Şimdi Ara

Turkcell Karma 500-25TL / Karma 1000-35TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.012
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İster yeni bir bireysel faturalı hat alarak, ister numaranızı faturalı olarak Turkcell’e taşıyarak yıllık abone olun, Karma 500 paketinden ayda 25TL, Karma 1000 paketinden ayda 35 TL olarak indirimli yararlanma fırsatı yakalayın!

*İster yeni bir bireysel faturalı hat alarak, ister numaranızı faturalı olarak Turkcell’e taşıyarak Karma 500 veya Karma 1000 Pakette Yıllık Abonelik - Yeni Müşteri Kampanyası’na katılın, 12 fatura dönemi boyunca Karma 500 paketinizden ayda 25TL, Karma 1000 paketinizden ayda 35 TL fiyat ile indirimli faydalanın.

*Yıllık Abonelik Kampanyası'na katılım için gönderilen SMS ücretsizdir. Paket ücretlerine yeni tesis özel iletişim vergisi ve telsiz ruhsat ücreti dahil değildir.

*Yıllık Abonelik Kampanyası - Karma 500 - Yeni Müşteri ve Yıllık Abonelik Kampanyası - Karma 1000 - Yeni Müşteri Kampanyası’ndan faydalanmak isteyen abonelerimizin son 90 gün içinde yeni bir bireysel faturalı hat alarak veya numarasını faturalı olarak Turkcell’e taşıyarak Turkcell Faturalı dünyasına katılmış olması gerekmektedir.

*Yıllık Abonelik kapsamında, 12 ay boyunca seçtiğiniz paketin yıllık abonelik teklifinde kalma sözü vermeniz gerekmektedir. 12 fatura döneminden önce kampanyadan çıkılması, kullanılan hattın iptal edilmesi veya diğer operatöre taşınması, fatura borcundan dolayı hattın kapanması, faturalı hattan ön ödemeli hatta geçilmesi, paketin iptal edilmesi veya hattın devredilmesi durumunda erken iptal bedeli faturaya yansıtılır. Kampanya süresince tarafınıza sağlanan faydaların (indirim, hediye vb.)bedelleri aylık KDV ve ÖİV dahil Karma 500 Paket için 2 TL, Karma 1000 Paket için 4 TL'dir. Iptal tarihine kadar tarafınıza sağlanan faydaların (indirim, hediye vb.)bedelleri toplamı veya daha lehinize olacaksa iptal tarihinden taahhüt süresi bitimine kadar ödemeniz gereken aylık paket ücretleri toplamı erken iptal ücreti olarak faturanıza yansıtılır. Karma 500 Paket’te yıllık abonelik kampanyasından 8.05.2013 tarihinden önce yararlanmaya başlayan aboneler için sağlanan faydaların (indirim, hediye vb.)bedelleri aylık KDV ve ÖİV dahil 9 TL dir).

*Vergilerde ve/veya mevzuat gereğince ilgili kurumlara yapılması gereken ödemelerde meydana gelecek artışlar ile kamu kurum ve kuruluşlarının işlem ve kararları nedeni ile yapılması gereken tarife değişiklikleri, tarifelere aynen yansıtılacaktır.

*Fiyata %18 KDV ve %25 ÖİV dahildir.

Avea Taahhütüm bitti özellikle son 1 hafta rezalet çekim ve 3g performansı var, full çeken evimden edge ile bağlanıyor oda hiçbir sayfayı açmıyor.

Benim gibi telefonu az kullananlar için bende Karma 500 paketi iyi gibi, aynı paket Vodafone'da 29 TL.

Bu paketi kullanan var mı? Paket detaylarını göremedim sayfada eğer Konuşma ve SMS her yöneyse buna geçicem direk.

• karma 500 dediği 250 turkcell 250 her yöne olan değil mi ?

vodafone da nasıl 29 lira acaba ?

200 dk olarak faturasız 15 lira
    500 dk olarak faturasız 25 lira.
  • avea ile turkcell kalitesini kesinlikle kıyaslamıyorum ama 700 dakika her yöne 5000 sms 2 gb internet ve 2000 dakika tarife içi 23 tl ye alınca böyle fırsatlar hiç sıcak gelmiyor bana. yaşadığım yere aveanın çekim problemi yok o yüzden bir problem yok şimdilik
  • KSK_istayfa kullanıcısına yanıt
    detaylı açıklama yok işte sadece 500 karma demiş, 250 turkcell 250 heryöne diye ayırdıysa pek işe yaramayabilir.
  • Turkcell indirim yapsa geçecek çok ama.neyse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.