s.a arkadaşlar 2 ocak 2018 de vodafoneden türkcel faturasıza geçiş yapmayı düşünüyorum ( eko 3 gb faturasız 25 tl ay ) Turkcell’liler Tavsiye Ediyor, Kazanıyor! kampanyası var arkadaşımın hattı türkcell faturalı tavsiye edecek bende türkcell faturasıza geçiş yapacağım hem ben hem arkaşım 6 ay 1 gb interneti almam için ne yapılması gerekiyor
Mevcut turkcelli TAVSIYE yazip 2200 a mesaj atacak.
3 kod gelecek. Yeni gecen kiside TAVSIYE KATILIM XXXX yazip 2200 a mesaj atacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Noxco
Mevcut turkcelli TAVSIYE yazip 2200 a mesaj atacak.
3 kod gelecek. Yeni gecen kiside TAVSIYE KATILIM XXXX yazip 2200 a mesaj atacak.
3 kod neden geliyor kodun 1 tanesi mi TAVSIYE TAKILIM 2200 SMS atacağım
numara taşımadan mı türkcelli sms yollayacak yoksa ben numara taşıyınca mı sms atacak türkcelli
derya78
kullanıcısına yanıt
3 kişi faydalanabilsin diye, ama bir tanesini kullansanız da yeterli.
Numara taşınıp, Turkcelle geçiş tamamlandıktan sonra yollanacak sms.
quote:
Orijinalden alıntı: Noxco
3 kişi faydalanabilsin diye, ama bir tanesini kullansanız da yeterli.
Numara taşınıp, Turkcelle geçiş tamamlandıktan sonra yollanacak sms.
şu anda türkcell faturalı kullanan arkadaşım da mı ben numaramı taşıyıp hat açıldıktan sonra mı mesaj atacak
derya78
kullanıcısına yanıt
Hayır. Şu an Turkcell faturalı olan kişi TAVSIYE yazıp 2200'a mesaj atacak. O arkadaşın telefonuna 3 tane kod gelecek.
Sonra hattı taşıyan kişi, o kodlardan birini başına TAVSIYE KATILIM XXXXX yazarak gönderecek, Turkcele gectiği ilk birinci ay içinde.
Faturalı olup, TAVSIYE diye mesaj atıp kodları alan arkadaşın başka bir şey yapmasına gerek yok.
Turkcelle gelen kişi, TAVSIYE KATILIM XXXX yazıp 2200 a mesajı yolladıktan sonra, faturalı olan arkadaşa sms gelecek, kampanyadan yararlanmaya başladınız hayırlı olsun diye.