Şimdi Ara

Turkcell iPhone 5 Paket Değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turkcell'de hiç kontratlı paket değiştirebilen oldu mu? Akşam akşam telefonda kavga ettim, sözleşmede internet sitelerinde değiştirebilirsiniz diyor, müşteri temsilcisi yok yapmıyoruz diyor.

Onlara öyle bir bilgi gelmişmiş değişmiyormuşmuş? Bu nasıl bir kafa

• Hangi kontrat üzerinden anlaştığınız önemli.
    Aveada her 2 hat da benim üstümde. Kendi kullandığım hat ile aldığım Iphone 5 kontratında verdiğim taahhüt süresince başka tarifeye geçemiyorum.
    Eşimin kullandığı hat ile aldığım Iphone 5 kontratında ise verdiğim taahhüt süresi dolmasa bile muadil bir tarifeye geçebiliyorum.
    Tabi tarife değişikliği yapmadan verilen taahhütlü cihazlarda biraz daha avantajlı olunuyor ödemelerde.
    Her neyse kısaca taahhütünüze bakmanız lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontratta var, sitelerinde var, ama sistemlerinde teklif değişikliği çıkmıyormuş, bundan sonra yokmuş. Emin olmak için ikinci kere aradım, en azından ikinci müşteri temsilcisi nazikti...

Kafalarına göre iş, dolandırılmış gibi hissediyorum...
  • Kontratın örneği elinde var mı? Varsa ve kontratta değişikliğe gitmene izin veren madde varsa işin mahkeme boyutuna kadar gitmekle tehdit edersen anında değiştirirler. Tehdit işe yaramazsa da gerçekten mahkemeye gidersin ve yine kazanırsın. Lakin elinde kontrat örneği yoksa işin zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 26 Temmuz 2013; 21:51:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst pakete geçmek isteyenleri geçiriyorlar diye biliyorum ama.
  • kontrat duruyor, boyle ufak birsey icin illa nefret ettirip ugrastiracaklar, cok umrumda da degildi aslinda

telefonda ne ust ne alt hic teklif cikmiyor dedi

sikayet de almiyorlar, dedikleri dedik
  • quote:

Talebiniz ile ilgili olarak Cihaz Kampanyası sözleşmelerinde paket değişikliği yapamadığımızı, talebinize üzülerek olumlu yanıt veremediğimizi belirtmek istertim.

Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız.

Saygılarımızla,
    Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Sözleşmeye, websitelerine güvenip sonra değiştirebilirim sanmayın... canları nasıl isterse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sim günlük 1 gb turkcell
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paket değişikliğini tekrar yapmaya başlamışlar. Bilginize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.