Şimdi Ara

Turkcell paketimi iptal etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam Sarı kutudaki puanlarımla bir internet paketi aldım geçici süre idare etsin diye bugün başka bir internet paketi alacaktım ancak sarı kutudan aldığım paket iptal edilmiyor! Müşteri temsilcisi ile de görüştüm o da iptal edilemeyeceğini söyledi bir yardım edermisiniz

Paketin adı Sosyal 20 Mb internet paketi. Yapmak istediğim paket Sınırsız 4 gb internet paketi

Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler

• Müşteri temsilcisi zaten öyle dediyse bizim yapabileceğimiz bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: UfukAkkus1

Dün akşam Sarı kutudaki puanlarımla bir internet paketi aldım geçici süre idare etsin diye bugün başka bir internet paketi alacaktım ancak sarı kutudan aldığım paket iptal edilmiyor! Müşteri temsilcisi ile de görüştüm o da iptal edilemeyeceğini söyledi bir yardım edermisiniz

Paketin adı Sosyal 20 Mb internet paketi. Yapmak istediğim paket Sınırsız 4 gb internet paketi

pakedini iptal edemediysen yarın ben iptal edeyim Turkcell çalışanıyım, müşteri hizmetleri resmen başından savmış 2 saniyelik işlem. maya ekranından katma değerli servislerden iptal etmem 1 dk sürmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACKNIGHT

quote:

Dün akşam Sarı kutudaki puanlarımla bir internet paketi aldım geçici süre idare etsin diye bugün başka bir internet paketi alacaktım ancak sarı kutudan aldığım paket iptal edilmiyor! Müşteri temsilcisi ile de görüştüm o da iptal edilemeyeceğini söyledi bir yardım edermisiniz

pakedini iptal edemediysen yarın ben iptal edeyim Turkcell çalışanıyım, müşteri hizmetleri resmen başından savmış 2 saniyelik işlem. maya ekranından katma değerli servislerden iptal etmem 1 dk sürmez.

Üstüne üstüne gidince hallettiler yinede ilginizden dolayı çok teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BLACKNIGHT

quote:

hocam siz bilirsiniz. Hosgeldin 1 gb paketi 6 aylik. Onu uzatmanin bir yolu yok mu veya benzer bir paket. 14.90 tl paket.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim bu tip bir çok talebim oldu, hepsinide ikilemeden yaptılar. Hatta ben olma ihtimali bile vermiyordum. Turkcell bu konuda çok iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.