faturalı ise bursa yeşil beyaz paketi haftada 8 maç faturasız ise gs şampiyon paketi haftada 6 maç 9 TL ikisi de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi (214. sayfa)

-
-
Faturalıda bu ikisini birlikte kullanıyorum zaten ama sorayım dedim daha mantıklı bi kombinasyon var mı diye teşekkürler. -
bu haftaki hak için yarın ajax-willem maçına oynama düşüncem var. daha garanti bir önerisi olan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
en iyisi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
salzburg ilk yarı sen 3 gol at, ikinci yarı dur. hiç olmadı be.
Herifler 3-0'a yattı resmen. Bu hafta bu 3 gollü maçları aramayalım da
-
Ajax dışında Cumartesi 22:45 Inter - Benevento Inter 45 gol atmış Benevento 36 gol yemiş. Deplasman maçlarında iyi değil. Potansiyel var.
Cumartesi 17:30 Bayern Münih - Hoffenheim
Pazar 17:00 Lorient - PSG lig sonuncu ile oynuyor. Lorient 38 gol yemiş.
Günlük olarak bakıp sakatlık ve hava durumlarına göre oynanabilir.
-
italya ligine oynanmaz. çok riskli.
münih-hoffenheim güzel maç. ilk yarıda yenilmişti bayern rövanşı sert şekilde almak isteyecektir. buna oynayayım öyleyse
o zaman LEWANGOLSKİİİİİİ
-
Goller cepte haftalık süper paketi almayı düşünüyorum. Misal bugün alırsam haftaya perşembeye kadar oynayabiliyor muyum. Yani hemen iptal etsem de bu pazara kadar 8 hak, perşembeye kadar 8 hak mı oluyor ?
Evet haftaya Perşembe paket biter. Önümüzdeki Pazartesi 8 hak daha alırsın. İptal etsende 7 gün dolana kadar paket geçerli olarak tanımlanır.
Çok teşekkür ederim.
Rica ederim, bol şans.
bu hafta yüzümüz gülmeyecek anlaşıldı
2-1 gidiyor. Bu hafta soğuklar bizi de vuracak gibi
Hadi koçum Willem asıl maça 2-2 bitsin bu Ajax'a müstahak.
3-1.. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 29 Ocak 2021; 0:47:6 > -
gs macıda iyi gitmiyor.
maç tavsiyesi var mı? teşekkürler 🥰
-
teşekkürler
Yeni Zelanda Premiership'i bir kaç haftadır takip ediyordum ama oynamaya cesaret edemedim. Dün lig sonuncusuyla lider karşılaşınca 3 hak bastım, maçta 7 gol olmuş
Bu ligin en iyi yanı karşılıklı gollerin fazla olması. Bazen 1-1'lik sürpriz skorlar çıkmıyor değil. Maçlar gece yarısına denk geldiği için gözden kaçıyor. Şu an orada yaz mevsimi olduğu için havalar da futbolu etkilemiyor. Goller cepte ligi.
Hafta sonu zengin alternatifler var. Favorilerimi işaretledim
(listede işaretlenmemiş 16:00 Elversberg - B Alzenau) 3-3
Bugün için Bayern'e 3 hak oynadım. Hoffenheim'de çok sakat var. Bayern batırmazsa 3-5 gol çıkar.
4-1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 30 Ocak 2021; 19:57:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X