Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (751. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.291
Cevap
832
Favori
1.561.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
220 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt

Hocam ben de yarın geçeceğim oldu dimi sıkıntı yok😜

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ltgdby L kullanıcısına yanıt
    Hocam geçemedim hafta içi gideceğim tekrar, hazır karta geçirin diyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 10 Nisan 2022; 22:56:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çalışan yakını platinum kullanıyordum taahhüt yenileme yakmadım şu an kendi yine çalışan yakını platinum da gösteriyor bu durum başına gelen var mı normalde her yıl şifre almak lazım

• Şuanda tt 10gb 49 liraya kullanıyorum. Turkcell'de interneti bol 75 lira bandında bana uygun tarifeler var mıdır

• In_ceron kullanıcısına yanıt
    Turkcell 75 tl'ye günahını vermez. Telekom ve pttcell tarifelerine göz atmanızı tavsiye ederim.

• In_ceron kullanıcısına yanıt

• Vodafone kullanıcısıyım.Bayiye gittiğimizde faturasız turkcelle gecmek istiyorum diye belirtirken herhangi bir faturasız tarife var mı onereceğiniz.Bir de faturasıza geçiş aktif olduktan sonra bakiye yüklemeden aynı gün ustteki paketlere geçebiliyor muyuz?

• Arkadaşlar gnç mega 16gb kullanıyorum. Mayıs ayında taahhütüm mayıs ayında bitiyor hangi paketleri önerirsiniz? Dijital operatöre baktığımda en ucuz 100tl paketler öneriyor

• djangobjk kullanıcısına yanıt

Son faturanızın not kısmına bir bakın hocam. Orada taah bitiminde hangi paketten devam edeceğiniz yazıyor olabilir. Ben de elçi yakını kullanıyordum. Taah bitiminde eko 22 gb 89 TL den taahhütsüz devam edeceğim yazıyordu. Şu an bu şekilde yenilendi paketim.

• nevermscxx kullanıcısına yanıt
    Not kısmı diye bir yer bulamadım açıklamalar da da göremedim hocam uygulama da 75 TL çalışan yakını platinum yazıyor o kadar güncel de de o görünüyor

• djangobjk kullanıcısına yanıt

hocam senın tarıfenın bıtımınde ne sekılde devam edecegın sıtede belırtılmıs. sen taahhutsuz olarak aylık olarak aynı fıyattan devam ediyorsun.

** Kampanyanız iptal ettiğinizde veya taahhüdünüz bittiğinde herhangi bir tarife/paket değişikliği yapmazsanız mevcut paketinizi aylık abonelik ile kullanmaya devam edersiniz. **

Benim de aynı şekilde hocam. faturada gördüm şimdi. "Yıllık Abonelik Kampanyası isimli kampanyanız 09.05.2022 tarihinde bittikten sonra Hepsi Birarada tarifesinden ücretlendirileceksiniz. Aylık paket ücretiniz 89,90 TL olacaktır. Paket bitiminde geçerli olacak diğer ücretlendirme bilgilerinizi ise "Tarife Bilgileriniz" kısmında görebilirsiniz."

Tarifeniz Hepsi Bir Arada Paketiniz Elçi Yakını Turbo 20GB Aylık Paket Ücretiniz 89,90 TL Aylık İndirimli Tarife Ücretiniz 69,90 TL İndirim Tutarınız 20,00 TL Turkcell Konuşma Ücreti 1 dk 87,53 kr Tarife / Paket Dahilinde Kullanımlar Her yone 1000 dk, Turkcellilerle sinirsiz konusma, Her yone 500 SMS, 20 GB internet. Elektronik Yayın, Elektronik Yayın 5GB Mobil İnternet, Yurtiçi paket aşımında her 250dk 35 TL, her 250SMS 35 TL, her 1GB 35 TL

• CrazyLeshRaC kullanıcısına yanıt

doprudur hocam. elçi yakını kullananlar taah bitiminde asagıdakı tarifeden taahhütsüz olarak devam ediyorlar.

Emin misiniz hocam. benim gönderdiğim mesajda sanki aynı tarifeyi yani Her yone 1000 dk, Turkcellilerle sinirsiz konusma, Her yone 500 SMS, 20 GB internet. i 89.90 a kullanıyoruz gibi anladım.

su anki tarifeniz elçi yakını 20 gb değil mi hocam ?

evet hocam öyle. altındaki notta da Yıllık Abonelik Kampanyası isimli kampanyanız 09.05.2022 tarihinde bittikten sonra Hepsi Birarada tarifesinden ücretlendirileceksiniz. o tarife de az önce attığım tarife biz yalnızca indirimsiz fiyattan yararlancaz aynı kampanyanın

o zaman 10.05 tarihinden itibaren size ilettiğim paketi kullanmaya başlayacaksınız hocam.

sitede de belirtilmiş. benım de elçi yakını taah 3 gün önce bitti. eko 22 gb paketi tanımlandı. sizin de bu şekilde olacaktır.

• Eko 22 GB Paketi yurt içi her yöne 1600 dk, Turkcell içi sınırsız konuşma, yurt içi her yöne 1100 SMS/MMS, 22 GB yurt içi internet kullanımı içerir.
    • Paket dahilinde verilen faydalar yurt içi kullanım için geçerli olacaktır.
    • Bol 5000, Elçi Yakını Turbo 20GB, HEPSI PAKET, HEPSI PAKET CMP, Hepsi 500 Plus 500 dk , INTERNETI BOL 500 DK 2 GB, Kamu Kurum 4 GB Paketi , Platinum 12 GB , Profesyonel 1000 Plus 1000 dk , Turbo Bizbize 6 GB paketlerinden taahhütsüz olarak faydalanmakta olan aboneler 08.03.2022 tarihinden itibaren kendi fatura kesim dönemlerinde bu pakete taşınacaktır. Bol 5000, Elçi Yakını Turbo 20GB, HEPSI PAKET, HEPSI PAKET CMP, Hepsi 500 Plus 500 dk , INTERNETI BOL 500 DK 2 GB, Kamu Kurum 4 GB Paketi , Platinum 12 GB , Profesyonel 1000 Plus 1000 dk , Turbo Bizbize 6 GB kampanyalarından faydalanmakta olan aboneler, kampanyalarının sona ermesini takiben ilk fatura döneminde, başka bir tercih iletmedikleri takdirde, bu paketten kullanımlarına devam edecektir. Paketten yalnızca yukarıdaki şartları sağlayan aboneler faydalanabilir.
    • Paket kapsamında Dergilik’te geçerli 1GB, TV+'ta geçerli 5GB internet, Lifebox'ta 5GB internet ve Fizy'de geçerli 5GB internet sunulmaktadır. Paketteki Dergilik, TV+, Lifebox ve Fizy’i uygulamaları için verilen internet hakkına servis hizmeti dahil değildir. Bu servislere ait verilen internet hakları servis satın alındıktan sonra kullanılabilir.  
    • Paketten yalnızca Turkcell bireysel faturalı ses hattı aboneleri yararlanabilir. 

• Yillik abonelik kampanyasi ile 25 GB internet, Facebook/Twitter/Youtube/Instagram da gecerli 5 GB internet, her yone 1600 dakika, her yone 1100 SMS, Whatsapp ve BiP uygulamalarinda sinirsiz mesajlasma iceren GNC Star 30 GB paketini bu fatura doneminizden itibaren 12 donem boyunca ayda 100 TL ye kullanabilirsiniz. Erken iptal bedeli bilgisi ve kampanya detaylari icinhttps://dijital.li/5A7KK, kalan bilgisi icin
    dijital.li
    Dijital Operatör Uygulaması
    https://dijital.li/oqbg4
    B002

Sizce nasıl fiyat ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yillik abonelik kampanyasi ile 25 GB internet, Facebook/Twitter/Youtube/Instagram da gecerli 5 GB internet, her yone 1600 dakika, her yone 1100 SMS, Whatsapp ve BiP uygulamalarinda sinirsiz mesajlasma iceren GNC Star 30 GB paketini bu fatura doneminizden itibaren 12 donem boyunca ayda 100 TL ye kullanabilirsiniz. Erken iptal bedeli bilgisi ve kampanya detaylari icinhttps://dijital.li/5A7KK, kalan bilgisi icin
    Sizce nasıl fiyat ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • selamlar,

aile büyüklerine 10 gb civarı interneti olan uygun fiyatlı bir paket bakıyoruz, türk telekomdan geçiş yapılacak

önerileriniz var mıdır ?

• 
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.