Gereksiz pahalı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Platinum Kullananlar Kulübü (100. sayfa)

-
-
Hocam bana tanımlı başka bir paket yok maalesef. Bol 15 var , 15gb + 1000 dk 69 TL. Fakat 30lira daha verip şuanki paketimdeki platinium ayrıcalıklarından faydalanabiliyorsunuz.
Sizce ne yapmalıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 9 Ocak 2021; 1:47:6 > -
Tarifem platinum black 85 Daha gecen aya Turkcell platinum uygulamasının her ay verdiği 5 Gb hediyesini alıyorken bu ay alamıyorum.sanırım sadece black plus tarifelere vermeye devam edilecek.yine kısmıs verdiklerini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RaSCaL_ -- 10 Ocak 2021; 11:22:35 > -
Ben de aynı tarifedeyim daha dün aldım 5GB hediyeyi. Hiçbir sıkıntı yoktu. Sadece yüklenmesi biraz uzun sürebiliyor. Gece 2 civarı uygulamadan talep ettim mesaj sabah 7de gelmişti.
-
Bende sürükleme alanı bile yok
Bugünmü kaldırıldı noldu anlamadım -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: JazzalynO hat faturalıdaydı hocam. 4GB 69 lira gibi bir tarifedeydi, taahhüdün de ortasındaydı. Taahhütü bozup 2 ay faturasızda tuttum 3. ay o tarifeye geçebildim.
Hocam merhaba genç faturalı tarifesindeyim bu ay taahhüdüm bitiyor başka operatörden gelen kişilerin geçebileceği genç tarifesine faturasıza geçip 1 ay bekleyince geçebiliyormuyum platinumda oluyor sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet geçebilirsin. Tabi bayiiden oluyor sadece. 1 ayı doldur bayiiye git istediğin tarifeyi seç.
-
-
* YENİ
https://www.turkcell.com.tr/platinum/ayricaliklar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-701484EF2 -- 16 Mart 2021; 20:41:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tv paketim var zaten diğerlerini kullanmıyorum. Kod ihtiyacı olan varsa yazabilir, tabi numara şart değilse.
Başkan ben Kod isterim. Haberin olsun.
Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabiiki, dilediğin zaman yazabilirsin reis
O kadar vatandaşı söğüşlediler, bir zahmet düzgün kampanya yapsınlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
* Yetmez. Sınırsız Tarife bekliyoruz.
* Platinum Black Sınırsız
* Harika olurdu.
* Slogan da hazır. Ne varsa Sınırsız Platinum Black "Sen yeter ki İste
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Getir 20 TL iyimis. Kaptim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X