Şimdi Ara

türkcell iphone kampanyası hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kampanya hakkında sizden bilgi istiyorum beyler
    ben bugün faturalı hatta geçmeyi düşünüyorum ama sırf iphone 5 için

2 soru sormak istiyorum sizlere

1.si
    diyelimki iphone 5 çıktı ben nasıl türkcellin iphone 5 kampanyasından yararlanırım şartlar nelerdir ?

2.si
    bir sürü paket var iphone 5 çıktığı zaman ip5 kampanyasından yararlanmak için hangi paketi seçmeliyim ?

Gold Plus Paket
    Gold Paket
    Full Paket
    Çalışan Paket
    gibi alternatifler yer alıyor bunlardan hangisini seçmeliyim ip5 almak için ?

Biliyorum dereyi görmeden paçaları sıvamak olacak benim bu yaptığım ama bugünün işini yarına bırakmak istemiyorum yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyrlies -- 19 Aralık 2011; 10:28:15 >

• benden sana tavsiye bunlara para vereceğine kardeşim her ay 100 lira at kenara tahütsüz al...
    bunlar sana 2700 ile 3500 arasına getiriyor bilkomda suan ki 32gb iphone4S 2400 lira..
    16gb ise 2,050 lira dostum... ki iphone 5 çıktığında fiyat abartılı olmayacaktır diyorum ama yinede tahatlü alabilirim diyorsan
    herhangi bir gold paket sana yeterli olacaktır hatta platinium alabiliyorsan çok daha sıkıntısız olacaktır ama bunlarada pek gerek yok
    6 aylık fatura 250tl den yüksek olması gerek.. yüksekse sorun yok.. direk alırsın diye biliyorum
  • 1 yıllık faturalı hat aboneliği ve son 6 ay fatura toplamı 250 lira üstü olsun istiyorlar. Paket seçimi size kalmış, size sunulan paketlerden işinize geleni şeçersiniz ihtiyacınıza göre.
  • vodafone gel :D
  • Sen bizi müneccim falan zannediyorsun herhalde,, iPhone 4s çıkalı ne kadar olduki? Bu sorduğun soruya su an Turkcell'in genel müdürü bile net cevap veremez. 1 sene sonra $ ne olur, € ne olur, vergiler ne olur belli degilken bu soruya anca atmasyon cevaplar verilir. 1 i atar bi tarafından sonra tahmini tutunca "bak ben demiştim" der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 19 Aralık 2011; 11:52:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyrlies

bu kampanya hakkında sizden bilgi istiyorum beyler
    ben bugün faturalı hatta geçmeyi düşünüyorum ama sırf iphone 5 için

2 soru sormak istiyorum sizlere

1.si
    diyelimki iphone 5 çıktı ben nasıl türkcellin iphone 5 kampanyasından yararlanırım şartlar nelerdir ?

2.si
    bir sürü paket var iphone 5 çıktığı zaman ip5 kampanyasından yararlanmak için hangi paketi seçmeliyim ?

Gold Plus Paket
    Gold Paket
    Full Paket
    Çalışan Paket
    gibi alternatifler yer alıyor bunlardan hangisini seçmeliyim ip5 almak için ?

Biliyorum dereyi görmeden paçaları sıvamak olacak benim bu yaptığım ama bugünün işini yarına bırakmak istemiyorum yorumlarınızı bekliyorum

Sorularının şu anki duruma göre cevapları.

1. Hattın bir senelik olacak ve son altı aylık faturanın toplamı 250 TL ve üzeri olacak. Herhangi bir taahhütlü kampanyan olmayacak (Joker, hediye dakika, BIS, herhangi bir kontratlı cihaz, vs)

2. Full paket bana göre ideal olan paket, 5000 dakikalık paketler bana aşırı geliyor. 1 GB üzeri internet de gereksiz.

3. iPhone 5 bizim distribütörlerin hızıyla en erken 2013'de gelir, o yüzden şimdi 4Gs al rahat et. Zaten aşırı bir değişiklik yapamazlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.