Şimdi Ara

TURKCELL KAMPUSCELL BİZBİZECELL DEN BİLE DAHA KAZIK TARİFE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell kampuscell tarifesi turkcell in bizbizecell tarifesinden bile daha kazık çünkü bizbizecell de seçmece indirimlerle 4te1 seçmece indirimi ile 1 dk sonra tüm turkcell lilerle 1 kontöre konuşuluyor yani 2 dk 5 kontör ama kampuscell de tüm turkcellilerle 2 dk 6 kontör,bizbizecell+seçmece 4te1+gençturkcell tarifesi kampuscell den daha uygun daha ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satcell -- 28 Aralık 2006; 17:26:03 >

• Öncelikle büyük puntoda ve kalın yazmanız gerekmediğini ifade etmek isterim.

Daha sonra ilgili kampanyalar hakkında kısmen de olsa ön bilgi verebilirdiniz.
    Forumun amacı yorumlarınız kadar bilgi alışverişine de girebilmemize ortam oluşturmaktır.

Daha sonra bizler de Turkcell kullanıcısı olmasak bile konu hakkında bilgilendirildiğimiz için sizlerle fikir alışverişine girebiliriz.

Lütfen dikkat edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 28 Aralık 2006; 17:38:07 >
  • Sana yürekten katılıyorum satcell..

GCNTRKCELL + 4TE1 + BİBİZECELL : Makul düzeyde ekonomi sayılabilir..
  • aslında kazık değil senin kullanım alışkanlığın ile ilgili birşey

kampuscellden kampusceel e görüşmenin dk sı 1 kontör dür

aynı zamanda türkcellileri aramın dk sı 3 kontördür

yani mantığı öğrencilerin kendi aralarında indirimli görüşmesidir

ayrıca telefonun 1 dk dan aşağıya görüşme yapan biriysen kampuscell avantajlıdır
  • beyler turkcell bu
    pahalı ya telsıme gore
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxxxy

aslında kazık değil senin kullanım alışkanlığın ile ilgili birşey

kampuscellden kampusceel e görüşmenin dk sı 1 kontör dür

aynı zamanda türkcellileri aramın dk sı 3 kontördür

yani mantığı öğrencilerin kendi aralarında indirimli görüşmesidir

ayrıca telefonun 1 dk dan aşağıya görüşme yapan biriysen kampuscell avantajlıdır

turkcell de zaten tüm kontörlü tarifeler kazık.öyle 1 dk altında görüşme için avea dan da arar dk 3 kontör yada dk 4 kontöre avea mobil avantaj yada avea mobil öğrenci ile.turkcell deki öğrencilere indirimde ne idirimmiş şu işe bak, avea da 10 dk 2 kontör telsimde 5 dk 1 kontör.turkcell tamamen kandırmaca ve aldatmacaları oynuyor aldatan kandıran kendisini kandırır turkcell bunu ilerde görecek o günler yakındır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satcell -- 28 Aralık 2006; 19:25:08 >

• Tamam pahalılık bir gerçek kabul ediyorum ama TÜM TÜRKİYE genelinde Kapsama Alanı var.

Numara değişikliği bile olsa yine 2. hat konumunda kalır çünkü Anadoluda bir çok yerde yalnız TURKCELL var..

Biz yinede bu halimize şükür edelim.İlk açıldığında her yeri aramak 10 kontördü dakikası turkcell'in gene bakarsınız bir şeyler olur mu sizce ..??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • numara taşıma sistemi geldiğinde ilk iş turkcell hazırkart numaramı avea operatörüne geçirecem.turkcell in şu lafını onlara yedirecem CEP GİDER NUMARA KALIR bak bakalım turkcell cep gider numara kalıyormu sende görecez
  • Karşılaştırma bana biraz tuhaf geldi. O zaman konuya şu yönden bakalım.
    Avea Mobil öğrenci'de 5 saniye konuşmak 2 kontör. Oysa Turkcell'den Avea'yı aramanın 5 saniyesi 1 kontör.
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmir_sevdalısı

Karşılaştırma bana biraz tuhaf geldi. O zaman konuya şu yönden bakalım.
    Avea Mobil öğrenci'de 5 saniye konuşmak 2 kontör. Oysa Turkcell'den Avea'yı aramanın 5 saniyesi 1 kontör.

Avea mobil öğrenciden turkcell i aramak 15 sn 1 kontör tamam mı mobil öğrencide kontör yüklersen 10 dk kadar 2 kontör ve kontör yüklemezsen aynı tarifedekileri aramak dk 1 kontör.turkcell in hiçbir tarifesi BEŞ PARA ETMEZ
  • Kampuscell'in dakikası kampuccellilerle yapılan görüşmelerde sadece 1 kontor
    Ve en umulmadık yerlerde dahi çekmesi cabası..
    Neden 5 para etsinki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: satcell

quote:

Avea mobil öğrenciden turkcell i aramak 15 sn 1 kontör tamam mı mobil öğrencide kontör yüklersen 10 dk kadar 2 kontör ve kontör yüklemezsen aynı tarifedekileri aramak dk 1 kontör.turkcell in hiçbir tarifesi BEŞ PARA ETMEZ

1.Benim dediğime cevap vermemişsin.
    2.4'te 1 indirim standart bir uygulama değil.
    3.Büyük harfle yazmana gerek yok biz algılayabiliyoruz.

• quote:

quote:

quote:

1.Benim dediğime cevap vermemişsin.
    2.4'te 1 indirim standart bir uygulama değil.
    3.Büyük harfle yazmana gerek yok biz algılayabiliyoruz.

sana en iyi cevap bu

avea MOBİL ÖĞRENCİ DE de aynı tarifedekileri kontör yüklemezsen bile dk 1 kontöre arıyorsun
    Avea MOBİL ÖĞRENCİ PAKET TARİFESİ
    Tüm MobilÖğrencileri
    10 dakikası 2 kontör
    Diğer Avealıları
    2 kontör / dk
    Sabit hatları ve diğer operatörleri
    4 kontör / dk
    yüklenen kontör kadarda şebeke içi BEDAVA SMS VE DİĞER OPERATÖRLEREDE SMS GÖNDERMEK SADECE 1 KONTÖR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satcell -- 30 Aralık 2006; 12:07:55 >

• quote:

quote:

Arkadaşım senin içindeki kurum ve kuruluşların bilgisini mantığını anlamadan bu kadar nefretle dolu birsiysen
    sana ne avea yarar nede telsim yarar hiçbiri yaramaz çünkü o operatörlerinde en küçük hatalarını affetmeyeceksin ben sana müthiş müşteri deneyimini yaşatacak ve abonesini %100 memnun edecek ve şu an böle bir şirket olmasada sana ÜTOPİKCELL i öneriririm çünkü içindeki turkcell nefretini ancak böle bir şebeke bastırabilir

ayrıca aveadan bahsetmişssin bende avea telsim ve türkcell olmak ğzere 3 hat var ve 3 hattıda aktif kullanıyorum

Ama mobilöğrenci tarifesinde hayatımda 10 dk lık bir görüşmeyi telefon kesilmemeden yapamadım yani kısacası 10 dk sı yine bana 6-7 kontöre geldi
    Eğer buna razıysan ve içindeki bu öfkeyi avea yaya sana böle bir problem yaşattığında göstermeyeceksen

Türkcellde 1 dk bile kalmamanı ve hat iptalini gerçekleştirmeni tavsiye ederim

yazdıklarına dikkat ettiğimde turkcell senin aşırı derecede sinirlerini bızmuş buna ihtiyacın oldugunu düşünüyorum

saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: xxxxxy

quote:

quote:

Arkadaşım senin içindeki kurum ve kuruluşların bilgisini mantığını anlamadan bu kadar nefretle dolu birsiysen
    sana ne avea yarar nede telsim yarar hiçbiri yaramaz çünkü o operatörlerinde en küçük hatalarını affetmeyeceksin ben sana müthiş müşteri deneyimini yaşatacak ve abonesini %100 memnun edecek ve şu an böle bir şirket olmasada sana ÜTOPİKCELL i öneriririm çünkü içindeki turkcell nefretini ancak böle bir şebeke bastırabilir

ayrıca aveadan bahsetmişssin bende avea telsim ve türkcell olmak ğzere 3 hat var ve 3 hattıda aktif kullanıyorum

Ama mobilöğrenci tarifesinde hayatımda 10 dk lık bir görüşmeyi telefon kesilmemeden yapamadım yani kısacası 10 dk sı yine bana 6-7 kontöre geldi
    Eğer buna razıysan ve içindeki bu öfkeyi avea yaya sana böle bir problem yaşattığında göstermeyeceksen

Türkcellde 1 dk bile kalmamanı ve hat iptalini gerçekleştirmeni tavsiye ederim

yazdıklarına dikkat ettiğimde turkcell senin aşırı derecede sinirlerini bızmuş buna ihtiyacın oldugunu düşünüyorum

saygılar

turkcell hattımı niye hat iptal edeyim enayimiyim numara taşıma sistemi geldiğinde aynı numara ile turkcell numaramı avea operatörüne .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satcell -- 30 Aralık 2006; 16:14:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.