Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
11.890
Cevap
134
Favori
205.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam modemde 5ghz açık olsa bile bazı telefon ve bilgisayarlar bu frekansı desteklemiyor, belki o yüzden görünmüyordur.
    Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

1 2 yerden aldıgım duyumlara göre modem ile sıkıntı yaşayanlar çekim vs modemi arayuzden fabrika ayarlarına döndürün 1 kerelik baska hiç bi değişiklik yapmadan modeme şifresi ile baglanın çekim vs sıkıntıları düzeliyormuş bende sıfırladım modemi suan hicbi ayar yapmadan wifi sifresini bile degistirmeden oldugu gibi kullanıyorum skntı yok
    Benimki baz istasyonu sıkıntısı sanırım sadece yurtta böyle evde felan böyle değil ondan dolayı katlanacağız

• İmcomprehensible kullanıcısına yanıt
    hayır kopma olmaması lazım senin anlattıgın gibi modemi arayuzden fabrika ayarlarına döndür hic bi ayar gerekmiyo sıfırlayınca kapanıp acılcak okadar olmazsa öylece bırak dediğin gibi olma ihtimailede azda olsa var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

hayır kopma olmaması lazım senin anlattıgın gibi modemi arayuzden fabrika ayarlarına döndür hic bi ayar gerekmiyo sıfırlayınca kapanıp acılcak okadar olmazsa öylece bırak dediğin gibi olma ihtimailede azda olsa var
    Modemin arkasındaki reset düğmesi ile mi sıfırlayayım?

ona kürdan gibi bişeyle basarakta sıfırlayabilirsin sıfırla kapanıp acılcak wifi sifresiyle modeme baglan kullan bakalım arayuze girmene bile gerek yok girmek istersende şifre superonline olarak değişiyo bende böyle kullancam ayarlarla oynamaya gerek yok zaten bende bi skıntıda yoktu öyle watsap gurubu var arkadaslarla superbox kullanıyolar 1 2 tanesi sıfırlayınca duzeldi dedi ondan size soyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 25 Haziran 2019; 0:13:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkandemir60

1 ay oldu isleme alamadilar bir türlü 3 kez ayni mesaj geldi 3 temmuza kdr olmazsa cayma bedeli yanisitilip iptal olacak diyor hep insallah oyle bisey yapmazlar :)
    eksik evrakla ilgili yığınla şikayet var ve hatlar mesajın geldiği tarihte kapanıyor.
    www.sikayetvar.com
    Superonline Eksik Evrak ve Superbox Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/superonline/eksik-evrak/superbox

yandık ki ne yandık. hem eksik evrak yüzünden hattı kapanıp hemde modemi gönderdiği halde toplamda 1,500 tl fatura kesilen biri var ki...

ulan türkcelll

• quote:

ona kürdan gibi bişeyle basarakta sıfırlayabilirsin sıfırla kapanıp acılcak wifi sifresiyle modeme baglan kullan bakalım arayuze girmene bile gerek yok girmek istersende şifre superonline olarak değişiyo bende böyle kullancam ayarlarla oynamaya gerek yok zaten bende bi skıntıda yoktu öyle watsap gurubu var arkadaslarla superbox kullanıyolar 1 2 tanesi sıfırlayınca duzeldi dedi ondan size soyledim
    Yaptık bakalım kardeşim nasıl olacak biraz hızlanma var gibi ama kopma olacak mı acaba

• ozkandemir60 kullanıcısına yanıt
    Reset atmak işe yaradı hocam. Modem arayüzüne girince modem şifresini değiştirme uyarısı veriyor sürekli. Kurmaya gelen kişi bu değişikliğin yapılması durumunda sıkıntı yaşanabildiğini söylemişti. Şu an hem 2.4GHz hem de 5GHz kullanabiliyorum. Yardım edenlere teşekkür ederim.

Ayrıca gelen kişi aşırı yoğunluk olduğunu da söyledi. Normalde fiberde çalışıyorum ama superbox kurulumu için yardım istediler şu an buna bakıyorum diye anlattı. Ben izmirde kurulum yaptırdım belki o yüzden erken gelmişlerdir. İstanbul’da olan arkadaşlar da umarım en kısa zamanda kurulumlarını yaptırabilirler.

• quote:

• RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam kurulum yapilirken verdim evraklari 15 gun once birsuru kayit actirdim bekleyin dediler hala cozum yok time gidiyprum almiyoruz evrak diyor kisir dongudeyiz haftaya kapanacak gibi duruyor ama bizim hatamiz degiliz ki ne isteniyorsa onlari veriyoriz gene olmuyor anlayamadim
    Gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkandemir60

Aynen hocam kurulum yapilirken verdim evraklari 15 gun once birsuru kayit actirdim bekleyin dediler hala cozum yok time gidiyprum almiyoruz evrak diyor kisir dongudeyiz haftaya kapanacak gibi duruyor ama bizim hatamiz degiliz ki ne isteniyorsa onlari veriyoriz gene olmuyor anlayamadim
    Gitti
    bende evrakları elden vermek istediğimde kabul etmediler. her gün müşteri hizmetlerini arayıp sıkıştırmaktan başka çare yok.
  • Hergun ariyorum hocam 15 gundur 6 ya yakin aciliyet bildirdim donus yapmiyorlar surekli satip satip modemi geri alip cayma bedeli yansitip baskalarina verme fikirleri yoktur insallah :)

• Benim sozlesmede numara bilgileri kismi bos bana verdikleri data numarasinim bilgisini girmemisler acaba ondan dolayımi diye dusunuyorum

Sanki banada modemlerde ilk geldigi haliyle bir karısıklık oluyormus gibi geldi modemin kafası karıisıyo sanki 1 kere reset atınca modem kendine geliyo bilmiyorum bi kac kişi daha hic bi sknt kalmadıgını soyledi boyle seyler olabilir 10 bin tl lik bilgisayarın bile yeri geliyo kafası karısıyo :) en iyisi hic bi ayarı ellemeden 1 kere resetleyip oyle kullanmak :) sonucları bildir

• bu uploadları yakında 10 yaparlarsa sasırmam :D cogu zaman yuksek cıkıyo

• Kardes senin evraklarla alakali bi mesaj geldi mi hic ? Sozlesmede data numarasini yazmislarmi sana zahmet bi bakar misin sozlesmedeki numara bilgileri kismina acaba ondan dolayimi eksik evrak mesaji aliyorum :)

Gelmedi kanka şimdi baktım sözleşmeye sarı beyaz bi kagıt numara bilgileri bölümünde data numaram yazıyo

• Hmm bende onu yazmamis kuran aptal adam sanirim o yuzden eksik evrak diyorlar tabi daha cozum bulamadilar 15 gundur 😄

Bencede gelen kişilerin hatası ben gelen adamla oturdum dedim donanım haber forumu biliyormusn dedim evet dedi orda cok sıkayet var eksik evrak mesajı geliyormus bizede olmasın abi dedim :) yok dedi halletcem biliyorum dedi insallah cozerler sorunu cunku ciddi birşey hattı kapatırlarsa modemi teslim etmemissin gibi 600 + 200 kurulum ucretı+ cayma bededeli + birsuru sey yansıtırlar

• Mahkemeye veririm benim hatam degil sonucta ve kac tane actirdigim sorun kaydi ve ses kayıtları var onlarin hatasi :) sadece cok guzel bir urun ama boyle seyler yuzunden magdur ediyorlar

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.