Şimdi Ara

TURKCELL hattımı AVEA ya taşırsam ne gibi bi karım olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar turkcell hattımı aveya gecirsem nasıl olur yoksa hic ugrasmayıp direk avea hatmı almaşıyım en karlısı hangisi olur şimdiden cvplar için teşekkurler

• quote:

Orjinalden alıntı: yankstyle

arkadaslar turkcell hattımı aveya gecirsem nasıl olur yoksa hic ugrasmayıp direk avea hatmı almaşıyım en karlısı hangisi olur şimdiden cvplar için teşekkurler

Kardeş turkcellden avea ya taşındınmıydı 100 kontör yükler yüklemez hattına her yöne 300dk bedava geliyor..30 gün sonra hiç kontör yüklemesen bile bir 300 dkka daha geliyor yani 2 ay 100 kontöre heryöne 600 dk konuş babam konuş...hiç durma hemen geç, 7 nisan son gün..
  • aynısı vodafone dan aveaya geçişte de geçerli mi ?
    mobil öğrenciye kayıt olunca kontör düşecekler mi ?
  • Ben turkcell kullanırken 50-60 tl veriyordum ayda, avea ile yarı yarıya düştü faturam, 30'dan fazla vermiyorum, konuşmada da herhangi bir sıkıntım yok, yani her türlü karın olur.
  • avea gerçekten bütün kullanıcıların masraflarını düşürdü eskiden turkcele her ay 250 kontör yüklerdim aylardır kontör yüklemeyi bile unuttum hem de daha fazla konuşuyorum bu da bonus oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_1 -- 10 Mart 2009; 20:36:51 >
  • mobil öğrenciye geçiş için ilk 100 kontorden 60 kontor kadar düşüyor bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: atikanatasoy

mobil öğrenciye geçiş için ilk 100 kontorden 60 kontor kadar düşüyor bildiğim kadarıyla

numarasını taşıyanlardan m.ö. kayıt ücreti almıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.