Şimdi Ara

Turkcell Sarı Kutu Milli Piyango Bileti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben Turkcell Sarı Kutudan milli piyango biletini aldım ve bilyoner.com dan bilet kodunu girdim bilyonerde biletim gözüküyor bir sıkıntı yok ama benim aklıma bir soru takıldı arkadaşlar. Şimdi diyelimki bana bu biletten büyük ikramiye çıktı ben bu parayı nasıl alacağım. Bilen varsa lütfen cevaplasın cevabını arasamda bulamadım. İyi forumlar ..

• ÇakbeşlikHayalet kullanıcısına yanıt
    Selam dostum, benim bildiğim kadarıyla Bilyoner 5.000 TL üzeri ikramiyelerde bileti elden teslim ediyor noter huzurunda. Sen de adına noterde tasdik edilen bileti alıp Ankara'ya Milli Piyango Genel Müdürlüğü'ne gidiyosun. Orada da sana bilet karşılığında çek veriyorlar. Bu çeki Vakıfbank ve Ziraat Bankasından tahsil edebiliyorsun. Bilyoner'de cep numaranın güncel olmasına dikkat et.
  • puanlar silinmeden değerlendirmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Green

Selam dostum, benim bildiğim kadarıyla Bilyoner 5.000 TL üzeri ikramiyelerde bileti elden teslim ediyor noter huzurunda. Sen de adına noterde tasdik edilen bileti alıp Ankara'ya Milli Piyango Genel Müdürlüğü'ne gidiyosun. Orada da sana bilet karşılığında çek veriyorlar. Bu çeki Vakıfbank ve Ziraat Bankasından tahsil edebiliyorsun. Bilyoner'de cep numaranın güncel olmasına dikkat et.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce bi çıksında o sonra ki durum
  • 4232 puanım var avans puanla alabilsem iyi olacaktı fakat avans puanla alıma kapalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Milli piyango bileti
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.