Şimdi Ara

TURKCELL POS’tan İndirimli Cepten İnternet Paketleri Aylık 100MB 5 TL ve Aylık 250MB 7 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajliinternet/cepteninternet/faturasiz/turkcellposindirimi

Genel:

Cepten Aylık 100MB ve 250MB internet paketleri Turkcell POS cihazlarından indirimli olarak satın alabilirsiniz.

Turkcell İletişim Merkezlerinde ve Turkcell Satış Noktalarında bu kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Notlar:

*Kampanya 3 Temmuz 2011 - 31 Ağustos 2011 tarihleri arasında geçerlidir.
    *Kampanya süresince cepten aylık 100MB internet paketi KDV ve ÖİV dahil 5TL'den, aylık 250 MB internet paketi ise 7 TL'den satılacaktır.
    *Paketler 30 gün geçerlidir. Paketin süresi bittikten sonra kalan kullanım hakları bir sonraki aya devretmez. Paket sadece yurtiçindeki kullanımlarda geçerlidir.
    *Paket aşım ücreti Faturasız hatlar için 1 kuruş/100KB’tır.

Sık Sorulanlar:

TURKCELL POS cihazı nedir?

Turkcell bayilerinde bulunan internet paket satışının ve TL yüklemelerinin yapılabilidiği bir cihazdır.
    Hangi internet paketlerini alabilirim?

Aylık 100MB internet paketini KDV ve ÖİV dahil 5TL’ye; Aylık 250 MB internet paketini ise KDV ve ÖİV dahil 7 TL’ye satın alabilirsiniz.
    İnternet paketimi yurtdışında kullanabilir miyim?

Paket sadece yurtiçindeki kullanımlarda geçerlidir .
    İnternet paketimde kalan kullanımlarımı nasıl öğrenebilirim?

KALAN INTERNET yazıp 2222’ye sms atarak, online işlem merkezinden ve Turkcell Müşteri Hizmetlerinden paketinizde o döneme ait kullanmadığınız hakkınızı öğrenebilirsiniz
    Diğer internet paketleri nelerdir?

Diğer internet paketlerimizle ilgili bilgiye buradan ulaşabilisiniz.

• ya karDeş avea 1 GB 9 TL DEN HABERIN YOK GALİBA.ÜSTELIK HIZ 2.8 M/Bit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

ya karDeş avea 1 GB 9 TL DEN HABERIN YOK GALİBA.ÜSTELIK HIZ 2.8 M/Bit.

Bana mı diyorsunuz Turkcell e mi benim haberim var 1 gb 9 tl den
  • avantajlı bişey göreemdim, gören varsa bilgilendirsin..
  • İlla tim e mi gitmem gerek. Faturali hatttayim, iphone paketim vardi bu ay bitiyor, 1gb uygunsa 4gb varsa sinirsi paket alacam. Ama saniirim en uygun 1 gb olacak. Nasik uye olacam hey ay ben iptal edene kadar gitsin fatutaya yansisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

avantajlı bişey göreemdim, gören varsa bilgilendirsin..

Normal fiyatlarına göre sanırım % 50 indirim var bu fiyatlarda, avantajı bu olsa gerek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 5 Temmuz 2011; 13:44:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.