Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kytfrm Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
27.438
Cevap
833
Favori
1.572.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocalarım sabah hattım açıldı sms ile başvurdum ile özel ve haydi gel tanımlandı. Pakete sms ile başvurduğum için her ay bakiye oldukça otomatik yenilenecekmiş. Her yenilendiğinde ile özel ve haydi gel kampanyaları da otomatik olarak yenilenecek değil mi? Ayrıca birşey yapmama gerek yok?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar paket ne önerirsiniz lifecell 5gb düşünüyorum

• Arkadaşlar hattim sabah geçiş yapacak ilk yapmam gereken hatta 50tl mi yuklemek?

• Paycell e bakiye yükleyemiyorum. Bi türlü sizde varmı bu sorun müşteri hizmetini arıyorum eft yapın diyor adam bide işlem ücreti ödücem keko ya bak

• sunset58 S kullanıcısına yanıt
    Hala enpara kullanmiyorsunuz demekki

• Paycell kredi kartı üzerinden yükleme yapılamıyor yazılısımlar bir hataları varmış

• Turkcell iyi güzelde dışarıda iyi hızlar almama rağmen ev içinde tırt oyunda sürekli kopmalar oluyor youtube açılmıyor siteler açılmıyor sürekli şebeke arıyor mh ile yaptığım görüşmede turkcell baz istasyonu dikmek için yer bakıyormuş cayacağımı söyledim biraz daha bekleyin en kısa sürede halledilir diyorlarda inanmıyorum birde akıllı fatura var ücretsiz dedi meğer zaten hat taşımaya 12 ay ücretsizmiş gelde sövme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoIF kullanıcısına yanıt
    Konudaki öncelikle 1.sayfadaki 1.yazım olmak üzere diğer yazıları okudunuz mu? Sorunuzun cevabı fazlasıyla var ve güncel,halâ geçerli yazılanlar.

• turkcell de aylık 10tl yi geçmeyecek sadece konuşma paketi varmı?
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    Sadece konuşma paketi olarak faturasızda yeni müşterilere 750DK 25 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 25 Temmuz 2019; 5:49:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

turkcell de aylık 10tl yi geçmeyecek sadece konuşma paketi varmı?
    Bip üzerinden heryöne aramalarda geçerli dk paketi var 1000 dk 10 tl.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Paycell üzerinden 50 tl yükledim diye 50 TL hediye verdi . Bu hediye 50 TL yi goller vepte de kullanabilir mmiyim?
    Paketi Alicam ama normal TL m kesmez degul mi tereddüt um orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnwick4 -- 25 Temmuz 2019; 13:19:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnwick4

Paycell üzerinden 50 tl yükledim diye 50 TL hediye verdi . Bu hediye 50 TL yi goller vepte de kullanabilir mmiyim?
    Paketi Alicam ama normal TL m kesmez degul mi tereddüt um orada
    Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 25 Temmuz 2019; 13:46:52 >
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    Yüklediğin kadar kazan kampanyasından kazanılan TL’ler bir hafta boyunca yurt içi ses, SMS ve internet kullanımlarında geçerli. Gollercepte vb. servislerde kullanamazsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• YENİ KAMPANYA DUYURU
    KAMPANYA KATEGORİSİ: #SenYapDiye
    KAMPANYA ARACI: Bip Uygulaması #SenYapdiye Kanalı
    KAMPANYA ADI: #SenYapDiye Arkadaşına Numarasını Taşıma Daveti Gönder (Bip #SenyapDiye Kanalındaki Menüden
    KAMPANYA KAZANIMI: Davet edene ve edilene (her birine) 3 ay x 2GB = 6GB
    Kampanya Resmi Duyuru ve Detaylar Linki:

Bip Uygulamasını açıyorsunuz,#senyapdiye kanalını açıp Arkadaşını Davet Et menüsünden başka operatördeki bir numarayı Turkcell'e numara taşıması için davet ediyorsunuz. Anlatılan aşamaları geçiyorsunuz. Davet gönderdiginiz numara davet linkini açıp kampanya şartlarına uyarak hattını Turkcell'e taşıdığında hem davet gönderen hem daveti alınca hattını Turkcell'e taşıyan 3 x 2 = 6GB internet kazanıyor.
    Biz burada kampanyaları tanıyoruz ama mümkünse her zaman güncel bilgi için Turkcell sitesinden yada resmi uygulamalarından kampanya detaylarını okuyun.

Ben bu kampanya ile ilgili şunu yapacağım mesela:
    Zaten Agustosta Lifecell Sarıgünler 15 GB 59 TL tarifesine hat taşıyacaktım.
    15 gün sonra Turkcelldeki diğer faturasız hattımdan diğer operatördeki hattıma davet göndereceğim.
    Davet SMS'ini açıp linke tıklayıp kampanyaya dahil olunca hattımı turkcell com tr üzerinden taşıma başvurusu yapacağım.
    Bu şekilde paketteki 15 GB ve ilk ay verilen 20GB heryöne internet hariç, 4 at x 2GB + 3ay x 2GB internet hediyekeri alacağım.
    Yani hem semyapdiye davet taktiğini hem internet üzerinden numara taşıma başvurusu taktiğini kullanacağım ve ayrıca 11 GB internet çarpacağım. Daha paycell den otomatik ödeme talimatı ver internet al taktiğini anlatmadım bile. Taktik çok,internet bol.

KAMPANYA BİLGİ GÖRSELLERİ:

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grok -- 26 Temmuz 2019; 3:9:4 >

• ugrasmaya degmez abi

• Bende faturalı 59tl 15gblık tarifeye geçtim bugün. Haydi gel tanımlanmadı biyerlere mesaj fln mı atmak gerekir?

• gaisensei kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bende 50 TL ye kadar tarife bakıyorum. Numara taşıma yapacağım. İnterneti bol olsun istiyorum. Hangisi olabilir. Şehir Ankara?

• Paycell ile otomatik ödeme talimatı verdim ancak hala ödenmedi faturam para olmasına rağmen. Ne zaman ödenir bilgisi olan var mı veya süreci hızlandırma şansım?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.