Şimdi Ara

Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.169
Cevap
82
Favori
305.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

onu diğer arkadaşa demiştim
    1 hakla 5 gol olursa 500 mb alırsın sende nasıl bir kampanya var da 5gb alıyorsun?
    Uygulamaya ilk girdiğimde sana özel 100 katı kazanma diye ekrana mesaj gelmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her golün 100 katı işte, 5 gol 500 mb eder. her gol 100 mb kampanyanın adı.

• quote:

her golün 100 katı işte, 5 gol 500 mb eder. her gol 100 mb kampanyanın adı.
    Hocam yanlış hatırlıyor olabilirim ama gol bası 100 katı olması lazımdı bugün oynadım bakarım ne geliyor diye

• kendin de söylüyorsun işte 100 katı kadar mb, 1 gole karşılık 100 mb yani 1gb değil

• quote:

kendin de söylüyorsun işte 100 katı kadar mb, 1 gole karşılık 100 mb yani 1gb değil
    Sen anlamadın neyse belki ben yanlış görmüşümdür ama mb yüklenince sana mesaj atarım

• neyse peki

• Mrb paket alıcamda en uygunu hangisi süper mi standartı iddaa mı tesekkurler

• ne oldu dünkü mevzu, kaç mb ya da gb kazandın?

aylık standart paket alabilirsin taraftar paketleriyle alırsan daha ucuza gelir 9 TL'ye GS Şampiyon paket alabilirsin mesela. veya GS li değilsen ve onlara destek olmak istemiyorum diyorsan yeni Malatyaspor 4 4'lük paket var onu alabilirsin.
    Bu taraftar paketlerini alırsan gollercepte standart paketin yanında ayrıca o takımın yaptığı maçlardan galibiyet alırsa günlük 1gb ve attığı her gole 200mb haftalık kazanırsın.

• quote:

ne oldu dünkü mevzu, kaç mb ya da gb kazandın?

aylık standart paket alabilirsin taraftar paketleriyle alırsan daha ucuza gelir 9 TL'ye GS Şampiyon paket alabilirsin mesela. veya GS li değilsen ve onlara destek olmak istemiyorum diyorsan yeni Malatyaspor 4 4'lük paket var onu alabilirsin.
    Bu taraftar paketlerini alırsan gollercepte standart paketin yanında ayrıca o takımın yaptığı maçlardan galibiyet alırsa günlük 1gb ve attığı her gole 200mb haftalık kazanırsın.
    6 sında oynucak Mac ben yanlış anlamışım dostum kusura bakma bu arada payceel üzerinden alacağım için 3 secenek var

• paycell hediyen ayın kaçına kadar geçerli gözüküyor?

• quote:

paycell hediyen ayın kaçına kadar geçerli gözüküyor?
    10. Ayın 3 üne kadar 50 tl

• bi hesaplama yapar yazarım

• quote:

bi hesaplama yapar yazarım
    Tesekkurler forumdaş yeni turkcelle gectigim için bircok seyi bilmiyorum kusura bakmayın kirlettim azcık konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2A2E20D5 -- 3 Eylül 2019; 16:21:48 >
  • 3 Eylül - iddaa(aylık) paketi + süper(haftalık) paket al. kalan 31 TL.
    9 Eylül pazartesiye girmeden 11 hakkı da harca bitir.

9 - 15 Eylül haftasında bir şey alma. 9 unda tüm haklar yenilenecek, 10'unda süper paketin süresi bitecek o yüzden ayın 10'una kadar 11 hakkı bitir.

16 - 22 Eylül haftasında bir gün süper paket al. ben cumartesi yani 21'ini tavsiye ederim daha çok maç seçeneği olur. yine 23 Eylül pazartesiye kadar 11 hakkı bitir. kalan 26 TL.

23 - 29 Eylül haftasında bir şey alma, süper paketin bitmeden mesela cumartesi aldıysan cumartesi aldığın saat gelmeden 11 maçı bitir.

2 Ekim de standart paket ve süper paket al. 7 ekimde süper paket biter 2 kasımda da standart paket biter.

böylece en uzun süre en fazla maçı oynarsın

• quote:

3 Eylül - iddaa(aylık) paketi + süper(haftalık) paket al. kalan 31 TL.
    9 Eylül pazartesiye girmeden 11 hakkı da harca bitir.

9 - 15 Eylül haftasında bir şey alma. 9 unda tüm haklar yenilenecek, 10'unda süper paketin süresi bitecek o yüzden ayın 10'una kadar 11 hakkı bitir.

16 - 22 Eylül haftasında bir gün süper paket al. ben cumartesi yani 21'ini tavsiye ederim daha çok maç seçeneği olur. yine 23 Eylül pazartesiye kadar 11 hakkı bitir. kalan 26 TL.

23 - 29 Eylül haftasında bir şey alma, süper paketin bitmeden mesela cumartesi aldıysan cumartesi aldığın saat gelmeden 11 maçı bitir.

2 Ekim de standart paket ve süper paket al. 7 ekimde süper paket biter 2 kasımda da standart paket biter.

böylece en uzun süre en fazla maçı oynarsın
    Tesekkurler forumdas işime cok yarıyacak

• rica ederim iyi oyunlar

• San marinodan beklediğimiz olmadı

• ya bu mbların süresi varmı yüklemek için bekleyecem de bi yerde yazmıyor baktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2A2E20D5 -- 6 Eylül 2019; 23:49:10 >
  • maç bitiminden sonra bir hafta süresi var

• quote:

maç bitiminden sonra bir hafta süresi var
    saol forumdas 1 maçım kaldı su anda 4.2gb oldu son maçımda 3 gol olursa 4.5gb fena değil gibi ama brn yanlış oynadım 1 maça çok basabiliyomusuz :(

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.