Şimdi Ara

Turkcell ön ödeme iadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba dün turkcell den ip6+ almaya gittim bana 250 mb internet ile alabilecegimi söylediler bende tamam dedim ama puan yetmediği için 700 tl ön ödeme yapmam lazımmış onuda yaptım nakit olarak , kız başvuyu yaparken internet paketli kampanyanın olmadıgını söyledi ve almam için paket degiştirmem gereltiğini söyledi bende bunu kabul etmedim internetli 133 tl, paket degişikliği ile 222 tl 24 ay ödemem gerektiği için , bizde dilekçe yazdık 700 tl nin hesaba geri aktarılması için için sizce ne kadar sürede aktarırlar veya aktarırlar mı?

• Nakit ödediysen, neden kasadan geri parayı iade etmedilerki?
  • Nakit ödedim 700 TL orada ki bayan destek hattını aradı dilekçe yazmamız gerekiyormus dedi ve yazdı 24 saat içinde iade yapılır dedi ama daha incelemedeymiş, müşteri hizmetlerini arıyorum 72 saat inceleme süresi var dedi eyer iade yapılacaksa 7 iş günü veya 15 iş günü içinde verilir dedi :S
  • Yine soyluyorum operatorden cihaz alinmaz hele ki turkcell den asla,gerci hepsi yapiyor ama satmak icin 250 mb internet diyip sonra yokmus demeler falan cok acemi isler,gidip tuketici kredisiyle 12 yada 24 ay taksitle almak cok daha iyi,tabi calisansaniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Yine soyluyorum operatorden cihaz alinmaz hele ki turkcell den asla,gerci hepsi yapiyor ama satmak icin 250 mb internet diyip sonra yokmus demeler falan cok acemi isler,gidip tuketici kredisiyle 12 yada 24 ay taksitle almak cok daha iyi,tabi calisansaniz

Sigortam mevcut bir çok bankaya yolladım finans 2280 tl verdi diğerleri normal hesap açacaz kart verecez öyle yapacz böyle yapacaz dedi bende almadım iade yapılsın artık peşin alacam tabi yapılırsa
  • lgokol L kullanıcısına yanıt
    Umarim islemin bir an once sikintisiz halledilir dostum ama dedigim gibi bu taahhutle almak yerine banka uzerinden almani tavsiye ediyorum kafa daha bir rahat oluyor en azindan 24 ay taahhut altina girip bu tarifeyi kullanacaksin zorlamasi olmuyor tabi son karar yine senin.

• quote:

Umarim islemin bir an once sikintisiz halledilir dostum ama dedigim gibi bu taahhutle almak yerine banka uzerinden almani tavsiye ediyorum kafa daha bir rahat oluyor en azindan 24 ay taahhut altina girip bu tarifeyi kullanacaksin zorlamasi olmuyor tabi son karar yine senin.

Arkadaslar verilen 72 saat bitmez üzere halen müşteri hizmetleri inceleme yapılmaktadır diyor , müşteri hizmetlerine sordugumda hafta sonu 72 saatin içine dahilmi yoksa iş günümü hayır dahil biz 7/24 destek vermekteyiz dediler onun için 72 saat doldugunda ne gibi haklarım olacak, yarın sabah gidip tüketici haklarına başvursam olur mu?
  • Iphone alcaksan en dusuk 69tl lik tarifen olmali 1000dk 1000sms 4gb net
    Senin tarife eski tarifelerden galiba
    2dklik internet sitesi uzerinden arastirma yapmak yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Saracen -- 1 Şubat 2015; 12:16:00 >
  • Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    Ben araştırmadım çünkü 1 gün önce aradığımda buraya gelin burada yardımcı oluruz denildi orada da internet paketi ile alabileceğim söylendi bende kabul ettim ön ödemeyi yaptım telefon geldi rengi seçtim daha sonra bu şekilde alamıyacağım tarife değiştirmem gerektiği söylendi arada 222-160=62 TL fark var ve hiç kullanmıyacağım internet - sms - dakika lar için bu parayı ödeyecektim bende bunu kabul etmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lgokol -- 1 Şubat 2015; 13:07:01 >
    Tuketici haklarina da basvurabilirsin sikayetkaydida olusturabilirsin 532 yada sikayetvar.com dan,haftasonlarini dahil etmiyorlar bazen 7/24 calismakla inceleme islemi ayni degil ne yazik ki en son yarin zaten hersey belli olur.

• beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Tarafıma halen bir geri dönüş yapılmadı ve bunlar benimle dalga geçiyor heralde müşteri kriz halende acilen geri dönüş yapılması gerektiği notu düşülmüş ama halen cevap yok ben bunlara dolandırıcılıktan dava açsam ne olur ?
    Dostum öncelikle şikayetvar.com dan kaydını oluştur sonrasında yasal olarak başvuru için hakem heyetine başvuruda bulunman lazım,kararın en erken 1 en geç 3 ay içinde sonuçlanır,ama sikayetvar.com aracılıgı ile direkt turkcell e bildirgede bulunacagın için durumdan turkcell merkezinin haberi daha erken olacaktır,
  • quote:

Dostum öncelikle şikayetvar.com dan kaydını oluştur sonrasında yasal olarak başvuru için hakem heyetine başvuruda bulunman lazım,kararın en erken 1 en geç 3 ay içinde sonuçlanır,ama sikayetvar.com aracılıgı ile direkt turkcell e bildirgede bulunacagın için durumdan turkcell merkezinin haberi daha erken olacaktır,

Ödeme daha bugün gerçekleşti kaç defa aradım hiç sallamadı Turkcell , dilekçenin sonuçlanmasını bile haber etmedi ben aradımda öğrendim nasıl bir şirket nasıl bir hizmet verme anlayışı anlamadım, bir de sonuçlanmayı haber etmediniz dediğimde farklı bir numaraya haber verdiklerini söylüyorular benimle alakası olmayan bir numara. :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lgokol -- 13 Şubat 2015; 23:03:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.