Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.890
Cevap
133
Favori
212.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müşteri hizmetleriyle konuşurken başvuru sırasında uploadın 10 olduğunu söyledi emin olmak için tekraar ettirdim 10 dedi. şuan 5 alıyorum ve gördüğüm kadarıyla taaahütnamenin ya da secilen paket detaylarında upload sınır yazmıyor sizce arayıp upload hızımı artırma imkanım var mı.
  • Belge olarak ne istendi
    Eksik evrak sorununun yaşanmaması için bir ley yaptınız mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vladicius kullanıcısına yanıt
    Turk telekomda 50 gb 60 tl data hat sonrasindaki ek paketleride ucuz ama iste turk telekom

• 50 GB kotalı paketteki mantık nedir kota bitince hız makul seviyeyemi düşüyor yoksa tamamen duruyor mu ?

Hız makul seviyeye düşüyorsa benim binada altyapı var ama gözükmüyor sistemde 50 GB kotalı paketi 119 liraya alıp kullanabilirim

119 liralık pakete engelli indirimini dahil edebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vladicius -- 30 Temmuz 2019; 13:14:12 >
  • Şu anda sayfa bile açamıyorum. Bu nasıl iş arkadaş? Genel bir arıza mı var? Nereye şikayet edeceğiz?
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    abi sen geçengün burda oyunlarda pingler felan nasıl diye soruyordun superbox kullananlara sonra başladın kotulemeye şimdide internet kesiliyo felan demişssin sende superbox felan olduguna inanmiyorum ben

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bağlantı kesilmesi benim bilgisayarımdaki ayarlarımdan kaynaklanan bir sorunmuş; zaten Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayınca hemen ilgilendiler. Sorunun hattan değil de bilgisayarımın ayarlarından olduğunu anlayıp biraz kurcalayınca sorunu kendim çözdüm.

Edit: İnternet gelip gidiyor, sorunun kaynağının ne olduğunu anlayamadım henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 30 Temmuz 2019; 14:5:35 >

• Oturdugum evde mobil hat üzerinden yaptıgımda aldıgım sonuc bu. (dl hep 90-110 arası upload 35-45 arası) Bazı sorularım var.

20mbit'i stabil alırım diye düşünüyorum yanılıyor muyum ?
    20mbit olan paketin (159 tl olan) upload'ı 5 mi 10 mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 30 Temmuz 2019; 17:1:2 >
  • take a minute T kullanıcısına yanıt
    5 ama 6,7 arasi cikiyor testlerde, birde kullandigimiz data miktarini nerden gorebiliriz acaba.

• lolde adslde 35 ping superboxta 45 ping. bilgilendirme acisindan konuda bulunsun.

• su powerbanktan sarj etmek icin donusturucu kullanan var mi varsa link atabilir mi

• N11 de var 5v 12v inverter yaz çıkıyor ben. Kullanıyorum 10binlik powerbank 5 saat gidiyor

Ben 50gb kotalıdan geçtim 20/10 yeni alanların 20/5

20 ye 5 i sorunsuz alırsınız.Upload 5 mbit
  • falls F kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de 50 likden gectim ama bana 5 upload verdiler acaba siz ne zaman gectiniz ?

• Torunoglu55 kullanıcısına yanıt
    Ben 23 Temmuz da geçtim hatta download bile bazen 40 larda oluyor

• kullandigimiz toplam data miktarini nerden kontrol edebiliriz veya gorebiliriz, ben goremedim. not, modemde istatistik kismi var ama arada telefondanda kullaniyorum. bakalim er yada gec toplam kullaninimi gorecegim bir yer vardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC528D601 -- 31 Temmuz 2019; 11:23:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falls

Ben 23 Temmuz da geçtim hatta download bile bazen 40 larda oluyor
    boyleyse biraz adaletsiz olmus, ben en iyisi yarin arayip randevuyu iptal ettireyim. 20/10 olmamasi cok sacma.

• aynı fiyata herkese değişik hızlar veriyor ,buna bir çözüm getirmeleri gerekiyor
    10/10 ile 20/5 aynı fiyat olunca eski kullanıcılar haklı olarak isyan etti ama ilk başta onları da 20/5 yaptılar ,yine isyan olunca 20/10 yaptılar

şimdi sıra bizde aynı paraya biz niye 20/5 alıyoruz ,isyaaannn :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

aynı fiyata herkese değişik hızlar veriyor ,buna bir çözüm getirmeleri gerekiyor
    10/10 ile 20/5 aynı fiyat olunca eski kullanıcılar haklı olarak isyan etti ama ilk başta onları da 20/5 yaptılar ,yine isyan olunca 20/10 yaptılar

şimdi sıra bizde aynı paraya biz niye 20/5 alıyoruz ,isyaaannn :)
    Hep birlikte sikayetvar a kayıt açalım farkındalıok oluşursa eşitlemeleri gerekir normalde yeni kullanıcılara avantaj saglanır burda tam tersi olmuş
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.