quote:Orjinalden alıntı: Paus3Break Sıkıldım ben lig baslasın artık dur nefes alsın adamlar lan çok hırpaladık yavrucakları
quote:Orjinalden alıntı: MTC quote:Orjinalden alıntı: Paus3Break Sıkıldım ben lig baslasın artık dur nefes alsın adamlar lan çok hırpaladık yavrucakları daha düne kadar ligden çekilecek takım hangisiydi. nasıl ligden çekileceğinizi ciddiye olmadıysak şampiyonluğunuzuda çekildiğiniz kadar cidiye alıyor inasan olanlar ligden çekilme şampiyonu...
bu paus'tan şüpheleniyorum abi ben; adam bi yandan TCELL reklamı yapıyor, diğer yandan dalgasını geçiyor. ben bi yerden hatırlıyom bu adamı ya neysseee
şaka maka türkcell bizim yüzümüzden "turkcell süper lig, hiç bitmesin" sloganlı reklamlarını gösterime koyamadı, ligi bitirdik
quote:Orjinalden alıntı: coolfire bu paus'tan şüpheleniyorum abi ben; adam bi yandan TCELL reklamı yapıyor, diğer yandan dalgasını geçiyor. ben bi yerden hatırlıyom bu adamı ya neysseee Ne alaka abi, nickinde benzerlik bile yok.
quote:Orjinalden alıntı: ermanpac quote:Orjinalden alıntı: coolfire bu paus'tan şüpheleniyorum abi ben; adam bi yandan TCELL reklamı yapıyor, diğer yandan dalgasını geçiyor. ben bi yerden hatırlıyom bu adamı ya neysseee Ne alaka abi, nickinde benzerlik bile yok. yok canım alakası yok
quote:Orjinalden alıntı: internetboy quote:Orjinalden alıntı: MTC quote:Orjinalden alıntı: Paus3Break Sıkıldım ben lig baslasın artık dur nefes alsın adamlar lan çok hırpaladık yavrucakları daha düne kadar ligden çekilecek takım hangisiydi. nasıl ligden çekileceğinizi ciddiye olmadıysak şampiyonluğunuzuda çekildiğiniz kadar cidiye alıyor inasan olanlar ligden çekilme şampiyonu... Eeee ne olmuş yani? Espiri mi bu?