< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 9 Temmuz 2022; 7:29:29 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sanada iyi bayramlar guzel abim benim 😘 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
inşallah 2 hatta 16 hak bastım birini 10 birine 6. oldu oldu olmadı bu hafta internetsizim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 9 Temmuz 2022; 7:44:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nasıl bu kadar hakkınız olabiliyor yeşil beyaz paketiniz mi var? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iptal edilen maçların geri yüklemeleri vardı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
faturalı hatlar için bilgim yok. faturasızsan bordo ve şampiyon paket var. ikiside aynı sadece şampiyon paket bimden fazla dalika veriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla hocam her maç 10 gol olsun bekleme. İddaa 5.5'dan açmış.6 gol olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
gecen hafta ben yaşadım. anasayfaya geri atıyordu. turkcelin sitesine girerek aldım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |