Bayern 90'da golü bulunca maç gümledi 1-1 Beklentinin çok altında. Al Sadd'a 4 hak oynadım. Pazar günü umarım Bayern oynarda şöyle 5+ gollü bir maç görürüz. Edit: 1-0 Tam bir çöp hafta.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 17 Şubat 2022; 20:17:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi (345. sayfa)

-
-
Al sadd 1-0 bitmiş kötü oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Al sadd iyice formdan düştü bu nedir ya 1 gol :-)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu hangi site acaba 3.5 üstü en düşükten en yükseğe doğru sıralama var anladığım kadarıyla
Al sadd 1-0 bitmiş neden diye sormuyorum çünkü ben oynadım diye
Nesine.com sitesi. 2-3 gol ve 3-5 üst oranlarına bakıp seçmek mantıklı oluyor ama işte bugün Al Sadd patladı. Mesela Bayern 2-3 gol oranı 2.95, 3-5 oranı 1.32. Tam hakları yüklü basmalık. Tabi sonuç felakette olabilir :)
-
Evet hocam ben al sadd a 3 hak oynadım fena patladı 😅 bu aralar bayern Münih’te formsuz korkutuyor insanı
Arada böyle tekleme dönemleri geliyor. Pazar günü Bayerne risk alıp 12 hak basıcam. Ya herro ya merro
-
İnşallah bol gollü olur hocam 🙂
Katar ligi kadar saçma sapan bir lig yok asla oynamadim,oynamam da
Bayern-g.früth maçini beklemedeyim🙃
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 18 Şubat 2022; 10:2:39 >
aylık toplama bakarsak Bordo paket mi yoksa yesil beyaz paket mi daha fazla internet getirir?
Dayanamadım 4 hak The New Saints'e bastım 8 hak da Bayern'e..
Edit: 2-0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 19 Şubat 2022; 23:4:26 >
Yeşil beyaz paketi sadece faturalı hatlar alır 8 hak içerir bordo pakete göre daha iyi, bordo pakette 6 hak var.
Bordo paketi faturasız hatlarda alabilir.Faturalı isen yesil beyaz paket al daha fazla hak oynamış olursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 19 Şubat 2022; 17:24:46 >
Eyvallah hocam orası oylede bursa da gol Atamıyor, küme düşecek sanırım , gerci Trabzon 2 hakkı amorti edecek gol atamayabilir
-
-
-
bu new saint maçına nasıl ulaştın ?
geçen haftaki maçı için geçen hafta, son maç gününe kadar hergün baktım, galler ligi bir türlü çıkmadı.
Dünde baktım yine yok..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
New Saints'i hep takipteydim her maç 4-5 gol atıyor ama maçları açılmıyordu dün açık görünce sonunda oynabildim. O da 2-0 bitti. İyi ki görmemişsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X