Şimdi Ara

Turkcell Katlamaya Devam Ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende bugun itibariyle platinum 10 gb paketine geçtim.+10 gb daha geldi
  • Merhaba
    Turbo 6GB paketi yıllık abanelik 59tl/Ay değilmi? Siz 49 tl yazmışsınız,kullandığınız size özel farklı bir tarifemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dandini -- 25 Haziran 2016; 22:45:50 >
  • dandini kullanıcısına yanıt
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/turbo-6-gb-yillik-firsat-kampanyasi

Bazı şartları var geçebilmek için. Bana müşteri temsilcisi önerdi. Şartların hepsini karşılıyormuydum bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınınız için teşekkür ederim.
    Şuan Kaçmaz 39 paketini kullanmaktayım ve bitmesine yaklaşık 1.5 ay var. Bitime yakın sizin tarifeyi kullanmak için şansımı denerim,olmaz ise faturasız 3 veya 4 Gb uçuran pakettlerinden birine geçmeyi düşünüyorum.
  • Bu katlana sadece haziran donem faturasi icin degilmi? Bidahaki ay katlanayacaksa bir anlami yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

Bu katlana sadece haziran donem faturasi icin degilmi? Bidahaki ay katlanayacaksa bir anlami yok.
    quote:

Orijinalden alynty: hidrojenperoksit

Bu katlana sadece haziran donem faturasi icin degilmi? Bidahaki ay katlanayacaksa bir anlami yok.

Muhtemelen katlanmayacak.
  • 30 haziran gecesi son kez paketimdeki 4 gb internetim katlandi 8 gb oldu , 3 ay super ötesi idi , yeri geldi kullanamadigim 3 gb kotam kaldi silindi gitti tam bir bolluk zamanlari idi , turkcell internetin gerek hizi gerek cekim kalitesi ve sebekesi mukemmeldi, lafim yok adamlar tam bir kalite sundular, ancak malesef kampanya 30 haziran gecesi son buldu basimiz sagolsun , yeni dönemde artik idareli kullanacagiz eski günlerdeki gibi , yapacak birsey de yok, sadakat programi kapsaminda baska güzellikler yaparmi bekleyip görecegiz artik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.