Şimdi Ara

Turkcell numara değiştirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
9.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aran kazan mı kaldıki arankazanı da bitirdiler. Birsürü şart ve sınır getirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse

ama ben faturalıda arankazan istiyorum
    60dk aranınca 3lira indirim olsun istiyorum.

çok şey istiyorsun sende, turkcell indirim yaparmı hiç? bide faturada yapıcak indirimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

ama ben faturalıda arankazan istiyorum
    60dk aranınca 3lira indirim olsun istiyorum.

çok şey istiyorsun sende, turkcell indirim yaparmı hiç? bide faturada yapıcak indirimi?

valla ocak-şubat aylarına kadar vardı bu olay.
    180dk aran 9lira indirim kazan.
    4ay sürmüştü o kampanya 36lira kazanmıştım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: syruse

551 li nişanlımın hattını ve 534lü kendi KARTALCELL hatlarımı Turkcell'e taşıdım. Dün taşıma bitti.

Ardından hemen bayiye gittim ücretsiz olarak numara değişikliği yaptım (ilk değişiklik bedava)

Bana ve nişanlıma 534 ve 531 ön kodlu numaralar sunuldu ve beğendiğim 2adedini aldım.

Hemen 2dakika sonra AVEA bayisine gittim KARTALCELL'e geçiş için başvurdum. Şuanda da sms gelsin ve geçiş bitsin diye bekliyorum

1903dakika bedavası, her yöne 100dakika hediyesi, arankazanı, 9liraya 11000sms ile şuanda en iyi sevgili tarifesi taraftar hatları

birbirinizi aradıgınızda da arankazan'a giriyor mu
    ne güzel arankazan Turkcell'de niye yok:(

tabiki de arankazan diğer operatör ve sabit hatlardan gelen aramalar için kazanılıyor ama gerçekten çok uygun artık KARTALCELL
    http://forum.donanimhaber.com/m_38905777/tm.htm

• ben daha bekliyorum taşıma işlemi bitmedi bakalım ne zaman tamamlanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

ben daha bekliyorum taşıma işlemi bitmedi bakalım ne zaman tamamlanacak

taşıma bitti dimi hocam?
  • vodafone geçtim taşıma işlemi bitti, sanırım başvuru yaptığım bayii biraz geç bildirmiş işleme koymuş o yüzden 7 günde taşındı, şu an turkcell numaram aynı duruyor ama vodafone oldu, bazen özlüyorum turkcelli :) sosyal yaşamla ilgili güzel kampanyaları vardı ama tarifeleri bana pahalı geliyordu o yüzden vodafone geçtim.
    quote:

quote:

taşıma bitti dimi hocam?
  • quote:

vodafone geçtim taşıma işlemi bitti, sanırım başvuru yaptığım bayii biraz geç bildirmiş işleme koymuş o yüzden 7 günde taşındı, şu an turkcell numaram aynı duruyor ama vodafone oldu, bazen özlüyorum turkcelli :) sosyal yaşamla ilgili güzel kampanyaları vardı ama tarifeleri bana pahalı geliyordu o yüzden vodafone geçtim.
    quote:

quote:

taşıma bitti dimi hocam?

hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız, buarada herkesi kampanyamıza destek olmaya ve başlığımızı ayakta tutmaya davet ediyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_42503970/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42503970

• Şimdi konuya göz atıyorum :)
  • @syruse

Ben daha önce vodafone'den geçmiştim turkcell'e sonra geri döndüm vodafone'a. Şimdi tekrar Turkcell'e geçsem ücret talep ederler mi?

Ücret sorun olmaz aslında. Mh. arayınca bakiyeden mi düşüyorlar? TL'ler duruyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xavi92 -- 29 Ağustos 2010; 2:19:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xavi92

@syruse

Ben daha önce vodafone'den geçmiştim turkcell'e sonra geri döndüm vodafone'a. Şimdi tekrar Turkcell'e geçsem ücret talep ederler mi?

Ücret sorun olmaz aslında. Mh. arayınca bakiyeden mi düşüyorlar? TL'ler duruyor mu?

Turkcell'e ikinci kez geçtiğiniz için ücret talep ediyorlar ama bu şu şekilde yapıyorsunuz önce Turkcell'e geçiş tamamlanınca 5lira yüklüyorsunuz ve hat işlem yapabilmek için ikince kez geçmenizden dolayı aktifleşiyor, sonra da 444 0 535 ten veyahut TİM'den yapabilirsiniz.

Bir hattım ilk defa Turkcell'e geçti ve numara değiştirme de hiç ücret almadan direk numaram değişti

Diğer hattım ikinci kez Turkcell'e geçtiği için numaramın değişmesi için 5lira yüklettirdiler ve ardından numaramı değiştirdiler (sistem aktif olmuyormuş)

İkinci işlemde bakiyemden 3lira düştü, yüklediğim 5liradan 2lira kaldı zaten 4gün sonra tekrar AVEA'ya dönene kadar o 2lirayı da (EKSİ) -5 liraya kadar kullandım da

not: sanırım EKSİ 5liraydı ama EKSİ 4lira da olabilir orasını tam hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syruse -- 29 Ağustos 2010; 2:26:41 >

• :) İlk hatta olan 5 TL ile numara değişikliği yapılabilir mi peki?

(kusura bakma gece gece çok soru soruyorum) 444 0 535 den yapılıyor anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xavi92 -- 29 Ağustos 2010; 2:28:31 >
  • quote:

:) İlk hatta olan 5 TL ile numara değişikliği yapılabilir mi peki?

(kusura bakma gece gece çok soru soruyorum) 444 0 535 den yapılıyor anladım.

yapılıyor hocam yani benimkinde yapıldı
  • Tüh bugünde pazar ha. Neyse yarın giderim artık. 531 li numara verecekler sevmiyorum ama olsun.

Bilgiler için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xavi92 -- 29 Ağustos 2010; 2:30:39 >
  • quote:

Tüh bugünde pazar ha. Neyse yarın giderim artık. 531 li numara verecekler sevmiyorum ama olsun.

Estağfurullah hocam

Turkcell'e geçin sonra hattınız açılınca 8090nı arayın aktif olsun, ardından TİM'den veya 444 0 535ten numara değiştirebilirsiniz.

TİM'den numara değişikliği haftaiçi saat 10-18 arası oluyor

Ama 444 0 535ten 7gün 24saat numara değişikliği yapılıyor.

Numaranız değişir değişmez de hemen başka bir operatöre geçip anında numara taşıma yapabilirsiniz ve Yeni bir numaranız olduğu için Numara taşıma ile verilen hediyeleri de tekrar alırsınız. Ben bu sayede 6ay her yöne 100dakika hediyesini ikinci kez aldım hem de iki hattıma da aldım (nişanlıma da yani)

• Vodafoneda maalesef taşınan numarayı değiştirmiyorlar :)
  • quote:

Vodafoneda maalesef taşınan numarayı değiştirmiyorlar :)

Vodafone Faturasız hatta geçiş yapıp ve 054x dışında bir prefixe sahipseniz evet dediğiniz doğrudur hocam, bu yüzden turkcell' geçip numaranızı değiştirip tekrar vodafone'a geçerseniz hem numaranızı değiştirmiş olursunuz, hem de numara taşımadan her yöne dakikalar kazanırsınız.
  • quote:

quote:

Tüh bugünde pazar ha. Neyse yarın giderim artık. 531 li numara verecekler sevmiyorum ama olsun.

Estağfurullah hocam

Turkcell'e geçin sonra hattınız açılınca 8090nı arayın aktif olsun, ardından TİM'den veya 444 0 535ten numara değiştirebilirsiniz.

Numaranız değişir değişmez de hemen başka bir operatöre geçip anında numara taşıma yapabilirsiniz ve Yeni bir numaranız olduğu için Numara taşıma ile verilen hediyeleri de tekrar alırsınız. Ben bu sayede 6ay her yöne 100dakika hediyesini ikinci kez aldım hem de iki hattıma da aldım (nişanlıma da yani)

Teşekkürler.
    543 var benim çok eski numaram. Yarın vodafone'da devir için annemin gitmesi lazım ama ben yarın kimliği alıp bi gideyim belki yapar. 531'i sevmiyorum.

Bu arada konuyu dağıtmadan sorayım. Ücretler ne kadar devir için vodafone'da. Ona göre para alayım yanıma. Google amca bilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xavi92 -- 29 Ağustos 2010; 2:46:34 >

• quote:

quote:

quote:

Estağfurullah hocam

Teşekkürler.
    543 var benim çok eski numaram. Yarın vodafone'da devir için annemin gitmesi lazım ama ben yarın kimliği alıp bi gideyim belki yapar. 531'i sevmiyorum.

Bu arada konuyu dağıtmadan sorayım. Ücretler ne kadar devir için vodafone'da. Ona göre para alayım yanıma. Google amca bilmiyor.

Turkcell'de 31,1 tl hat devir ücreti var
    Vodafone'da 12liraya hat devri yapılıyor
    Aveayı bilmiyorum maalesef

Vodafone için link yok ama Turkcell için link bu

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/turkcellliolmak/TurkcellliOlmakistiyorum/Hattiniz_ile_ilgili_islemler#tt1

Geçiş - Devir Ücretleri
    Hazır Kart Aboneliğinin Devredilmesi 31,10 TL
    Turkcell Aboneliğinin Devredilmesi 31,10 TL
    Diğer Operatörlerin Faturalı Hattından Turkcell Hazır Kart'a Geçiş Ücretsiz
    Diğer Operatörlerin Faturasız Hattından Turkcell Hazır Kart'a Geçiş Ücretsiz
    Turkcell'in Faturalı Hattından Hazır Kart'a Geçiş 15,00 TL
    Diğer Operatörlerin Faturasız Hattından Turkcell'e Geçiş Ücretsiz
    Diğer Operatörlerin Faturalı Hattından Turkcell'e Geçiş Ücretsiz
    Hazır Kart'tan Turkcell'in Faturalı hattına geçiş * Ücretsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syruse -- 29 Ağustos 2010; 2:56:29 >

• Teşekkür ederim tekrardan. İnşallah sadece kimlikle hattı üzerime alabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.