Şimdi Ara

Turkcell Haydi Gel Kampanyası Güncellendi [Faturasız] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 14 Aralık 2019; 14:33:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    Hocam evet gnc için haydi gel olmuyor

6GB heryöne +3GB sosyal medya +2GB ile özel.

• Bugün itibari ile Turkcell e geçiş yaptım. Hazirkart lifecell hoşgeldin 5gb paketini aldım.

İnternet yağmuruna tutuldum. Fakat evin içinde 3g çekmiyor. Hattı 3g ye aldığımda hat yok oluyor. Intenet çekiyor ama telefon ısınıyor.
    Turktelekom da hat çekiyordu Intenet hızı 20-30kb i geçmezdi.
    Turkcell Haydi Gel Kampanyası Güncellendi [Faturasız]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 15 Aralık 2019; 9:28:25 >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Şebeke modunu 4g/3g/2g otomatiğe al 4g sinyali oralarda varsa 4G sabit kullanırsın, tabi yinede test etmen lazım. Ayrıca belli ki 3G istasyon orada olmadığı için sinyal alamıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Şebeke modunu 4g/3g/2g otomatiğe al 4g sinyali oralarda varsa 4G sabit kullanırsın, tabi yinede test etmen lazım. Ayrıca belli ki 3G istasyon orada olmadığı için sinyal alamıyorsun.
    Cihazim 4g li değil. Hat modunu direk wcdma yapıyorum hat yok oluyor. Demek ki lokasyonda 3g sıkıntılı.

Eşimin cihazına takip deneyeceğim bakalım.

Edit: eşimin Huawei psmart cihazına sim kartı taktım fakat hat modu değiştirme seçeneği Yok oldu. Direk 4.5 g ile başlıyor ve çekim güçlü.

Netflix hız testinde 27 mbps çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 15 Aralık 2019; 9:53:27 >
  • Bende 10 gün önce turkcell e geldim bir türlü paket alamadım sürekli gb dk hediye geliyor bir yandan da kararsız kaldım
    lifecell hoşgeldin 5gb paketimi yoksa Genç avantaj 6gb mi nedersiniz

27mbps gayet yeterli bi hız, sinyal sürekli seviye değişmiyorsa iyi

• Kenarda duran hattımı türkcell faturasıza geçirmeyi düşünüyorum 3gb gayet iyi fakat seçtiğim pakete eklemiyor bilgisi var.

GNÇ Hoş Geldin 15 GB 50₺ bu paketi almadan önce tl yükleme yapsam +3gb tanımlanır mı ?

Türkcell de veya Vodafone gb/fiyat olarak en yüksek paketi veren kampanya varmı sınır 50₺

Vodafone yeni faturasızlara gelenlere özel 20 gb 3 ay boyunca ücretsiz varmış; resmi bir link bulamadım
    https://forum.donanimhaber.com/vodafone-hosgeldin-20-gb-ucretsiz--141089599

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_N_I_L_ -- 15 Aralık 2019; 12:51:51 >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Yeni telefonu almam gerekecek

• _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    SYLAS S kullanıcısına yanıt
    17.09.2019 itibarıyla, kampanya "GNÇ Hoş Geldin 5 GB" ve "GNÇ Hoş Geldin 15 GB" paketleri için geçerli olmayacaktır.

Bu bilgiyi baz alırsak hiçbir türlü olmaz.

10GB + 2GB facebook&twitter 45 TL.

Bu ikisi haydi gel'den faydalanabiliyor, en azından detaylarda bu paketler kapsam dışı bırakılmamış. Baya bir inceledim.

Düz 50 lira yükleme yapıp 45 liralık olanı al derim. 11GB + 1GB youtube vs olur ya da diğerini alabilirsin.

Gerisi senin tercihin

Edit; Vodafone'da evet öyle bir kampanya varmış ama detayı bilmiyorum. Vodafone uzmanını ekliyim o bilgi verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 15 Aralık 2019; 13:2:39 >

3G oralarda iyi olsa alınmaz da işte hiç yok, biraz mecbur elini cebine atıcan artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

3G oralarda iyi olsa alınmaz da işte hiç yok, biraz mecbur elini cebine atıcan artık
    Yaşadığım yer sanayi bölgesi OSB ler var ondan 3g yi es geçip 4.5 g ye abanmis. Olsun çeksin konuşalım da interneti de bir elbet Bir yerde kullanırız.

• _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    20gb verdiğine dair net bilgim yok ama genellikle cogu kisi almis bu 20gbi. Bayilerde reklam vs de gormedim şartları bualamadim. Bulursam yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 17 Aralık 2019; 22:26:31 >
  • Tt ocakta paketime zam yaparsa bu haydi gel güzel görünüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkcell i de Vodafonu da kıramadım ikisine de taşıma onayı verdim ilk taşıyan aboneyi kapar

Vodafone 20 Gb detayı için yalnızca yeni hat alan abone diye bilgi veriyor ama şuan herkese açık. Bayi daha kampanyayı bilmiyor benden öğreniyor..

Vadafone bayii çalışanları aşırı kötüydü mağaza düzeni çarşamba pazarı gibi Vodafone klasiği sistem çalışmıyor yüzünden 2 bayii dolaştım 3.sü sadece kimlik fotokopisi ve taşınacak numarayı aldı imza bile attırmadı. Abone olmadan bıraktıkları düşünce kötü zaten çoğu abone hızından şikayetçi..

Türkcell bayisi gayet ilgili mağaza oldukça şık ve tasarımı güzel müşteriye özen gösteriyor fakat tek ısrarı faturalı hatta taşıyalım oldu.. Geçiş için 3-4 dk tablet ile işlem yapıldı kimlik fotosu ve dijital imza

2. gün sabahında Türkcell işlemleri tamamlamış olacak ki 19.12.2019 07:52 de sim kartınızı takin mesajı gönderdi.

Vodafone ise sadece talebiniz alındı sms i gönderebildi..

• güzel kampanya
  • Arkadaslar bu hosgeldin kampanyalarina bakiyorum 12 ay boyunca +1gb diyor oyle +3gb falan gormuyorum? 32TL 4gb+1gb ile 5 oluyor sanirim

Vodafone'dan gececegim Kadikoy Goztepe de Vodafone pismanlikmis onu anladim.
  • mkelleci kullanıcısına yanıt
    Sanırım şu paketten bahsediyorsun.. Bunda 4GB yanına 3GB'ta haydi gel'den veriyor.

Nihayetinde 7GB 32 TL.

• Bu lifecell 5 gb hosgeldin tarifesi otomatik olarak haydi gel den 2 gb internet hediyesi veriyor mu? Turkcell'e Kasımın sonunda geçtim bana hat hediyesi olarak 25 tl ve uzeri tl yuklemelerimde 3 ay boyunca 5 gb hediye fırsatı sunmuşlardı. İki gun once 40 tl yukledim. Sonrasinda bu hat hediyesi olan 5 gb tanımlandı. Dünde lifecell 5 gb hosgeldin tarifesine katildim. Ama haydi gelden 2 gb hediye internet gelmedi. Neden böyle olduğuna dair bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmany Juantorena O kullanıcısına yanıt
    Sanırım bir ceşit bug'da kaldın. Kasım sonunda bu kampanyadan evet 2GB veriyordu, ama 11 Aralık itibariyle kampanya degiştiği ve o tarihe kadar da katılmadığın için dışarıda kaldın. 12 aralıktan sonra gelmiş olsaydın 3GB alacaktın ama oda olmadı.

Yinede bir mh sormakta fayda var.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.