Bildirim
turkcell maxiplus 5 ile ilgili soru

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
telefonunuzu fabrika ayarlarına geri yüklerseniz çıkacaktır. -
google play indiremeyi dene googleye google play yaz telefondan zaten mutlaka sonra olması lazım benikinde öyle oldu -
evet google play telefonda yüklü geliyor :) android market gibi kullanabiirsin.
selamlar -
maxiplus 5'te zilsesi eklemek gerçekten çok çaba gerektiyor. sebebini anlayamadım. MP3 uzantılı parçanın yanındaki kutucuga tıklayıp zil sesi yap diyorum, yapılamadı uyarısı veriyor. parçaları bilgisayardan convert ettikten sonra tanıyor ilginç!
Ayrıca bildirim sesi için kesinlikle birçok formatı denedim değiştiremedim. Bunu çözen varsa yazarsanız sevinirim. Bir de telefonun adını nereden değiştiriyoruz onuda bulamadım sıkıntı bir durum :).
Telefon beklentimin üstünde bir performans sergiliyor. Tek sorunum şarjı çok çabuk bitiyor. Bir gün hiç kullanmadım 2 mesaj çektim ve 5 dk. konuşma yaptım ve full olan şarj bitti, Fakat sonraki günlerde böyle bir sorun yaşamadım.
1 gün gidiyor şarjı.
Fiyat bakımında ve performans bakımından gerçekten iyi. Bütçesi dar olanlara tavsiye edebilirm. Dokunmatiği gayet başarılı. Ekran koruyucu film ile kullanıyorum sıkıntı yok, başarılı.
Selamlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X