Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.890
Cevap
133
Favori
211.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Benide aradılar şimdi 1-1.5 saate gelcez evdemisiniz diye , bugün halledicekler demekki sen memnunmusun nerede kullanıyorsun hız vs nasıl kaç kişi ile paylaşıyorsun hız dusuyormu birkaç kişide takılma donma varmı videolarda ben genelde telden kullancam 480 p video açsa iyidir benim icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powerled P kullanıcısına yanıt
    Ben İstanbul'da değilim onun için pek bir şey diyemeyeceğim. Bir şey indirmediğim sürece 20 mbit hızla 1080p videoyu kesintisiz izliyorum; bağlantıyı paylaşmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 16 Ağustos 2019; 14:43:35 >
  • An itibariyle bağlandı lokasyon Alibeyköy Sayayolu Caddesi resim aşağıda şu an tek cihaz bağlı birkaç cihaz bağlıyken de test edecegim

• An itibariyle bağlandı lokasyon Alibeyköy Sayayolu Caddesi resim aşağıda şu an tek cihaz bağlı birkaç cihaz bağlıyken de test edecegim

• biz bu superbox üyeliği sürecinde ne gibi başla avantajlardan yararlanabiliyoruz fizy tv+ dergilik vs gibi kullanan var mı bu servislere ek ücret ödemeden sahip olabiliyormuyuz?
  • ek ücret ilede suan için faydalanamıyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • süperbox dns değişikliği yapcam nasıl yaparım bunla ilgili bi video varmı acaba
  • zamlanmış galiba 20mbit 179 tl meh
  • mgsgsg2010 M kullanıcısına yanıt
    DNS kısmı sorunlu , daha henüz DNS isinin kesin cozumunu nette görmedim, lakin istersen puffin browser kur dene onun kendi içinde gömülü DNS varmis ben denemedim ama belki cozum olur sana

• Azı sitelere girerken mesela Media marktin Facebook'taki reklamına tikliyorum, oraya yönlendirirken veri ücreti uygulanabilir yazıyor , ek ucretmi uygulanacak bilgisi olan varmı?

• yukardaki sarı işaretli alan 4.5 g nin max alınabilecek değerlerdir bu değerleri olan maksimum 375mbit alabilir

buradakide benim değerlerim SINR değerim değişkenlik gösteriyor stabil olsa sorunsuz hız alabilirim ama dalgalanmalar oluyor hızlarda

full paketteyim ve gayet memnunum

dns jumper kullanıyorum en hızlı dnsyi bu diyorum buluyor kayıt ediyorum gayet iyi sorunsuz kullanım var
  • serkante S kullanıcısına yanıt
    Full Pakettle olup o degerleri alsam hiç memnun olmazdım herhalde turkiyenin en ücra kosesind e yasıyorsun ayrıca full pakette bi sınırlama yok 5G geldiginde 4.5G de 1000 mbps degeri bile alabilirsin tabi modemin destekledigi 600 , 600 görülür 375 le alakası yok Turkcel sadece kısıyor dğerleri biraz telefondada oyle gercek 4.5g degerleri cok cok yuksek aslında yakında acacaktır bu hızları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 17 Ağustos 2019; 13:21:8 >
  • Arkadaslar selamlar ,
    Bildiginiz gibi 4.5g sinirsiz internet paketi 1 agustos itibariyle musteri alimina kapatilmis bulunmaktadir , bu tarz hizmet alabilecegimiz baska bir opsiyon varmi ( vodafone vs... )

• 20 ye 5 e geçince modemi değiştirdilermi

• serkante S kullanıcısına yanıt
    Program güzel de superbox'ta işe yaramıyor. Acilen bu dns olayını çözmek lazım, opera çok yavaş çalışıyor.

• ugur_91 U kullanıcısına yanıt
    Simple DNS Crypt'e bir bak istersen; belki işini görür.

• ugur_91 U kullanıcısına yanıt
    Puffin browsere denedin mi, kendinde gömülü DNS i var

• 5G geç yayılcak 4g gibi tüm illerde aynı anda aktif olamıcak büyük illerde ve süperonline alt yapısı olan illerde daha aktif kullanıma açılacak
    Bununla ilgili bir script var ise yariyor mu net bigim yok ancak

TeknoSeyir
    Oh be! Çok uğraştım ama Turkcell Superbox'ta istediğim dns'i girmeyi başardım. Sırada apn ayarlarını dışarı almak var. edit: Cihazda başka hat - Teknoseyir
    https://teknoseyir.com/durum/1011373

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.