< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi (362. sayfa)

-
-
Bordo paket almaya çalışıyorum işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyor neden böyle oluyor acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
digital verimli calışmıyor. bende digitalden alırken saatlerce uğraştım. bi ara nasıl denk geldiyse aldım şanşa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bordo yerine şampiyon paket alın en azından reklam izlemezsiniz.Bordo aldığıma pişman oldum para veripte reklam izlemek akşamda zaten 1 gol bile atamadı trabzon tam sinir etti
Goller cepteden paket aldığımda kaç tercih hakkım oluyor tam anlamadım ve ne kadar süre geçerli oluyor paket
-
Hocam şampiyon paket almıştım zaten ekstra bordo paket de alayım diyordum da alamadım bi türlü 😅 reklam derken mb ları aktif ederken mi reklam izletiyor
Valla nasıl alcaz anlamadım bende
telefonun androidse özel dns kısmına yaz bunu kurtul reklamdan dns.adguard.com
yakında bayi varsa git bayiden al yoksa ara ara denemeye devam
Şimdi aldım çabuk açıldı 😅
iyi bari cabuk aldın.
Hangi paketi almıştınız ve hangi paketi tavsiye edersiniz ?
-
faturalımı faturasız mı?
faturasız
-
şampiyon ve bordo paket var. ikiside aynı. bipten şampiyon paket fazla dakika veriyor tek fark bu.
Hangi uygulama üzerinden alacağım hocam gollerceptede dediğiniz paketler yok
-
bunları bayiden yada online alabiliyorsun. goller cepte uygulamasının içinden değil. 6 tane hak veriyor oynaman için haftada paketin süresi 1 ay. maç bittikten sonra neti yükleme süren 1 hafta. bordo paket alırsan ts attığı her gol 200 mb haftalık. galibiyete günlük 1gb şampiyon paket gsnin oda aynı galatadarayın golleri vb biraz karışık gibi ama değil anlamadığın varsa sor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qxpeace -- 10 Nisan 2022; 14:9:46 >
Evet mb'ları yüklerken reklam izliyorum malesef @qxpeace hocam bilgi için teşekkürler ama bittiği gibi tekrar eski şampiyon paketten devam.
Şuan 2 paket aktif olduğu için belki izletmez denemek lazım uygun zamanda 😅
öncelikle yardımın için sağol hocam dediğin paketlere baktığımda şampiyon paketi tercih edeceğim çünkü 500 dk daha fazla görünürde peki goller ceptede 6 hak verdiğini söylemişsiniz onu her hafta 6 hak toplam 24 hak mı yoksa paketi satın aldığım hafta için geçerli 6 hak mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X