Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.890
Cevap
134
Favori
205.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar superonline dnsui nasıl yapacağız ZTE modemde?

Telefonum çift hatlı OnePlus 5t.hiç bununla uğraşmayı direk hattı kırıp telefona takayım mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir yol gösterin ne yapacağız biz bu ZTE Modemi
  • Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    hocam bana huawei modem verildi dün bağlattım ama zte konusunu merak ettim ne gibi sorunları var misal ben huawei de wifi konusunda aşırı şikayetçiyim 1 duvar ötesinde bile ciddi sinyal kaybı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

hocam bana huawei modem verildi dün bağlattım ama zte konusunu merak ettim ne gibi sorunları var misal ben huawei de wifi konusunda aşırı şikayetçiyim 1 duvar ötesinde bile ciddi sinyal kaybı var
    Çekim gücü çok dengesiz. 3G'de daa iyi performans veriyor o bile dengesiz. Aşırı dalgalanma var. Çoğunlukla düşük hız veriyor diye uzar gider liste. Wifi önemli değil bana mobil olarak çekim kalitesi lazım gerekirse dibine girerim.
  • Ve bu akşam çağırdığım arkadaşın süperboxunu denedim. Öncelikle yaşadığım yer güneydoğuda bir ilçe merkezi. ZTE marka modemle geldi. Akşam saat 8 den 11 e kadar aralıklarla test yaptık. İlk farkettiğim kesinlikle bir stabilite yok. Arkadaşın paketi 10 mbit sınırsız. Bazen speedtestte 20-25 i vurup sonra 11-12 lere geliyor. Bazen 2-3 mbit hız veriyor. Modem ışıklarında 4g yanıyor sinyal kalitesi gayet iyi 5 ışık felan yanıyordu. Ama tüm bunlara rağmen beni en çok şaşırtan ping oldu. 50 den aşağı nerdeyse düşmedi bir ara 160 felan gördüm ki bu ping değerleriyle bana 100 mbit bile verse kullanmam. Online oyun oynayan biriyim. Sizin paylaştığınız değerlerdeki ping sürelerini ne yazık ki göremedim. Hız düşmesi bir yere kadar idare edilebilir ama yüksek ping asla. Ve bu pingde malesef aşırı dalgalı 50-70-90-100 her ölçümde farklı. Sinyalin bu kadar iyi olmasına rağmen bu değerler sizce normal mi? ZTE modemle alakalı olabilir mi?

• murat02 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorun bende de var. Google playde de indirmiyor mesela uygulama ya da geç indiriyor. Öncelikle dün superonline müşteri hizmetlerini aradım cihazı inceleyeceklermiş bugün. DÜn biraz karıştırayım dedim aleti 4g modundan 3g moduna çektim sıkıntısı kalmadı ilginçtir. Muhtemelen bu zte modemin ya 4g yazılımında ya da donanımında bir sıkıntı var bakalım bugün görcem neler olacak.
    Hocam aleti aldığımdan beri arabada takılı olarak türkiyenin birkaç yerinde kullanma şansım oldu. Ankarada oturmaktayım ve Kırıkkale, Yozgat, Çorum, Eskişehir, Bolu, Düzce, Sakarya, İstanbul ve Edirnede zaman zaman speedtest yaptım. Testleri hem akşam hem gündüz vakitleri yaptım karışık yani. Aldığım değerler hep aynıydı 20-21 mbps download 4.5-5 mbps upload. Ping değişiyo tabi ama 50 ms üstünü de görmedim. Lokasyon önemli tabi.
  • atilim85 kullanıcısına yanıt
    Sağlıklı sonuç almak istiyorsanız speedtestte aynı serverin aynı lokasyonunu kullanın. Ping değerlerini oynatabilir baya. En yakın turkcell serverini seçip öyle test yapmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_03

Hocam aleti aldığımdan beri arabada takılı olarak türkiyenin birkaç yerinde kullanma şansım oldu. Ankarada oturmaktayım ve Kırıkkale, Yozgat, Çorum, Eskişehir, Bolu, Düzce, Sakarya, İstanbul ve Edirnede zaman zaman speedtest yaptım. Testleri hem akşam hem gündüz vakitleri yaptım karışık yani. Aldığım değerler hep aynıydı 20-21 mbps download 4.5-5 mbps upload. Ping değişiyo tabi ama 50 ms üstünü de görmedim. Lokasyon önemli tabi.
    Yangın merdiveninde 250 mpbs yakın bir koridorda 200 mpbs geliyor inyiternet.

Odanın bazı kısımlarında çok az çekiyor bazı kısımlarında iyi çekiyor camdan uzatsan çık iyi çekiyor. Telefonun zamanında iyi. Çektiği yere modemi koydum. 4 diş çekiyor 3g, 3 diş 4.5g tam performans alamıyorum.

En nihayetinde bu modem. Daha iyi çekmesi lazım telefondan hani daha iyi çekmese bile koyduğum yere iyi hız geliyor. ZTE modem kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

• Bu ayın 12 sinde zte marka modem ile birlikte kurulum yapıldı. Wifi çekim gücü gayet iyi genel anlamda hız ve ping değerleri stabil .

• alcryptex A kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aradım modeme reset at diyip speedtest den hızımı kontrol ettiriyor. Yani çözüm öneremiyorlar. Az önce forumda gezerken bi arkadaş 4g yi 3g ye cektigini söyleyip play store da takılma yaşamadığını yazmış ondan görüp denedim.Bu şekilde denedim bende de takılma olmadı fakat hızım 1.1 mb indirme hızından 500 KB düştü. Bu da işime gelmez :/

• evet sonunda mi 9 cihazima superbox imeisi atildi cat 16 1000 mb download 150 mb upload kutudan daha iyi hep 20 aliyorum sorusu olan varsa alirim :) Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun

• falls F kullanıcısına yanıt
    sagol kardesim

• İstasyonu kurdu Turkcell.

Şubata kadar inşallah yine sınırsız çıkartırlarsa direk ev internetini iptal edip superbox alacağım.

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    hangi paketi kullanıyorsun yeni paketler çok pahalı olmuş
  • NoqManeed74 kullanıcısına yanıt
    Henüz kullanmıyorum, 4.5G sınırsız tekrar satılırsa alıcam dedim

Hocam paketi söylemeyi unutmuşum 179tl lik paket kullaniyorum 20 mbps download 5 mbps upload. Tam değerleri alıyorum her yerde memnunum baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_03 -- 25 Eylül 2019; 20:52:31 >
  • Kırsal alan mi 9 superbox hatti :) sinirsiz paket cikarsa ilk ben alacam cat 16 ile 1000 mbps aliriz herhalde :) Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 25 Eylül 2019; 22:5:58 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.