizmetleri.
    Bu arada müşteri hizmetlerine tekrardan lokasyon, indirme ve bağlantı sınırlarlarını sordum, herhangi bir sınır olmadığını tekrar söylediler 20 mbps için.
    Sözleşme ise 1 yıllık olacakmış, bilginize arkadaşlar.
  • murat02 kullanıcısına yanıt
    Problemin modemden kaynaklandığını kanıtlayan bir yol bulmuşsunuz. Dün müşteri hizmetleri arızanın ne durumda olduğunu öğrenmek için beni aradı. Durumu tam olarak açıkladım. Modemi değiştirteceğim mutlaka. İhtiyaç duyduğumda ben de sizin bu çözümünüzü uygulayacağım.
  • Bugün arkadaşlar geldi ve sözleşmeyi yaptık.
    ZTE modem verildi bana ve şu an kullanmaya başladım hizmeti.
    Apex Legends oyununun 7 gb'lık bir güncellemesi var ve saniyede 2-3 mb arasında indirme yapabiliyorum.
    Twitch ve youtube'da 720p video izlemeyi özlemişim, 2 aydır 144p izlemekten gözlerim kanıyordu.
    Şimdilik ilk izlenim olumlu, zaman geçtikçe deneyimlerimi paylaşırım.
  • Iyidir hosturda yeni abonelere sadece 5 mbit upload sınırı koylamalari çok can sıkıcı hiç olmamış tabi bulunduğun konuma göre o 5 mbit'i tam alabilirsen yani eski sistem daha iyiydi malesef yine çakallık yaptı Turkcell.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barkar

Bugün arkadaşlar geldi ve sözleşmeyi yaptık.
    ZTE modem verildi bana ve şu an kullanmaya başladım hizmeti.
    Apex Legends oyununun 7 gb'lık bir güncellemesi var ve saniyede 2-3 mb arasında indirme yapabiliyorum.
    Twitch ve youtube'da 720p video izlemeyi özlemişim, 2 aydır 144p izlemekten gözlerim kanıyordu.
    Şimdilik ilk izlenim olumlu, zaman geçtikçe deneyimlerimi paylaşırım.
    hocam telefondan superboxa bağlanıp google play indirme, twitter resim-video, whatsapptan resim alma vb. şeyleri deneyebilir misiniz?
  • beyler superbox kullananlar icin harika bir sey buldum yasakli sitelere girmek icin hiz ve ping oynamasi olmadan telefondan diledigince girebilirsiniz istediginiz siteye suoerboxta calisiyor google playden
    play.google.com
    Intra - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=app.intra
    indiriyoruz ve baslatiyoruz ttnette ise yaramiyor superboxta yariyor cok kisinin isine yaracagini umuyorum

• Ben de bir iki haftaya Superbox bağlatmayı düşünüyorum, modem konusunda ZTE hakkında çok şikayet var gibi. Huawei marka modem isteyebiliyor muyuz? İki katlı evim var çekmeme, hız kaybı gibi sorunları yaşatır mı?
  • Leon kullanıcısına yanıt
    istek yapamazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: bomi01

hocam telefondan superboxa bağlanıp google play indirme, twitter resim-video, whatsapptan resim alma vb. şeyleri deneyebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Geç yükleme sorunu var hocam. Tahminimce arka plan trafiğinde bir şeyleri izliyorlar.
    Video açıldığında veya download başladığında çok bir sıkıntı yok ama yükleme anı can sıkıcı.
    Telefondan dns adresi vererek bağlandım, yine fayda etmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barkar

Geç yükleme sorunu var hocam. Tahminimce arka plan trafiğinde bir şeyleri izliyorlar.
    Video açıldığında veya download başladığında çok bir sıkıntı yok ama yükleme anı can sıkıcı.
    Telefondan dns adresi vererek bağlandım, yine fayda etmedi.

Alıntıları Göster
    bilgisayardan mobile hotspot oluşturup oraya girince sorun yok. bu modem çok ilginç

• Superbox ile internete girdiğimde WhatsApp bağlanmıyor ve telefonum mobil interneti kullanıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı?

Bildirim çubuğunda böyle bir bildirim geliyor. (S10 Plus)
    Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 3 Ekim 2019; 2:48:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: therkut

Superbox ile internete girdiğimde WhatsApp bağlanmıyor ve telefonum mobil interneti kullanıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı?

Bildirim çubuğunda böyle bir bildirim geliyor. (S10 Plus)
    modem bundan mı

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★

• 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.