Merhaba beyler, ilk önce link'i vereyim "http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/akilli-cep-telefonlari/iphone4.aspx" ben bu telefonu hepsi 300 paketiyle beraber almayı düşünüyorum 24 ay kontrat ile, şuanki kullandığım telefonnokia e66 :) telefonum artık bitti simkart yok hatası ve kendi kendine kapanıyor 2008'den beri kullanıyorum. istediğim facebook,whatsapp, navigasyon, müzik, oyunlarla pek bir alakam yok hatta tweter'ın bile tam olarak ne olduğunu bilmiyorum:) ama velakin ios 5-6-7 gibi anlamadığım terimler konuşuyorlar:) yani bu telefon bana yetmezmi? Şuanki tarifim zaten heryöne 500dk olan minik paket, hepsi 300 paket bana yeter diye düşünüyorum o zaman telefonun fiyatı 39*24=936TL'ye geliyor yani ayda 78 yazıyoda 80 gelir o :) nedersiniz? Cevap verenler için şimdiden teşekkürler.
Yapabiliyorsan iphone 4s al çünkü ios 6 iphone4ste bile bazen kasma yapıyor(muş).şuan en son ios yazılımı ios6'da.alacagğın iphone 4bence ios 5ile gelir ama ios6 yüklemek zorunda kalırsan sıkıntı yaşarsın.
Tekrar dediğim gibi 4s daha işine yarar.
up
arkadaşımda i4 var ios 6 ya güncelli normal menüde falan kasma yok tremple runu açtım inceden takılma var ara ara fakat tel gayet akıcı çalışıyo